Националният фронт с нова структура в Родопите


01 Април 2016, Петък


Последователната политика на „Национален фронт за спасение на България“ привлича все повече българи към каузата за възраждането на Родината.


Десетки жители на живописното асеновградско село Бачково учредиха на 27 март поредната организация на родолюбивата формация. На събранието присъстваха заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев и областният координатор за Пловдив и общински съветник в Карлово Андон Андонов.
За лидер на патриотите в родопското село бе избрана Васка Христева.

„За мен Националният фронт е единствената политическа сила, която е загрижена за обикновените трудови хора и дребния семеен бизнес. Това е основното, което различава НФСБ и неговите членове от останалите партии в парламента“, заяви Христева.
В работата ще й помага Йордан Калчев, който стана секретар на новата структура. Той заяви, че ще работи за разширяване влиянието на партията сред младите хора в региона и за привличането на нови членове.

След избора на ръководство се проведе дискусия, в която жителите на Бачково споделиха своите виждания за проблемите в енергетиката и монополите в сектора като американските централи „Марица Изток 1 и 3“.
Присъстващите изказаха своята подкрепа за борбата на партията на СКАТ и депутатите на Патриотичния фронт срещу скандалните промени в Закона за акцизите, който в сегашния му вид обрича собствениците на ракиени казани на фалит.
Жителите на селото поискаха помощ от заместник-председателя на НФСБ Борис Ячев, който е и народен представител от Патриотичния фронт, за укрепване на опасно свлачище в Бачково.

От месеци насам над 30 къщи в северната част на населеното място се свличат към коритото на местната река Чая. Причината е, че стръмните улици там никога не са имали подпорни стени, а са изградени на суха зидария, която е на повече от 20 години.
Бачковци многократно са писали до Община Асеновград с молба да бъдат взети мерки за укрепване на опасния скат, но без резултат. Положението се влошава и от факта, че в застрашените къщи живеят възрастни хора, които нямат възможност сами да заплатят ремонтните работи.

„Поех ангажимент като народен представител да съдействам да бъде помогнато на хората от Бачково. Те се доказаха като достойни патриоти по време на местните избори през 2015 г., когато още нямаше структура в селото. Въпреки това, НФСБ постигна много добър резултат на вота и аз съм уверен, че създадената днес организация ще спомогне за още по широко разпространение на каузата на Националния фронт в региона“, заяви в края на срещата Борис Ячев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки