Седмичен хороскоп


26 Февруари 2016, Петък


26 февруари - 2 март


Овен Всичко, с което се захванете, ви носи успех. Но не надценявайте своите възможности. Те не са безкрайни. Мнението ви е чуто от необходимите хора. Жизненият ви потенциал е на ниво и ви позволява без усилия да се справите с всяка ситуация. Вероятни се резки промени на настроението, липса на емоционално равновесие и вътрешно безпокойство. Всичко това може да се отрази на отношенията ви с околните.

Телец Обзема ви завидна увереност в собствените сили. Вие може да постигнете много. Звездите са благосклонни към вас. Имате възможност за много и разнообразни неща. Нараства интересът ви към сферата на комуникациите и обществените връзки. Желателно е да простите обидите и да се сдобрите с някого. Усилва се дарбата ви да предвиждате нещата. Това се дължи на голямата ви интуиция.

Близнаци Съдбата може да изпитва вашата твърдост. Проявете предвидливост и внимание в общуването. От вашата настойчивост и разсъдък зависи изцяло успехът на всичките ви занимания. В спорни ситуации постъпвате като миротворец. За израстване в кариерата и по обществената стълбица трябва да разчитате на своите лични качества. Активният начин на живот не разрешава да стоите със скръстени ръце и да доволствате от вече постигнатото.

Рак Периодът е изпълнен с рискове и неочаквани събития. Обрат в нещата може да предизвика извънредни разходи. Всяко ваше решение може да има неочаквани резултати. Вероятно изменение на ситуацията може да предизвика преразглеждане на отношенията ви с ваши близки. Търсенето на нови полета за изява едва ли може да ви донесе желаните резултати. В живота ви настъпва момент на преминаване към друга степен на дейност.

Лъв Съдбата ви показва най-вярното решение. Седмицата е изпълнена с възможности за онези от вас, които се занимават с бизнес и търговия. Възможно е значително попълнение на бюджета ви. Вероятно е да получите изгодно предложение. Смело се захващайте за всяка работа. Звездите ви покровителстват. Успехите няма да закъснеят. Периодът е подходящ за натрупване на материални блага и енергия.

Дева Седмицата преминава под знака на достигане на целите и отстояване на принципите. Вероятно е да почувствате прилив на жизнени сили. Дори и от най-заплетените ситуации може да извлечете полза. Жените от знака може да имат любовен роман. Мъжете от зодията може да проявят излишна доверчивост. Времето е благоприятно за открито сътрудничество с други хора. За да може работата ви да бъде успешна, избягвайте всякакви недомлъвки и тайни.

Везни Нови възможности ви помагат да намерите своето място в обществото. Мъжете от знака трябва да бъдат внимателни в изказванията си и да не проявяват излишна независимост. Вероятно е към края на седмицата да почувствате прилив на сили и енергия. Всичко, с което се захванете, ви се отдава. Дори може да се справяте и с най-заплетените ситуации. За жените от зодията има вероятност от приятно познанство.

Скорпион Налага се да поставите на изпитание вашата зрялост в отношенията с околните. Работата изисква да се съсредоточите и да вложите всичките си сили, а в дома ви трябва да проявявате търпение и съпричастие към проблемите на близките си. Възможни са спорове за пари с роднини. Противопоказни са авантюрите и налагането на волеви решения. За да постигнете душевен покой, най-добре е да отделяте повече за спорт и разходки.

Стрелец Звездите ви предупреждават, че пред вас се очертава поредният период на изпитание. Всяка работа изисква усилия, бързи решения и нестандартен подход. Въпреки всичко, резултатът е минимален. Това може да понижи настроението ви, в резултат на което отношенията в семейството да се обтегнат. Незадоволени от случващото се, вие лесно може да се хвърлите в една нова връзка. Има шансове някакво събитие да промени живота ви за в бъдеще.

Козирог Периодът е благоприятен за пътуване и зареждане с нови впечатления. Може да планирате нови ангажименти, защото всичките ви намерения намират подкрепата на околните. Творческият ви подем може да намери изява в интересен проект с удивителни резултати. Очаква ви кипящ социален живот, но са възможни сложни отношения с началниците. Бумащината и работата с куп документи са част от обичайните ви задачи.

Водолей Започва период за отстояване на вътрешната свобода, постигане на душевно равновесие и противопоставяне на низките страсти. Справяте се във всичко много добре. Основните ви душевни препятствия са агресивността, желанието да командвате и стремеж да се поддавате на страстите си. Не изяснявайте отношенията си с околните. Препоръчва ви се да оцените трезво обстановката.

Риби Мислите, постъпките и чувствата ви са силни и хармонични. Вие може да се окажете в нова ситуация. Но се ориентирате твърде бързо. Благодарение на съчетанието от интуиция и трезв разчет са възможни успехи в творческата дейност, личния и обществен живот. Вие привличате внимание от страна на обществото. Вашата популярност, породена от многостранните ви интереси и лъчезарното ви излъчване, се покачва.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки