Те го казаха


23 Януари 2016, Събота


„Лозан Панов отново предложи да Ви викаме във ВСС по записите за двете каки. Не го приехме“


тайнственият есемес, който получи премиерът Бойко Борисов от свой мистериозен съветник и го препрати на председателя на Висшия съдебен съвет Лозан Панов

„Това, което се случи вчера на заседанието на Висшия съдебен съвет, няма прецедент и показва, че няма ефективно разделение на властите”
Калин Калпакчиев, член на ВСС по повод есемеса

„Аз изпратих СМС- а, в качеството си на съветник на г-н Бойко Борисов по въпросите на корупцията. Направих го като форма на превенция. Като съветник на премиера аз държа той да е наясно какво се случва в системата, защото в крайна сметка отговорността за съдебната реформа е на правителството”
лидерът на РЗС Яне Янев, който е съветник на премиера, изяви желание за авторство

„Министерството на външните работи да не протака, да не шикалкави, а да придвижи незабавно писмото с номинацията на Ирина Бокова до ООН. Имаме информация, че някои от българските дипломати си позволяват да работят против тази кандидатура. Неясната позиция и евентуалното грешно решение на българското правителство по този въпрос може да радикализира поведението на АБВ по външната политика на правителството и да доведе до крайни решения относно участието ни в управлението"
Георги Първанов от АБВ заплашва, че партията му ще оттегли своята подкрепа за управлението на страната

„Целта е унищожаването - морално, дано да е само морално, второ, да не се оставят полезни ходове и третата и най-важна цел - ние още не сме обявили намерение за създаване на нов политически субект, а той вече е обявен за ислямистки. Как се преценява дали една партия е протурска или ислямистка?"
Лютви Местан рони крокодилски сълзи, несвикнал да не е на гребена на политическата вълна

„България е в дълбока политическа криза. Отказът от съдебна реформа ни върна на "кота нула". Затова и се развиха събитията от последните дни - отприщи се черната обществена енергия и мафията започна да си иска 100% държавата така, както е свикнала"
мрачен анализ на Радан Кънев от ДСБ

„Сегашният президент ме потърси само веднъж заради проблемите с един фонд, в който негов приятел имаше интереси. Виждал съм го и още веднъж, когато на една дискусия говореше на английски и не разбрах нищо. Аз, разбира се знам английски, но никога не бих си позволил да организирам дискусия в България, в която домакинът българин говори на английски”
лидерът на КТ „Подкрепа" Димитър Манолов

„Агресивното поведение на гражданите предполага президентът дори като Христос да ни научи, той има такива механизми, как се изпълняват 10-те божи заповеди или как се изпълняват законите на страната“
депутатът от АБВ генерал Михо Михов

„Тази сутрин заедно с колегата Александър Ненков изчистихме снега пред кооперацията, в която живеем. Двамата за пореден път последвахме призива на кмета Йорданка Фандъкова да изпълним задълженията си да почистим снега пред жилищата си. Призоваваме всички наши съграждани вместо да недоволстват от натрупалия сняг, заедно да подпомогнем общия процес по почистването на столицата. Така за всички ни ще бъде по-лесно да се придвижваме навън и да се радваме на снежна София”
заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проглуши ушите на всички по повод дейност, която извършиха хиляди софиянци по време на снеговалежа

„Миграционната криза в Европейския съюз е планирана инвазия, укрепваща позициите на радикалната групировка „Ислямска държава“.  Дълбоко убеден съм, че това, пред което сме изправени, е планирана инвазия и в никакъв случай не е спонтанно придвижване на бежанци. Съчувствие може да бъде изпитано към стари, болни и преди всичко деца, но по-голямата част от нелегалните мигранти са здрави, млади мъже, необремени от семейства. Тяхното бягство от родните места укрепва позициите на „Ислямска държава”
президентът на Чешката република Милош Земан е безпощадно откровен


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки