Седмичен хороскоп


22 Януари 2016, Петък


22 - 28 януари 2016 г.


Овен Имате обикновено и спокойно начало на седмицата. Не очаквайте големи емоции, всичко върви по план, но няма да се оправдаят някои от смелите ви очаквания. Това не е толкова лошо, за всяко нещо си има време. Необходимо е да се пазите от разточителност. В семейството ви може да възникнат спорове за пари. Обикновено вие налагате мнението си, но този път трябва да отстъпите една крачка назад.

Телец Звездите ви предоставят шанс да възвърнете стари позиции, да превземете отново територия, която ви е скъпа. Най-вероятно е да разцъфти нова любов. Възможни са имотни съдебни дела. Избягвайте да давате пари на заем, а ако имате да връщате – бъдете коректни! Материалните интереси остават на заден план. Възможно е постигането на високи цели и победи над себе си.

Близнаци Има вероятност да вземете решение, което изглежда прекалено смело за вас. Не искате да сте в подчинено положение и няма да се колебаете дълго. Не е изключено да смените работата си или да попаднете в нова сфера на дейност. Добре е да не бързате, информацията е много важна, ако не искате да допуснете груби грешки. Работата с пари или документи може да се окаже проблемна. Нямате достатъчно концентрация и това може да доведе до неочаквани обрати.

Рак Започват промените в живота ви, много размествания има, хората ви предлагат възможности, които са добри, но за съжаление няма да можете да ги използвате в максимална степен. Други са проблемите ви на този етап и с тях трябва да се борите. Осъзнавате на практика максимата „С търпение всичко се постига“. Възможно е да ви бъде много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали.

Лъв Периодът не е благоприятен заради разсеяност или лекомислие от ваша страна. Търсите решение на един въпрос и най-вероятно го намирате. Не се поддавайте на провокации, останете верни на себе си, умни и мъдри в критични моменти. Сега не е важно какво искат от вас, а какви са приоритетите  ви. Всички сфери на живота ви се намират в неустойчиво състояние: късметът е вероятен, но и неудачите също.

Дева Чувствате, че трябва да направите нещо радикално, да покажете своята индивидуалност. И все пак гледайте да не преминете тънката линия, която дели гениалността от лудостта. В дома ви всичко е наред. Новините са добри и това ви кара спокойно да се отпуснете. Имате ново хоби или увлечение, което ви държи в тонус. Помислете дали то не може да стане източник на доходи. На дневен ред може да застане финансов въпрос.

Везни Животът може да бъде интересен, ако общувате повече и пътувате повече. Възможно е да изпаднете в недоумение. Вашата вяра е разколебана заради събитията или постъпките на някои хора. Анализирайте ситуацията още веднъж, за да разберете какво движи процесите. Така може да намерите и своето място в тях. Не правете компромиси, които не са ви по вкуса. Може да съжалявате за слабоволието си след време.

Скорпион Продължете методично и целенасочено да вървите към целта си. Сами ви е по-лесно, отколкото с тежкия товар на роднини и близки. С тях уточнявайте детайлите, но сами трябва да свършите важната работа. С парите не сте добре, но съумявате да се справите. Заради личен ангажимент може да пропуснете едно удоволствие с колеги или приятели. Отделете повече време за любимия човек. Той се нуждае от вашето присъствие.

Стрелец Учете се от всичко, но не спестявайте добри думи за хората, на които държите. Заедно може да преодолеете едно сериозно изпитание по пътя. Допълнителната работа, която сте поели, определено ви затруднява, но това се налага по финансови причини. Важното е да сте мотивирани и да виждате смисъла от това, което правите. Взимате инициативата в свои ръце и впечатлявате хората с хъс и настоятелност. Бъдете принципни, не се поддавайте на манипулации.

Козирог Мислете рационално и прагматично, всичко се подрежда добре. Излишната ви недоверчивост може да ви попречи. Като се отказвате предварително от новостите, само губите. Вашата чувствителност е засилена. Не трябва да се разделяте или да се карате с хората около вас. Колкото и да ви пречат роднините, бъдете коректни и търпеливи към тях. Имате общи интереси, не се отказвайте в решителния момент.

Водолей Идеални хора няма, а в работата и вие не сте перфектни в този момент. Възможно е да направите грешка, за която да съжалявате дълго време. Най-много трябва да внимават хората, които работят с пари. Съдбата ви предоставя възможност за избор. Опитайте се да бъдете разумни, а не емоционални. Неочаквана среща може да наруши равновесието ви и да предизвика огромно желание да бъдете обичани.

Риби Всичко, което поставяте като основа, има по-нататъшно продължение. Не бъдете максималисти и не си създавайте проблеми от бързане и нетърпение. Детайлите са важни, а не излишното философстване и мащабните граници. Едно добро намерение може да умре, ако го оставите за друг път. Възможно е да промените нещо в живота си. Това може да е и лош навик. Мислете за себе си повече, гледайте на персоната си като на нещо уникално и значимо.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки