Те го казаха


16 Януари 2016, Събота


„Всъщност, когато не мога да заспя, особено когато нещо важно има да се случва, гледам тавана и си проигравам различни варианти.


Случва се да стана в 3-4 часа сутринта и звъня по телефона на колеги министри или шефове на агенции, ако имам да си изясня даден въпрос. Когато не мога да намеря някой, пращам патрулката да им каже да вдигнат телефона, защото има някои, точно семейните... Имам такъв случай, звъня неколкократно на колега, питам "Спиш ли?", никой не спи, всеки вика „Не, не, как ще спя?“ и в това време чувам жена му да вика: „Кой идиот ти звъни по това време?"
министър-председателят на България Бойко Борисов си признава за идиотските навици

„Той самият разказва за себе си като балансьор. Тази роля му се услажда и той ще продължи с нея. Каквото прави ГЕРБ, винаги е по пътя на най-малкото съпротивление. На миналите президентски избори Борисов взе най-рейтинговия си играч. Аз не съм забелязал до този момент Борисов да има сложен и добре структуриран план в няколко стъпки, той не е стратег, той е много добър и инстинктивен тактик“
социологът Първан Симеонов разсъждава върху уменията Му

„Господи, Иисусе Христе, Боже наш, ти си ни заповядал да се трудим, за да изкараме насъщния си хляб и да удовлетворим нашите телесни и духовни потребности, но не всяко наше дело е според нашите слаби човешки сили. Сам ти си казал, че без теб не можем да правим нищо. Ти помагаш на всички, които с вяра те призоват, за това тези твои раби - Бойко и неговите колеги, на които предстои важната и трудна задача да управляват нашата страна, започвайки и вършейки да прибягват към твоята божествена помощ, за да могат като я вършат с твоя подкрепа да я завършат благополучно в своя полза, за полза на народа и за твоя слава. Укрепи ръцете им и отстрани от пътеките им всяко дяволско хищение и всяка спънка. Нека успешно преодоляват всяко затруднение, та като познаят своята сила да прославят името ти през всички дни на живота си. Амин"
из първата за тази година молитва на отец Никанор в Министерския съвет

„Бойко Борисов е един от участниците в проблемите с „Овергаз", но се надявам, че не е техен сценарист. Какво правеше министър-председателят в този водевил? Надявам се, че не е сценарист, а иначе, че участва, е очевадно"
собственикът и председател на Съвета на директорите на „Овергаз холдинг" Сашо Дончев

„Правят се внушения, че в държавата има нестабилност“
правосъдният министър Екатерина Захариева се съмнява държавата да е нестабилна, въпреки двете убийства на известни бизнесмени в столицата.

„Моите грехове бяха опити ДПС да се върне във властта през парадния вход. Да се върне избирателят, а не свързаните с ДПС бизнес интереси, които и сега са на власт. Без да съм наивник, съм играл ролята на наивен. Романтичен сапьор, който се стремеше да разминирва опасните мини. Някъде преди Коледа стъпих на руска мина"
политическият труп Лютви Местан плаче, отстрелян от своите

„Учудвам се, че г-н Местан едва сега е разбрал, че не е лидер, лидерите се раждат, не се назначават, вживял се е. А сапьорите и съветниците му са много слаби. Чрез тях той се опита да подмени легитимните колективни органи на ДПС”
един от тримата членове на Председателския съвет на ДПС Мустафа Карадайъ

„Системата, в която цели региони на България бяха на практика откъснати от държавната общност, беше изградена от Ахмед Доган. Той е идеологът на турцизацията. При него турската общност се откъсна от българската"
журналистът Петко Георгиев

„Лютви Местан е доста суетен и самовлюбен човек, който обича да е геополитик. Той се ласкае от мисълта, че контактува със световни лидери и прави голяма политика"
анализаторът Емил Кошлуков

„Странна е любовта, която определени кръгове изразяват към Местан. Той би трябвало да върши някаква работа. Очевидно не я е свършил. Много е интересно защо той не отиде в американското посолство. Какво търси в турското посолство?"
издателят Петьо Блъсков си задава конкретни въпроси
„Хората в ДПС ги „убиват" постоянно, те обичат да си играят на жертви. А НСО са изпълнили заповед, която сега се интерпретира политически.  Местан знае какви ги е свършил, неговата интерпретация си е негова, но никой не може да обясни защо в продължение на две години Местан е толкова пазен"
полковник Николай Марков, бивш служител на НСО


В категории: Отблизо , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
playboy arbiter refer targove
17.01.2016 15:27:34
0
0
ami njakoi rajoni ot balgaria koito sa sas smeseno naselenie prilishat na tursko-ziganski-saltanati to ne moshe da se govori i za turzisazia i ziganisazia a za neutralisazia na shelanata evropeisazia na balgaria .
zatova ako v podobni rajoni se postrojat selishta i se zaseljat s evropejski zaselnizi moshe malko da pozaprilisha na zivilisazia i kato se izgradi infrastruktura za turisti i planinari s kashti ili malki hotel-restoranti za gosti to mogat da stanat atraktivni za turisti i planinari ot germania ,rusia,
garzia ,balgaria ,holandia ,i drugi evropejzi i hristiani i nehristiani ot zjal svjat i az ako imam pari i interes da patuvam v tesi rajoni sashto shte se vaspolsvam ot tesi pridobivki .i taj kato predi godini edin shejh ot katar iskashe da investira 300 miliona v stroesha na magistrala ot svilengrad do ruse
i oshte stotizi milioni za stroesha ruse ukrajna to tova moshe da privleshe i ukrainski i rumanski i ruski turisti kam balgaria i az shte se radvam da bada kato tesi koito sam pisal za prjakora mi
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки