Анадолски вълк ще пази европейската кошара


Анадолски вълк ще пази европейската кошара
Преди 90 г. Анкара пак се опита да ни измами, включвайки коварни параграфи в прословутия Ангорски договор, уреждащ възмездяването на нашите тракийски бежанци
05 Декември 2015, Събота


Премиерът Борисов погреба надеждите за обезщетение на тракийските бежанци

Автор: Стефан Солаков

В началото на тази седмица стана ясно, че Европейския съюз окончателно е изгубил инстинктите си за самосъхранение. Щедрият чек от 3 млрд. евро, който Брюксел подписа на Анкара, за да пази границите на Стария континент от мигрантите, нахлуващи от югоизток, е последното ярко доказателство, че т. нар. „големи началници“ на нашия премиер Борисов са изкуфели чичковци и лелки, нехаещи пред смъртоносната опасност, надвиснала над европейските народи.

Освен чувалите с пари, с които ЕС възнамерява да отрупа убиеца на руски пилоти Ахмет Давутоглу, Юнкер и компания обещаха да премахнат визите за турските чиновници и бизнесмени, с което развързват ръцете на анадолските тайни служби да се разпореждат свободно със своята многобройна агентура, разположена навсякъде в Европа и най-вече в страните с компактно мюсюлманско население, между които и е България.

На връщане от Брюксел с гузно наведена глава и прегракнал глас нашият министър-председател се задоволи да спусне поредните инструкции във връзка с капитулацията пред Високата порта, без да обясни на своите граждани защо не се е противопоставил на това широко разтваряне на европейските двери пред настъпващия неоосмански фашизъм.
„Това, за което предупреждавахме, че ще се случи, е факт“, заяви премиерът, без да обясни какво точно се е случило и колко ще струва то на България.

На страниците на „Десант“ и в ефира на ТВ СКАТ повече от 10 години се стараем да обясним на нашите сънародници пагубната роля на политическия режим в Анкара по отношение на мира и сигурността на Балканите и в Близкия изток. Всички наши анализи и прогнози с течение на времето се сбъднаха с убийствена точност, но за съжаление трябва да подчертаем – без каквато и да е адекватна реакция от страна на правителствата, управлявали България през този период.

Точно преди 90 години Анкара пак се опита да ни измами, включвайки коварни параграфи в прословутия Ангорски договор, уреждащ възмездяването на нашите тракийски бежанци, прогонени от родните им места на територията на днешна Турция.
Близо век, независимо от политическите системи, създали и управлявали новообразуваната република върху руините на Османската империя, наследниците на тракийските изгнаници напразно се надяват да получат обезщетение за имотите си, присвоени от турската държава.

И ето, появи се мъдрото правителство на Бойко Борисов и с присъщия за премиера тепегьозки стил ни заяви, че не само трябва да забравим милиардите долари, които Турция дължи на България, но и ще се бръкнем дълбоко в прокъсания от мизерия държавен джоб, за да възнаградим анадолските джелати с още 15 млн. лева.
Възнаграждение за страха! Преди години гледахме френски филм със същото заглавие, а днес сме част от тъпоумните изпълнители на съвременния му кавър, показващ нагледно колко фатално е сбъркан т. нар. „европейски проект“, създаден върху основата на митичните „атлантически ценности“.

Преди десетина години задъхано препускахме към мечтаните убежища на НАТО и ЕС, зомбирани от заблудата, че там ще намерим сигурност и реки от мед и масло. Днес разбираме, че европейската кошара, в която ни запряха, от догодина ще бъде охранявана от анадолските вълци на Ердоган и Давутоглу.

Чели-недочели или само чули-недочули – куп самозванци, представящи се за анализатори и експерти, ни проглушиха ушите през последните дни с хвалебствия за „Стратегическа дълбочина“, книгата, написана преди 14 години от днешния премиер на Турция Давутоглу в качеството му тогава на професор по политология в един от анкарските университети.
За срам на академичната общност у нас, начело на туркофилите, ахкащи и охкащи около „проницателните“ идеи на Давутоглу, се изтъпанчи не кой да е, а лично министърът на българското образование проф. Тодор Танев.

С блуждаещ поглед и петдневна брада човекът, поставен от Бойко Борисов начело на може би най-важния сектор, от който зависи бъдещето на нашата младеж и от там – на цяла България – изрече куп безумни слова и дори проговори на турски, за да ни убеди да почетем „великите мисли“ на анадолския професор.

Както точно установи вестник „Десант“ преди седмица – не е задължително министърът на образованието да е луд, но това очевидно помага. На кого обаче? На ставащия все по-широк кръг от съвременни „кирякстефчовци“, готови за чаша турска ракия и цариградски кюфтенца да се подмазват на анкарския посланик в София и да протягат ръка – тайно или официално – за мизерните суми в турски лири, отпускани по програмите за проникване на Балканите от стратегическите фондации на Високата порта.

Пиша тези редове и веднага си представям как някой може да ме контрира: не гледай нашите продажници, а виж колко по-опасно се държат ахмаците в Брюксел!
И ще е напълно прав, защото тукашните мекерета са направо безобидни в сравнение с огромните гафове, извършени от ЕС, съгласил се отново да преговаря с Анкара за бъдещото й членство в общия европейски дом.
На практика 500 млн. жители на една сравнително хомогенна християнска общност поверяват своето бъдеще на престъпна ислямистка банда, виновна до голяма степен за хаоса и реките от кръв, пролети през последните години в Близкия изток, Северна Африка и Западните Балкани.

Преди 35 години същите тези анадолски „пазачи“ се опитаха да убият папа Йоан Павел ІІ в сърцето на католическа Европа.
Да се довериш на държавата, която буквално всеки ден разстрелва представители на политическата опозиция или хвърля в затвора главни редактори на най-авторитетните турски медии – това е безумство, за което сегашните „началници“ в Брюксел жестоко ще бъдат наказани от демократичната общност в Съюза.
Едва ли националноотговорните и патриотични кръгове в Европа ще позволят на „бандата Юнкер“ да се гаври с техните ценности и приоритети, за да угоди на „сивите вълци“ от Анкара и на техните възродени мераци за превземане и ислямизиране на Стария континент.

А колкото до домашните ибрикчии, сме длъжни да ги предупредим: всяко едно сближаване с палачите на нашите предци ще бъде наказано не само от българските родолюбци, но и от всевиждащия християнски Бог, пред когото често се кръсти и нашият премиер Борисов.
Вярата в кръста поне засега е спасявала Отечеството от националните предатели. Нека и в бъдеще тя да укрепва надеждите, че ще преодолеем и поредното опасно препятствие пред националната ни сигурност.


В категории: Коментари , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
MUNCHO
11.12.2015 16:44:41
0
0
I ZASCTO KATO PLACHTAME I V4ERA INFORMACIONITE MEDII SAOBCHTIXA ZA NOVI BEZANCI?
A ZA NAS TOVA RECHENIE NA E.S. E ,,NOV MJUNXEN,,!
2
Един анонимен
07.12.2015 07:48:47
0
0
България сме ратай на Англия,Сащ и Австрия те,което ни наредат ще вършиме.Нямаме де да шаваме икономиката ние под контрол на Зап.Европа,20-хилядната ни армия също...Ще дойде време от Лондон и Виена да ни наредат да върнем реда на Сталин-5,6 хилядна гранична полиция и полицаи на всяка гара,които да проверяват багажа на съмнителни-араби пътници.Било е и ще бъде-в селото,което нареди чорбаджията.Чорбаджията ние Брюксел.[bluescreen]
1
playboy francois honorar targo
06.12.2015 07:08:30
0
0
ami turzia polsva kato lostove za politishesko ikonomishesko i drugi vidove vasdejstvie tehnite tajni slushbi v evropa balgaria balkanite islamskite strani kadeto ima i tehni sanarodnizi i plateni simpatisanti i njkoi svdenia ot drugi tajni slushbi .ako balgarite imat lobi v amerika i evrosajusa to moshe da prokarat v polsa na balgaria njako polsi a shto se otnasja do tesi 3 miliarda
to evrosajusa ako beshe gi otpusnal navreme za ukrepvane na suhopatnite i morskite granizi na evrosajusa to sega njamashe da ima tesi problemi kakvo e nushno za ukrepvane na granizite na evro sajusa za sherno more desetina barsohodni leko vaorasheni kateri 2 koraba s helikopteri i dobri radari
za sredisemno more moshe bi sashtoto no deset pati poveshe a suhopatnite granizi bodliva tel i drugi vidove zagrashdenia i uvelishenia na granishnia personal za proverki i granishni proverki i vav vatreshnosta na stranata .
i komunistisheskite pogovorki ,,, VARSHETE POPA DA E MIRNO SELOTO,,ZA DA MOGAT BANDITITE DA OKRADAT SELOTO DA SE ISMENI NA ,,DAJTE VAORASHENIA NA POPA ZA DA MOSHE DA BRANI SELOTO OT BANDITI A DRUGATA POGOVORKA ,,LAKOMO DUPE,,, E KASVAJTE NA BALGARSKATA I NEBALGARSKATA OLIGARHIA I PISHETE V PRESATA .
A PRIKASKITE ZA HITAR PETAR I NASTRADIN HODJA TRJABVA DA SE OSAVREMENJAT
I BALGARITE DA DAVAT NA HITAR PETAR KOJTO E I KATO ZAR PETAR I PARVI TAJ KATO TURZITE DAVAT NA NASTRADIN HODJA KOJTO E KATO ALI OSMAN .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки