Седмичен хороскоп


27 Ноември 2015, Петък


27 ноември - 3 декември 2015 г.


Овен Имате много възможности, свързани с работата. Налага се да прецените обективно всички дадености и да изберете хората, на които действително можете да разчитате. Ако не искате да получите отказ, трябва да се аргументирате добре. Текущите задачи може да ви погълнат изцяло. Имате и допълнително възникнала работа. Предстоят ви интересни разговори и новини, от които вие можете да извлечете опит.

Телец Периодът е пълен с вълнения, внимавайте с отношенията с близките. Може да ви попречи вашият перфекционизъм и изисквания. Не трябва да се карате с хората, които са около вас. Не мислите еднакво, но това не е повод за лоши отношения. Всичко може да се оправи, независимо от бързането ви. Проектите ви се нуждаят от някои корекции. Колкото по-бързо ги направите, толкова по-добре.

Близнаци  Душевните ви сили укрепват, умението да се справяте с трудностите нараства. Звездите ви изпращат голямо красноречие. Можете да убедите околните да направят онова, което искате или поне да ви подкрепят в действията ви. Използвайте този благоприятен момент да стартирате нова идея. Една среща може да разпали кръвта ви. Тя е пламенна и перспективна за отношенията ви. Това е период за духовни промени и нови дела.

Рак През тези дни звездите ви закрилят. Навлизате в период на стабилизация. Въпреки това ви е противопоказен рискът, авантюрите, необмислените постъпки. По-малко общувайте с хора, за да не се стигне до сблъсъци. Избягвайте шумните и многолюдни места. Трябва да се концентрирате в себе си, да помислите за делата, които имате да вършите. Откажете се от сивите, мрачни цветове. Дрехите и визията оправят настроението ви.

Лъв От вас се излъчва енергия, оптимизъм и великодушие. Даже и ако обстоятелствата предизвикват безпокойство, пак може да намерите с какво да зарадвате душата си. Трябва да бъдете по-внимателни, не се доверявайте сляпо на хората около вас. Звездите ви казват, че някои ваши начинания са илюзорни. Все още имате време да прецизирате нещата. Обстоятелствата може да ви наложат нестандартни решения.

Дева Заредете се с търпение, в работата ви чакат неприятни изненади. Финансовите грижи също няма да ви подминат. Мислете разумно. Решителните действия са силната ви страна. Слабата може да се окажат децата ви. Заради тях сте склонни да направите компромиси, които не се налагат особено. Не бъдете мекушави. Възможно е да имате конфликтна ситуация. Тя ви мотивира и зарежда с ярост по отношение на неправдите и лъжите.

Везни Тегли ви към високи цели, към облаците, в които летите на крилата на любовта. Материални придобивки също радват Везните. Даже и да останете съвсем без пари, не се ядосвайте. Може да ви е много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали на останалите. Един човек може да разбере най-после, че не трябва да ви подценява.

Скорпион Вашата стабилност впечатлява околните, а умението ви да действате в сложни ситуации ви носи дивиденти. Запазвате вътрешното си равновесие. Съветите, които хората ви дават, само може да ви объркат. Оставете всичко и помислете. Какви са вашите приоритети, защо ви карат да правите неща, които са в разрез с вашите принципи. Няма да се колебаете дълго, ако на дневен ред застане въпросът за смяна на работата. 

Стрелец Много страсти и емоции бушуват във вас, жестът на един човек може да ви трогне. И все пак има нещо, което ви влияе и не можете да се отпуснете напълно. Това се нарича максимализъм. Има опасност да сгрешите в преценките си. Затова можете временно да се отдръпнете настрани и да дадете път на друг знак да довърши започнатото от вас. Не си мислете, че някой друг може да заеме мястото ви, то си е ваше и сигурно. Интуицията ви е много силна и ви предпазва от грешки.

Козирог Творческа идея може да се реализира благодарение на други хора. Всички имат полза от това, а общият труд сближава усилията ви за постигане на по-добър стандарт на живота. Амбициите ви са големи, но нереалистични. Не пренебрегвайте мнението на по-опитни хора, ако ви подтикват към учение и усъвършенстване. Така можете да спечелите в дългосрочен план. Благоприятно време за нова връзка.

Водолей Ситуацията се развива неочаквано. Налага се да действате, да не чакате добрия случай. Може да ви помогне човек от огнена зодия – Лъв или Стрелец. Съдбата ви дава възможност да разберете истинската същност на един човек или група от хора. Анализирайте внимателно ставащото, не бързайте с изводите, защото от тях зависи развитието на дългосрочен проект. Проявете коректност към хората.

Риби Иска ви се периодът да е по-дълъг заради хубавите преживявания, които имате. Рибите жадуват да преобразят света, да го направят по-хубав, но това, разбира се е илюзия. Избягвайте лъжите. Нямате нужда от тях, бъдете откровени и може да спечелите повече. Звездите ви изпитват за твърдост на духа, за честност и почтеност. Периодът ви носи положителна енергия, която използвате за индивидуален духовен ръст. Може да научите нещо ново за света.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки