Националният фронт надзърта и „Зад фасадата на столицата“


Националният фронт надзърта и „Зад фасадата на столицата“
Залата на Българския червен кръст, в която бе експонирана изложбата „Зад фасадата на столицата“, бе изпълнена до краен предел за срещата с кандидатите на НФСБ
23 Октомври 2015, Петък


Патриотите ще работят за обновяването на София и преобра-зяването на затъналите в боклуци и мизерия крайни квартали

Автор: Десант

Соткриването на изложбата „Зад фасадата на столицата“, която бе експонирана в централата на Българския червен кръст и акцентира върху основните проблеми на София, на 19 октомври започна срещата на кандидатите за кметове и общински съветници на „Национален фронт за спасение на България“ с избиратели.

На събитието присъстваха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателят на партията и водач на листата на патриотите в София Данчо Хаджиев, кандидатът на Националния фронт за кмет на столицата Силвия Трендафилова, кандидатът за кмет на столичния район „Младост“ Мария Цветкова и народните представители Христиан Митев и Полина Карастоянова.

„Софиянци трябва да сравнят лъскавите проекти на Столична община, глътнали прекомерни средства в центъра, с гетата, появили се в предградията. Те са презастроени, с неподдържана инфраструктура, рушащи се сгради и нарастваща престъпност сред циганите. Това е картината на пълна безстопанственост, която не може да се прикрие с поредното рязане на ленти от столичния кмет преди вота“, подчерта Валери Симеонов.

Силвия Трендафилова представи мотото на кампанията на НФСБ в София: „Нека да върнем българския характер и родолюбивия дух на столицата на България“.
„С изложбата ясно показваме, че съществуват две Софии – на управляващите и обикновените хора. Мисията на кандидатите на Националния фронт е обновяването на столицата, преобразяването на затъналите в боклуци и мизерия крайни квартали и ликвидирането на циганската престъпност в гетата „Факултета“ и „Филиповци“, заяви кандидат-кметът на родолюбивата формация.

Ден по-рано среща с избирателите бе проведена и в един от най-старите квартали на София и част от административния район „Овча купел“ на Столична община – Горна баня. На нея бе представена кандидатът за кмет на патриотите за община „Овча купел“ Елена Токалова-Маринова. При голям интерес от страна на хората от квартала се разгоря оживена дискусия за съдбата на двете неработещи от години минерални бани в района – тази в Горна баня и в Овча купел.

Присъстващият на форума кандидат за общински съветник в Столичния общински съвет арх. Здравец Хайтов отговори на много от въпросите, които вълнуват горнобанци, един от които засягаше и неговия проект за изграждане на пазара „Монтевидео“.
Той отдавна е одобрен, но администрацията на Йорданка Фандъкова така и не започна осъществяването му. Сега кандидатите на НФСБ поеха ангажимента, ако бъдат избрани, да работят за реализацията на тържището.

Още много идеи и предложения бяха обсъдени по време на срещата. Подкрепа за кандидатите на патриотите заявиха и от тукашното гражданско сдружение, което много активно непрекъснато задава неудобни въпроси на досегашната столична кметица.
На разговора с горнобанци присъства и кандидатът на НФСБ за поста градоначалник на София Силвия Трендафилова, която обеща да съдейства и за решаването на проблема с изграждане на централна канализация в Горна баня.
За кандидатите на НФСБ за кмет на София, кметове на столичните райони и общински съветници се гласува с номер 37 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки