Те го казаха


17 Октомври 2015, Събота


„Там, където има полицаи и Волен Сидеров присъства, задължително става проблем.


Не виждам нищо, което да квалифицирам като деяние, нарушаващо обществения ред с особена дързост и цинизъм, както е формулирано. В края на работния ден Сидеров може да си е позволил едно питие, но поведението му е въпрос на характер. Аз не търся никаква причина в това поведение на Волен Сидеров, което ми се струва адекватно"
Явор Нотев от „Атака” защитава истеричните ексцесии на своя господар в центъра на София

„Видимо нетрезво беше състоянието на Волен Сидеров и Десислав Чуколов.  Двамата дойдоха до магазина и аз не им обърнах внимание, защото често пазаруват тук. Скандалът стана, когато едно момиче от НАТФИЗ си купи цигари и тютюн за свиване. Взеха да му искат документи, на мен също, не даваха на никого да си купи нещо от магазина, г-н Сидеров нападна един от клиентите, счупиха и монетника. Г-н Чуколов ме заплашваше с насилие. И двамата трудно говореха и влачеха думите. Полицаите дойдоха, но не реагираха никак, защото казаха, че господата Сидеров и Чуколов са с имунитет. А един таксиметров шофьор ми каза, че г-н Сидеров е ударил полицай в гръб. Според мен те са го направили за внимание, защото предстоят избори"
Николай Александров, продавач в клек-шопа, пред който вилняха Волен Сидеров и Десислав Чуколов

„За това, което се случи, трябва да се търсят причините,а не да се анализират симптомите. Но сами виждате, че това е поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука. Проблемът е в това, че всъщност подобни проявления започнаха, след като „Атака" престана да бъде онази антисистемна партия, която трябва да разбие статуквото и станаха любимци на властта. Този момент дойде с абсолютната и безусловна подкрепа за първия кабинет на Бойко Борисов. В парламента се говори, че му е била обещана оправдателна присъда за случая във Варна в замяна на гласовете за Конституцията"
Димитър Стоянов, бивш близък от обкръжението на Волен Сидеров

„Не мога да толерирам такова поведение в никакъв случай и тъй като е опозиционна партия, не бих искал да се изказвам по този случай и да давам аз оценка, защото ще кажат, че съм повлиял на някое решение. Има начин да се правят проверки. Няма сигнал, няма нещо, което да е дошло по линия на ДАНС, на МВР и ние да не сме го проверили. С радост бих отишъл да проверя такъв магазин с него, ако ме е поканил, но не по този начин. Ще ангажираме службите, ще отидат, ще затворят, ще проверят, ще докажат или няма да докажат"
Бойко Борисов коментира изцепките на Сидеров и Чуколов

„На мен Десислав Чуколов ми удари шамар. Удари шамар и на полицая. Този човек явно може да затвори всеки бизнес. Дойдоха 40 полицаи и какво? Тези хора бяха ангажирани само за да гледат как Сидеров и Чуколов безчинстват"
собственикът на магазина Йордан Симеонов

„Когато отидох до магазинчето, видях Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Убеден съм, че и двамата бяха в нетрезво състояние. Аз исках да си взема бира, но не ми позволиха. Казаха ми, че магазинчето не работи  и аз се дръпнах и отидох да си взема бира от друго място. Когато се върнах, вече имаше доста хора пред клек-шопа, ставаше панаир. Волен Сидеров казваше, че там се продават наркотици и безакцизни цигари. Видях как Сидеров удряше под кръста репортер”
Тодор Лазаров, студент от НАТФИЗ, очевидец на грозните ексцесии

„Това, което Волен Сидеров е осъществил като минимум, е едро хулиганство. За съжаление, добре го съветват. Волен Сидеров много добре знае как да си играе играта, той се движи точно по ръба, така че да не попадне в хипотезата на тежко престъпление, за което може да му иска сваляне на имунитета”
адвокат Александър Пелев

„Не искам да бъда твърд в определението си, но за мен те са унижение за институцията, която представляват”
старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР, коментира Сидеров и Чуколов
„Всичко, което е свързано с отмяна на санкциите срещу Русия, „Атака” го подкрепя. Нещо повече, много преди БСП да се събуди от сън и да предложи това, което предлага, „Атака” го предложи на 17 март 2014 г. Вие бягате от дискусия, защото трябва да отговорите защо цяла година пречехте да се придвижи въпросът за ограничаването на санкциите. Вашите движения сега са чисто театрален етюд"
българският депутат Волен Сидеров пламенно брани интересите на Русия


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки