Седмичен хороскоп


02 Октомври 2015, Петък


2 - 8 октомври 2015 г.


Овен Вероятно през тази седмица може да помръднете от мъртвата точка на разрешаването на крайно важен за вас проблем. Служебните отношения са по-свободни и може да имате повишение в службата. Може да сте активни и изпълнени с желания да направите нещо необикновено, но не се суетете. Трябва да уредите нещата си, свързани с данъците, своевременно. Отношенията ви може да се усложнят.

Телец Благоприятно време за търговски сделки, покупки и рисковани начинания. Общителността и деловата ви активност може да подобрят материалното ви състояние. В средата на седмицата разположението на звездите предрича неуспехи в личните отношения. Семейните проблеми отново излизат на преден план. Възможно е непорядъчно отношение на хора, които сте считали за свои съюзници.

Близнаци Звездите ви съветват да не губите чувството си за мярка. Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Седмицата е благоприятна за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи впоследствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Рак Препоръчва ви се размисъл относно собственото предназначение, да преразгледате плановете за бъдещето. При това разчитайте само на силите си, без да се надявате на партньорите и роднините. Пропуснатото сега трудно може да бъде наваксано в бъдеще. Не приемайте предложения за леки доходи. Възможни са недоразумения в любовните, партньорските и съпружеските отношения. Не давайте на любимия си човек клетви и обещания.

Лъв Дребни неприятности могат да развалят вашето настроение. Не трябва да изкарвате своето раздразнение върху близките си, тъй като това води до сериозни конфликти. Най-вероятно няма да свършите работата си перфектно, което ще доведе до огорчение или насмешка от страна на околните. Трябва за известно време да намалите потребностите си, творческата активност и да се ориентирате в своите мисли и чувства.

Дева Постарайте се в средата на седмицата да се контролирате и да не давате отрицателните емоции да ви завладеят. Вероятно съумявате да разрешите всички въпроси мирно, без да прибягвате към силата на родителския авторитет. Възможни са конфликти с началството поради това, че твърде много сте разчитали на приятелските отношения. Препоръчва ви се да се откажете от деловите предложения – даденият период съвсем не подхожда за това.

Везни Енергичната ви дейност и вашият ентусиазъм се отразяват положително на окончателните резултати от работата. Събитията от седмицата може да заздравят в съзнанието ви вашата правота. При мнозина е възможна оптимистична настройка. Пазете съкровените си мечти тайно от любопитните хора. Използвайте прилива на енергия за решаването на начинанията, които по-рано не са били по силите ви.

Скорпион Не планирайте нищо важно, тъй като още не е настъпил благоприятният момент за реализиране на замисленото. Професионалният ви живот е борба, в която ви е отредено мястото на победител. Обмислете много добре своя бюджет. Постарайте се да предотвратите възможни неприятности за своя любим човек. Ако се справите успешно с проблемите и вземете правилното решение, то събитията се развиват благоприятно.

Стрелец Успехът ви зависи изключително от умението ви да разпределяте правилно жизнената си енергия, финансовите средства и да планирате работния процес. Не очаквайте вашите действия веднага да дадат някакъв резултат. Деловите контакти и търговските операции в близко време носят печалба. Възможно е да проявите безпокойство, самохвалство и лекомислие в любовните отношения. В края на седмицата звездите съветват да бъдат особено внимателни мъжете.

Козирог Звездите ви препоръчват трезво да оцените обстановката и своите възможности. Не трябва да разчитате на покровителство. Вероятно е някакво изясняване в професионален план. Не са изключени разногласия с влиятелни хора, които може да ви откажат помощта си. Ново познанство може да повлияе по някакъв начин на съдбата ви. Късметът е на ваша страна, но може и да ви изневери.

Водолей Звездите са разположени така, че жените от знака могат да блеснат със своя талант. Мъжете от зодията се сблъскват с малки трудности или недоброжелателно отношение. Не бива да бъдете много настоятелни, защото резултатът от действията ви няма да си заслужава усилията. Предстои ви интересна среща, беседа или дискусия. В семейните ви отношения е вероятно да се възцари мир и покой.

Риби Направете си своя разчет за приходите и разходите. Така може да решите всички неотложни задачи. Макар в битовите си разговори да може да бъдете твърде лаконични и сдържани, когато стане въпрос за сериозни и значителни неща вие съумявате компетентно да поддържате разговора. В сферата на вашите интереси могат да попаднат философски, религиозни и езотерични проблеми. Съумявате с думи да изразите това, което трудно се поддава на разбиране и описание.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки