Седмичен хороскоп


21 Август 2015, Петък


21 - 27 август 2015 г.


Овен Съдбата може да ви предложи неочакван обрат. Очаквайте изненада. При мнозина може да се появи стремеж към популярност, светски изяви и изпъкване. Вероятна визита на интересни хора или приятели може да ви позволи да прекарате приятни часове. Далновидност и решителност може да ви помогнат да предотвратите сложните тенденции. Постарайте се да избягвате празните разговори, обещанията и работата с документи.

Телец Звездите ви съветват да сдържате емоциите си. Хладният разум ви е най-добър съветник. Въздействайки на другите с обаянието на своята личност, вашата популярност и възможностите ви в обществото нарастват. Потребността от партньора ви сега е доста голяма и вие може да започнете да се оценявате чрез неговите очи. Засилена емоционалност може да стане повод за раздразнителност.

Близнаци Вашата общителност ви кара лесно да се запознавате. Не хранете илюзорни надежди и не опитвайте да налагате мнението си. Възможно е да се влюбите, но отношенията ви да са леки и необвързващи с нищо. За да успеете в своите намерения, трябва да положите много усилия. Не се конфронтирайте, мъдрост и сдържаност са условията за постигане на целите. Мислете приоритетно за конкретни доходи, а не за общи планове.

Рак Периодът е забележителен с хармонията, покоя и щастливия ход на събитията. Успехът съпътства тези, които се занимават с управленческа и интелектуална дейност. Срещайки по своя път трудности, не оставайте пасивни, а се учете от грешките си. Концентрирайки се върху по-важните неща, вие обезателно имате успех. Хората, с които се запознаете, навярно ще изиграят голяма роля в живота ви. Намисленото може да се изпълни.

Лъв Животът изисква от вас внимание и предвидливост. Не бива да се захващате за реализация на рисковани и съмнителни предложения. Емоционалност и впечатлителност, лекомисленост в разходите и остри изказвания влияят на работата ви и може да се превърнат в обект за коментиране от страна на околните. Бъдете внимателни. 3вездите ви предупреждават, че ви очакват изненади от всякакъв род.

Дева Хладният разум и трезвата оценка са най-добрият съветник във всяка ситуация. Работата ви може да бъде свързана с пътуване или преместване и да има духовен характер. Възможно е професионално израстване, популярност и известност. Постарайте се да не взимате на плещите си непосилни задължения и да се стремите да оправите света. Съсредоточете се върху благополучието на семейството си. Вероятни са неочаквани новости. Те може да ви изненадат.

Везни Трезвата оценка на ситуацията и на обкръжаващите ви хора може да ви помогне да се придържате към здравия смисъл в поведението си. Само така можете да излезете с чест от всяка ситуация. Далечните пътувания, задграничните командировки и пътешествията може да ви донесат не само ярки впечатления и нови приятели, но и романтични преживявания. Пазете се от конфликти с околните.

Скорпион Възможно е да проумеете нещо важно, което да промени мирогледа ви. Вие с удоволствие демонстрирате своите успехи и постижения. Възможно е да осъществите най-съкровените си мечти. Хората, с които съдбата ви среща, навярно може да останат завинаги във вашия живот. Личните срещи по-трудно може да ви донесат очаквания резултат, а емоционалният ви живот е нестабилен.

Стрелец Вие се стремите към пълна самостоятелност и самоутвърждение сред колеги, приятели и близки по дух хора. Вашите интереси са многообразни, плановете ви благородни, а думите красноречиви и страстни. Намирайки се в центъра на внимание, вие с пълна сила използвате своето обаяние и артистичност. Постарайте се да ограничите невъздържаните изказвания и злоупотребата с чуждо доверие. Звездите може да ви подложат на изпитание.

Козирог Около вас могат да настъпят помени, чрез които да привлечете нови хора в бъдещите си планове. Постарайте се да прекарате известно време в усамотение и размисли. Може лесно да завоювате уважение и да правите приятно впечатление. Не е изключено да ви се наложи командировка или пътуване за разширяване на бизнеса. Голяма е вероятността да попаднете в деликатна ситуация. Проявете внимание.

Водолей Звездите вещаят някакви промени в съдбата ви. Изслушвайте новите предложения, но предвидливо изчакайте. Внимавайте с покупките. Бъдете внимателни в личен план. Периодът е подходящ за всички, които работят в обществената сфера – политици, журналисти, творци и др. Общуването с млади творчески личности ви зарежда с енергия, а възхитените погледи ви карат да се чувствате по-млади и щастливи.

Риби Предстои ви да намерите компромиса между това, което искате и онова – което трябва да направите. Старайте се през този период да получите колкото се може повече професионални знания. Търпение, способност да анализирате и дискретност – това са условията за съхраняване на собствената индивидуалност. Развитието на интуицията може да ви помогне да взимате правилни решения преди другите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки