Седмичен хороскоп


14 Август 2015, Петък


14 - 20 август 2015 г.


Овен Звездите не ви съветват да взимате важни решения сега, защото те са продиктувани от моментни емоции. Желанието ви за нов опит в любовта няма да даде възможност на отношенията ви да преминат на друго равнище. Може да се открият възможности за пълната ви изява. Упорство и проницателност ви помагат да оцените всестранно обстановката. Разположението на планетите предполага финансови разходи повече от необходимото.

Телец За да може да свършите всичко планирано, добре е да разпределите правилно усилията си между деловите ангажименти и любимите хора. Доверявайте се на интуицията си. За хората с творчески професии периодът е по-сложен. Тези, които обмислят творчески задачи, е необходимо да потърсят подкрепата на влиятелни хора. Много зависи от умението ви да контролирате емоциите, постъпките и думите си.

Близнаци Във всичко трябва да сте сдържани и внимателни. Запазете здравия смисъл на нещата и бъдете предвидливи. Свободното си време прекарайте в подходящи за вас развлечения. Разположението на звездите е благоприятно за делова активност, любов, пътешествия и срещи с нови хора. Големият обем ангажименти и напрегнатият начин на живот изискват и повече време за релаксация. Жизненият ви потенциал е добър.

Рак Следва да направите преоценка на стратегията си, да видите къде грешите и ако се налага - да предприемете някакви промени. Не се напрягайте. Потърсете по-лек път за решаване на задачите. Много време може да прекарате в срещи и разговори с различни хора, на които може да разчитате. Повишената ви чувствителност може да поражда тревожност, с която може да се справите при общуване с природата.

Лъв Стремежът ви да се борите ви прави обаятелни в очите на околните. Личният ви живот се характеризира с крайно противоречиви тенденции. Възможно е да се наложи да отстоявате авторитета и възгледите си. Взрив от страсти може да попречи на хода на събитията и нещата да не се развият във ваша полза. В резултат на разногласията вие може да отстъпите от завоювани позиции. Не се подвеждайте по амбициите си.

Дева Вашите успехи стават предмет на обсъждане от страна на много хора. Обкръжаващите ви намират за доста по-привлекателни, отколкото се виждате вие самите. В сферата на вашето внимание може да се окажат доста нови красиви вещи и предмети на разкоша. Проявявате засилен интерес към общуване с изкуството. В свободното си време имате нужда да посетите изложба, концерт или театър. Заемете се с духовното си израстване.

Везни Звездите ви съветват правилно да планирате своето време. Ако не загубите инициатива и решителност, лесно може да блеснете сред околните с приятните си качества. Така може да съумеете да постигнете добри резултати в обществото. Избягвайте риска и физическите натоварвания. Може да се надявате на поддръжката на отговорни личности, затова не се стеснявайте да търсите техните съвети и съдействие.

Скорпион Обзети сте от вдъхновение и светът ви се струва интересен като цветен калейдоскоп. Сплетните на завистниците няма да ви засегнат. Жизненият ви потенциал нараства. Ако ви предложат пътуване – съгласете се веднага. На път ви очаква успех, приключения, лични и делови победи. Използвайте красноречието си в свой интерес. Звездите ви съветват да се държите сдържано и да не се поддавате на бурни емоции.

Стрелец Периодът е белязан с преобразуване на вътрешната енергия и реализация на творческото начало. Пред вас се откриват широки възможности за изява. Трябва да се добирате до успеха си чрез упоритост и трезва преценка на обстоятелствата. Жените от знака ги очаква романтична среща. Мъжете от зодията могат спокойно да рискуват и да показват нестандартен подход към ситуациите. Вие можете да намерите изход от сложна ситуация, ако вярно прецените обстоятелствата.

Козирог Звездите ви съветват да се придържате към рационалните подходи на действие. Възможни са провокации и изпитания. Постарайте се да превъзмогнете дреболиите и суетата. Те биха ви попречили да направите правилни оценки и да обмисляте ходовете си. Продължавайки образованието си, вие чувствате как се променя вашата представа за света и отношението ви към различни жизнени ситуации.

Водолей Създаването на равновесие в различните области на живота ви изисква от вас особено внимание и преодоляване на някои препятствия. Сменяйки собственото си мнение по редица въпроси, вие избягвате конфликтните ситуации и бързо се адаптирате в създалите се ситуации. Вярата в себе си е основа за успехите. Обърнете внимание на бюджета си, бурният живот изисква доста разходи, за които трябва да сте подготвени.

Риби Поредният цикъл на вашата жизнена активност е отбелязан с чувството на превъзмогване на светската суета. Това ви дава възможност да оцените и премислите добре ставащото около вас. Неочаквани събития могат значително да усложнят отношенията ви с приятелите. Звездите ви препоръчват да се сдържате и да бъдете търпеливи и коректни във взаимоотношенията си с колегите и близките. Не бива да се забърквате в неочаквани приключения.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки