Изборите тропат на вратата на България


16 Юли 2015, Четвъртък


Отпуските започнаха – вече мирише на море. Но и изборите за местна власт тропат на вратата на България.



Затова вместо лятна почивка, крайно време е патриотите от НФСБ и Патриотичния фронт да започнат да създават предизборни щабове в областните центрове и в по-малките населени места. И тези щабове да се попълнят с достойни хора, имащи таланта да поведат масите.
Време е да събудим в съзнанието на хората вярата в правдата и желанието за упорита работа за разобличаване на тия, които ни експлоатират и изсмукват жизнените сокове, на тия, „благодарение“ на което сме в това незавидно състояние - бедни, изнемогващи и пъшкащи под гнета на минали и сегашни управници, манипулирани от кукловодите на прехода.

Време е да докажем, че показните действия на сегашните управници обедняват още повече народа. Време е да извикаме силно, че средствата за масово заблуждение ежедневно ни набиват в главите да сме толерантни към роми, към сирийци и към всякакви други, които щом са тук, ние сме им длъжни да ги храним и отглеждаме като че ли сме им задължени.

Средствата за масово заблуждение (СМЗ) започват да говорят или да пишат едва тогава за българския етнос, когато ограбят, изнасилят или убият някоя невинна душица. И всяко чудо за три дни, а понякога и за два. После всичко се забравя до следващото престъпление. Уж има закони, но те не важат за всички.
Защитата на престъпниците от страна на МВР е очевадна. Показаха го в Гърмен, в Орландовци и къде ли още не. Когато се краде, изнасилва и убива, няма МВР, а когато възмутените люде скочат и подгонят престъпниците от незаконните им коптори от картони, дъски и ламарини, тогава полиция и жандармерия блокират достъпа и пазят денонощно „скъпите роми” от посегателства.

Докога и накъде сме тръгнали? Може ли в 21 век да се случва това!?
Младите напускат Родината с надеждата за по-добър живот в чужбина. Масово прииждат чужденци в България и роми от селата в борба за хляб и по-големи възможности за препитание. Безработица, беднотия, обири, изнасилвания и убийства.
Кой ще промени живота ни? Това e въпросът, на който в предстоящия предизборен период НФСБ и Патриотичният фронт трябва да отговорят на хората в градове и села.

Сегашните избори са лакмусът, който ще покаже как сме си свършили работата ние, патриотите, по места. Всеки пробив в градовете за кмет и общински съветници ще е една малка победа в борбата за по-добър живот и една по-добра България.
Време е да се събудим!

Йордан Йорданов


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки