ПФ издигна кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив


ПФ издигна кандидатурата на  Славчо Атанасов за кмет на Пловдив
Момент от издигане кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив Снимка: Plovdiv24.bg
03 Юли 2015, Петък


Патриотичният фронт издигна официално кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Той бе представен пред пловдивчани от лидерите на двете партии

Автор: Десант

от коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов в зала "Съединение" на Историческия музей в града. "Залагаме на тази кандидатура, защото за нас това е най-достойният кандидат за кмет на Пловдив, доказал своя професионализъм, честност, принципност и най-вече, че не се поддава на корупция", изтъкна Валери Симеонов.
„Патриотичният фронт е обединен и ние предлагаме както на парламентарните, така и на местните избори всички патриотични формации да се обединят“, допълни Красимир Каракачанов.

Славчо Атанасов обяви, че „залага на честност, почтеност и постоянни срещи с хората" и представи обществен договор между него и пловдивчани, съдържащ 16 точки с това какво конкретно ще направи за Пловдив, ако стане кмет. Сред тях са намаляването на местните данъци и такси, пълна ревизия на управлението на Иван Тотев, облагородяване на цялостната инфраструктура в града, отваряне на социални кухни за пенсионери, възстановяване на жилищната политика, включително и извеждане от Столипиново на живеещите там българи, а също и въвеждането на мораториум върху замяната, промяната на статут и продажбата и строителството върху зелените площи и междублоковите пространства.

„Поемам ангажимент да намеря адекватна юридическа форма и да възстановя тролейбусния транспорт в града. Проблемът е много труден за решаване заради законовата база, но аз няма да се откажа. Пловдив има нужда от чист въздух“ - заяви пред съгражданите си още Славчо Атанасов. Ако пловдивчани му гласуват доверие, той смята да управлява Града под тепетата, да възстанови дейността на белодробна болница и да засили грижата на общината към развитието на здравеопазването в населеното място.
Атанасов пое ангажимента и да намали драстично обхвата на така наречената „Синя зона", която сега тормози пловдивчани, като изгражди нужните нови места за паркиране.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки