Забранете провеждането на гей парада в София


26 Юни 2015, Петък


Протестираме остро срещу разрешението на госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на София, за провеждане на поредния гей парад в центъра на столицата.



Само за няколко дни в централата на Национално движение „БГ Патриот” постъпиха стотици сигнали от наши членове и симпатизанти и предавайки на общинската власт тяхното мнение, категорично настояваме да се забрани провеждането на това мероприятие.

Няма да се впускаме в обяснения, че такова шествие противоречи на традиционните български християнски ценности, че срещу него се обявиха стотици интелектуалци, граждани и граждански организации, начело с Българската православна църква, и че като цяло, това явно афиширане на хомосексуализма е неприемливо за цялото ни общество. Личният живот на всеки човек и половата му ориентация са негово лично достояние и категорично се възпротивяваме срещу нетолерантното им парадиране и натрапване пред останалата част от българските граждани.

Ние от НД „БГ Патриот“ задаваме на госпожа Фандъкова в качеството й на кмет на град София следните въпроси:
Госпожа Фандъкова самоволно ли е разрешила провеждане на гей парада, или го е съгласувала със Столичния общински съвет?
Направен ли е разчет колко ще струва на Столична община охраната на това мероприятие и кой ще заплати  разноските по охраната на този така наречен прайд?

И не на последно място: Смята ли госпожа Фандъкова в качеството й на кмет на София, че е приоритетно да се разходват събраните от софиянци средства за провеждането на подобни обществено неприемливи прояви, а не за ремонт на десетките занемарени детски и спортни площадки, разбитите улици и тротоари и т.н.?

Национално движение
„БГ Патриот“


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анонимен читател
26.06.2015 10:14:04
0
0
Гей-парадите са болест на мъже от греха на Адам и Ева,които с непослушанието си пред Господ Исус те първите мъж и жена са довели греха.Господ е против мъж да се жени за мъж и да се показват лични любовни страсти публично.Библията.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки