НФСБ с пет нови структури в Северна България


НФСБ с пет нови структури в Северна България
Членовете на новосъздадената структура в село Смилец изразиха своята подкрепа за последователната политика, която ПФ води в защита на националните интереси
05 Юни 2015, Петък


Родолюбците учредиха организации в градовете Дебелец и Цар Калоян и в селата Осенец, Смилец и Добротица

Автор: Десант

Най-патриотичната политическа сила „Национален фронт за спасение на България“ продължава да привлича последователи. Броени месеци преди местния вот към НФСБ се присъединиха жители на още пет селища.
Първата нова структура на родолюбците бе създадена на 29 май в Дебелец, където формацията има десетки привърженици. На събитието присъстваха регионалният координатор за Великотърновска област Красимир Хаджидосев.

За председател на организацията бе избран Румен Николов. Добре запознат с проблемите на местните жители, той с готовност пое инициативата да направи от градчето едно по-добро място за живеене.
След избора на ръководство в оживена дискусия се очертаха проблемите на Дебелец, които са свързани най-вече с основния поминък на местните – лозарството и винопроизводството, които към днешна дата са в тотален упадък.

В общината е имало и две машиностроителни фабрики, които давали препитание на над пет хиляди души от региона. Затова и хората тук се надяват Националният фронт и ПФ да работят за икономическото възстановяване на общината, с което ще бъде спряно и нейното обезлюдяване.
Увеличиха се партийните организации на НФСБ и в Разградски регион. На 30 май към идеите на патриотичната формация се присъединиха и много жители на село Осенец. Начело на новата структура застана млад и амбициозен екип, като за председател бе избран студентът по медицина Таньо Станчев.

„НФСБ предлага най-добрите идеи за подпомагане на нашето поколение в България и реализацията на младите специалисти. Сред първите ни задачи е да разширим организацията в региона и най-вече да запознаваме местните хора с идеите и инициативите на Патриотичния фронт и НФСБ“, заяви Станчев. В работата ще му помага Симеон Дамянов, който стана секретар на патриотите в Осенец.
Няколко часа по-късно под знамената на партията на СКАТ се присъединиха и десетки жители на град Цар Калоян. Хората споделиха с регионалния координатор на Разградска област Димитър Димитров, че от години са тормозени от протурската партия ДПС, която държи местната власт в региона.

„За да може човек от Цар Калоян да си намери работа, трябва да бъде член на ДПС. Ако е земеделец пък, от общинската управа му създават проблеми с получаването на евросубсидии“, разказа за трудностите на местните жители Николина Милчева, която оглави новата структура на Националния фронт.
На следващия ден нови организации на партията на СКАТ се появиха и в Силистренския край. Десетки жители на село Добротица положиха началото на местна структура на родолюбивата формация и заявиха пълната си подкрепа на достойната политика на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в парламента.

Тукашната структура бе оглавена от Невяна Неделчева, която изтъкна, че „Националният фронт е единствената политическа сила, която последователно се бори да бъде спасена и възродена България“.
Няколко часа по късно към най-българската партия се присъединиха и жителите на съседното село Смилец. За председател на структура на патриотите в това населено място бе избрана Митка Съботинова, която определи като свой приоритет намирането на механизми за подпомагането на местните земеделски производители.

„За всички ни в Смилец създаването на местна организация на Националния фронт е отдавна чакано събитие. Ние вярваме, че дълго забравените проблеми в нашето село могат да бъдат решени със съдействието на депутатите от Патриотичния фронт“, сподели надеждите на съселяните си Съботинова.
„Интересът към НФСБ в Силистренска област расте с всеки изминал ден, членската маса в  региона се увеличава, което ни дава надежда  за добро представяне на местните избори през октомври“, обобщи своите впечатления от срещите в Добротица и Смилец областният координатор Йордан Ковачев.


Гост на учредителното събрание в силистренското село Добротица бе областният координатор  Йордан Ковачев (правият)

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки