Седмичен хороскоп


16 Януари 2015, Петък


16 - 22 януари 2015 г.


Овен Очаква ви период, изпълнен с любов и топлина. Нужно е да систематизирате знанията си и да използвате тези, които с труд сте постигали по-рано. В парично отношение периодът е благоприятен за вас. Между влюбените е възможно да се установят продължителни сериозни отношения и взаимно разбиране. Близки могат да ви посочат как и къде е вероятно да се припечели добре. Чувствате в себе си достатъчно сили, за да можете сами да решите сложни задачи.

Телец Благоприятен момент за преход на нова работа, начало на съвместни проекти. Но няма да бъде лесно реализирането на плановете. Любовните отношения изискват от вас допълнителен разход на душевни сили и материални средства, които ви се отплащат с лихва. Условията за успех в личния живот са емоционална гъвкавост и чувство за такт. Действайте решително във всичко и не изпускайте инициативата от ръцете си.

Близнаци За да разкриете своите таланти и да постигнете успех, трябва да се съсредоточите само върху една цел. Напълно вероятно е някой от вас да се нуждаят от поддръжка. Отношенията с приятели и роднини през този период са много приятни и доверителни. Вие сте оригинални във възгледите си, независими в постъпките, което предизвиква критиката и понякога противодействието на хората. Постарайте се да избягвате противопоставянията.

Рак Имате точен поглед, твърда ръка и достатъчно смелост, за да се заемете с най-сложните дейности. Романтичните ви отношения може да бъдат в съвсем объркано състояние поради постоянните недоразумения. Сега е най-подходящото време да оставите в миналото разногласията и охлаждането между вас и брачния партньор, да решите всички проблеми и да направите новия си живот приятен. Появява се възможността да направите кариера.

Лъв Прями и енергични, предпочитате да се намирате в центъра на събитията, справяйки се леко с решаването на битови и професионални задачи. Мнозина са способни да предвидят по какъв начин техните действия може да повлияят на развитието на събитията. С радост помагате на околните и сте способни да развеселите многобройните си приятели и роднини.

Дева За постигането на успех ви е нужен напорист и пробивен съюзник, който да ви напомня за плановете ви и своевременно да ви окуражава. Способни сте да защитите своите и интересите на тези, които са ви най-скъпи. Като началник няма да сте строги, а спокойни. Задържате взимането на решение или рязко променяте насоката на действие. За да сте на ниво и да имате авторитет в работата си, трябва постоянно да се интересувате от всички новости и да ги усвоявате преди другите.

Везни Не спадате към интригантите и предпочитате прямите, честни отношения. Готови сте да се притечете на помощ и да защитите скъпите ви хора толкова енергично, както и своите интереси. Възможни са илюзии в оценката на любовните отношения. Не е изключено да станете жертва на лъжа. В любовта си сте упорити и ревниви и заради любимия си човек.

Скорпион Разположението на планетите ви помага да започнете с половинката си някакъв съвместен бизнес. Дори и най-малкият комплимент по ваш адрес може да ви застави да паднете в краката на ухажора. Личният и семеен живот са много важни за вас. Искате да имате в живота си всичко най-добро: съпруг/а/, деца, дом, дрехи и образование. Може да развиете някаква дейност, за да покажете на какво сте способни.

Стрелец Бликащата от вас енергия ви позволява да приключите работата, оставаща досега незавършена. Постарайте се с красноречие, доводи и чар да привлечете влиятелни личности към плановете си. Не се страхувайте да се окажете в центъра на вниманието. Мислете повече за целостта на възгледите и убежденията си, отколкото за впечатлението, което създавате в обществото. Получавате добра възможност за развитие на дейността си в далечни места, в чужбина.

Козирог Гъвкавостта и съобразителността ви помагат да избегнете скритите капани на конкурентите. Бъдете разумни, сдържани и не притискайте околните. Определете слабото място на своите опоненти и действайте. Възможно е получаването на печалба и осъществяването на отдавнашна мечта. Мнозина може да позволят в личния си живот експерименти и търсенето на нови впечатления.

Водолей Седмицата обещава сполучливо разрешаване на всички проблеми. Може да ви се наложи да бъдете идейни вдъхновители и лидери в обществени изяви. Трябва да прекратите всички ненужни връзки. Старайте се да се обкръжите само с хора, които ви обичат и са ви предани. Мнозина от вас са много честни и затова могат да страдат от стълкновението със света на злото, но и да му се съпротивляват.

Риби Ако се научите по-малко да говорите и повече да слушате, очаквайте заслужена награда. По-добре е да не предявявате претенции или изисквания към когото и да било.Това може да доведе до конфликт. Оставайте верни на себе си при всякаква ситуация, запазвайте спокойствие и душевно равновесие при всякакви обстоятелства. Престанете да мислите за далечния утрешен ден, живейте с настоящето, радвайте са на събитията в момента.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки