Те го казаха


10 Януари 2015, Събота


„Възрастните хора, които получават недостатъчни пенсии, хората, които се борят с трудностите, въпреки минималните доходи - всички те заслужено


очакват от държавата солидарност и подкрепа. Не бива да се самозаблуждаваме, че постигането на добър стандарт на живот става бързо и лесно, особено в период на световна криза. Но без мерки за подобряване на бизнес средата, за инвестиции и предприемачество, за образование и просветеност, за модернизация и ефективност, и без добро управление на публичния ресурс, ще изостанем още повече..."
президентът Росен Плевнелиев прелива от пусто в празно в новогодишната си реч

„През последните месеци свършихме добра работа. Успяхме отново да си върнем доверието на нашите международни партньори и да възстановим спрените еврофондове. Ще продължаваме да работим за стабилна България и за възвръщане вярата на хората в държавните институции. Нека новата 2015 година ни донесе късмет, успех и повече поводи за гордост и радост. Бъдете живи и здрави!"
Бойко Борисов жестоко се лъже, че по време на неговото управление хората са вярвали в държавните институции

„И затова, ако искате да разчитате на успешно управление, истинско европейско управление, трябва час по-скоро да се освободите от този воденичен камък, който се нарича Патриотичен фронт. В противен случай това управление не само няма да бъде успешно, не само няма да бъде реформаторско. Това управление е обречено на провал. И през 2015 г. предсрочните парламентарни избори ще се явят като крайна необходимост“
пашата на ДПС Лютви Местан умира от злоба, че не е във властта

„Явно г-н Лютви Местан няма работа по празниците и ходи по смесените райони да плещи и да плаши българските турци с глупости. Не ДПС е факторът, който може да предизвика предсрочни избори.
Местан много упорито обяснява, че би подкрепял кабинета само и само да ги няма патриотите. Мисля, че всеки български политик си е извадил извод какво е да си ортак на ДПС в управлението. Ако ГЕРБ искат бързо да отидат на предсрочни избори, най-бързият начин е да се съюзят с ДПС. Ако правителството спазва програмната декларация и покаже желание да работи за проблемите на българското общество, ще изкара доста дълго. Това е въпрос на работа и на желание от страна на правителството, а не от заклинанията на Местан.”
председателят на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов отговаря на нападките от ДПС

„На болезнения спомен за възродителния процес ДПС дължи своето политическо оцеляване. С мехлем се лекуват старите рани, не със сол. Иначе никога не зарастват. Казвам го по повод поредната осъдителна реч на школувания демагог Лютви Местан, в която от трибуната на един възпоменателен митинг се говори за мъст, не за помирение и на целия български народ се вменява историческа вина за така наречения „възродителен процес” и последиците от него.
Нито аз, нито моите връстници, г-н Местан, сме архитектите и извършителите на насилственото преименуване на българските турци. Не ние сме смъквали забрадките на техните майки и сме ровили в хладилниците им, за да изхвърлим месото от курбана. Правили са го бащите на вашите доскорошни коалиционни партньори от БСП, правили са го ченгетата и доносниците на бившата ДС"
Цвета Караянчева от ГЕРБ тук улучва десетката

„Аз преди 1948 година съм имал двойка по физическо. Защото учителят беше един бивш военен, строевак. И друго освен да маршируваме не правехме. Жена ми обаче загуби бележника ми и няма как да ти го покажа. Бях дребничък. И ме наказваше, че не съм активен в учебния процес. Но дойде нов учител, той направи един кон и един трамплин, за да го прескачаме. А там най-ловко изпълнявах упражненията.”
признание на легендарния треньор по вдигане на тежести Иван Абаджиев


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки