Националният фронт с две нови структури в Северна България


Националният фронт с две нови структури в Северна България
Членовете на провадийската структура избраха единодушно своето ръководство
19 Декември 2014, Петък


Патриотичната партия учреди своя организация в габровското село Велковци и втора градска структура в Провадия

Автор: Десант

Голямото семейство на „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на родината ни. А с влизането на родолюбците в Народното събрание чрез коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“  интересът към формацията все повече се засилва. Тези дни към каузата на патриотите се присъединиха и десетки жители на габровското село Велковци, където на 11 декември бе учредена поредната общинска структура на партията на СКАТ.

Гост на събранието бе областният координатор за Габрово Ивайло Лазаров. С него хората от красивото старопланинско село споделиха задоволството си от достойното отстояване на принципите на Националния фронт в парламента и най-вече на последователното изпълнение на предизборните обещания от страна на родолюбците.
Новата структура на партията на СКАТ бе оглавена от Христо Минчев. „Вярвам, че именно НФСБ и Патриотичният фронт са силата, която може да възроди националната ни гордост и самочувствие.

Доказателство за това е фактът, че народните представители на родолюбивото обединение са единствените, които категорично се противопоставят на скандалните назначения в новия кабинет на хора от протурската партия НПСД“, категоричен бе новият председател.
Негов пръв помощник ще бъде Валентина Добрева, която бе избрана за секретар на патриотите във Велковци. Тя заяви, че ще работи за разширяването на влиянието на партията сред младите хора в региона и привличането на нови членове.

В края на учредителното събрание регионалният координатор Ивайло Лазаров обобщи впечатленията си от събранието, като изтъкна: „След днешната среща се убедих, че желанието за социална справедливост е по-силно от всякога и затова местните хора вярват, че точно НФСБ е силата, която може да защити техните интереси в Народното събрание и може да им осигури достоен живот и най-вече перспектива пред младото поколение.“

На следващия ден – 12 декември, структурите на Националния фронт във Варненско се увеличиха с още една, след като в квартал „Север“ на град Провадия бе учредена поредната организация в региона.
На срещата дойде и областният координатор за Варна Димитър Карбов. Пред него присъстващите изразиха пълна подкрепа за НФСБ и политиката на Патриотичния фронт в парламента и заявиха солидарността си с тяхната позиция за преместването на новините на турски език и против назначаването на Орхан Исмаилов и Веселин Пенев от протурската НПСД съответно за заместник-министър на отбраната и областен управител на столицата.

За председател на патриотите в Провадия бе избран Трифон Трифонов – дългогодишен пожарникар и човек, уважаван от своите съграждани.
„За мен Националният фронт не само е най-българската партия, но и единствената политическа сила, която е загрижена за обикновените трудови хора и дребния семеен бизнес. Това е основното, което различава НФСБ и неговите членове от останалите партии в парламента“, подчерта Трифонов.

Длъжността секретар на новата организация на родолюбците в Провадия бе поверена на Гинка Димитрова, която изрази мнението, че изпълнението на приоритетите на програмата на „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“ ще спомогне за създаването на нови работни места в този край на България.
В края на форума Димитър Карбов обобщи, че увеличаването на членската маса и симпатизантите на партията на СКАТ в региона е показател за добро представяне на местните избори през 2015 г. „Интересът към НФСБ расте с всеки изминал ден, което ни дава увереност, че не само ще имаме общински съветници в Провадия, но е възможно бъдещият кмет на града да е от Националния фронт“ – изтъкна той.


Областният координатор Димитър Карбов е убеден, че на местните избори кметът на Провадия може да е от НФСБ

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки