Родолюбивата коалиция няма да е пълнеж в парламента


Родолюбивата коалиция няма да е пълнеж в парламента
Патриотите дариха телевизор на пансиона към ПГС „Кольо Фичето” във Велико Търново
26 Септември 2014, Петък


Без национално съгласие няма бъдеще. Докато всички български партии не седнат на една маса и не се обединят около четири-пет приоритета, ще продължаваме да сме най-бедната

Автор: Здравка Христова

страна в Европа. Тава заяви пред хората от Горна Оряховица съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.
Заедно с кандидатите от великотърновската листа той се срещна с производителите и купувачите на пазара в железничарския град. 84-годишен дядо дръпна за ръката Каракачанов и му показа вестник. "Ако това го направите, ще тръгнем напред", каза старецът, а статията беше за това, че ДПС ще бъде извън властта. Младо момиче пък поиска патриотите да спрат корупцията сред политиците.

Коалиция „Патриотичен фронт" ще направи така, че етническа партия, каквато е ДПС, няма да определя политиката в България и поне един мандат управленците няма да крадат. Дойде време българските партии да се обединят за каузата „България над всичко!", каза лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт.
ПФ е готов да поеме отговорността да състави кабинет на националното съгласие. В него трябва да влязат хора - можещи и доказани професионалисти, а не партийни лидери. Приоритетите са ясни – по-високи доходи, работа, образование, здравеопазване и сигурност. Докато не направим това, ще останем на опашката в Европа, заявиха кандидатите на патриотичната коалиция.

Горнооряховските земеделски производители на пазара се оплакаха, че най- големият проблем са ромските набези, при които трудът им системно е ограбван. Другият проблем е с изкупуването на земеделската продукция. В този бранш се намесват прекупвачи, които играят картелно, притискат производителите за по-ниски цени и след това продават стоката им скъпо. Третият проблем е нелегалният внос на земеделска продукция от чужбина, който подбива цените.

Каракачанов увери, че има механизъм за защита на българския земеделски производител и това може да стане чрез въвеждане на данък върху вносния зарзават, с който да се изравнят цените с родното производство.
По отношение на битовата престъпност, от Патриотичния фронт предлагат във всяко населено място, където се избира кмет, да има полицай, който да е местен и да познава криминалния контингент. Възстановяването на доброволните отряди ще бъде по-ефективна мярка от изпращането на жандармерия в малките населени места, категорични са от Патриотичния фронт.

„В България има над 60 000 униформени полицаи, ние сме на първо място в Европа по полицаи на глава от населението. Само че полицията е концентрирана в големите градове и в столицата, за да пази политиците от народната любов или да охранява футболни мачове и концерти. В селата и малките общински центрове полицията не съществува или е малко. Това дава възможност на циганите да смятат, че безнаказано могат да ограбват местното българско население", коментира съпредседателят на Патриотичния фронт.

Във Велико Търново Красимир Каракачанов и водачът на листата на ПФ доц. Милен Михов направиха малък жест за 70-те деца и възпитателите им от пансиона към Професионалната гимназия по сградостроителство "Кольо Фичето", подарявайки им модерен плазмен телевизор. "Основното и средното образование страдат от липсата на патриотичен елемент.

В учебниците можете да намерите уроци за гей толерантност, но не и за Левски, Ботев и другите национални герои, които присъстват с по някой абзац. Това е моралната страна на въпроса. Практическата страна е, че българското средно образование бълва питомци без да ги подготвя професионално", коментира Каракачанов. От Патриотичния фронт настояват за образованието да бъдат отпускани 6 на сто от брутния вътрешен продукт. В момента парите са наполовина по-малко.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Анархист
27.09.2014 12:45:32
0
0
Прави сте, няма да е пълнеж. Тази политическа проститутка, която се хили с телевизора, първа ще подкрепи управляващите. Първо беше с ОДС, после с Мозер, завъртя се около Бареков, накрая кацна при НФСБ.
Къде ли ще отведат утре неведомите пътища на блудството ?
1
мунчо
26.09.2014 11:20:05
0
0
А какво ще бъдете в парламента? Едно гърне с лайна, като Славчо,Краси и Митко воленския?!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки