Седмичен хороскоп


26 Септември 2014, Петък


26 септември - 2 октомври 2014 г.


Овен Началото на седмицата е добро за финансови решения, теглене на кредити или мащабни покупки. Не разчитайте много на чужди съвети. В средата на периода може да имате много съблазни. Бъдете внимателни при избора на решения, защото някои крият уловки. Можете да попаднете в капана на алчни или некоректни хора. Лесно можете да изпаднете в отчаяние и да заживеете самообвинявайки се.

Телец Кипите от енергия. За да приключите успешно проектите си, трябва да отхвърлите доста работа. Мислите ви са на друго място и това може да доведе до някои грешки. Внимавайте. Средата на периода може да ви подари реализация на плановете. Възможно е да се случи онова, което вие искате. Не са изключени проблеми с близки хора. Вълнува ви нова любов, тя ви кара да планирате живота си.

Близнаци В началото на седмицата се занимавате с организационни неща. Възможно е да се случи събитие, което да ви провокира и развълнува. Не можете да останете равнодушни към ставащото, заемате активна позиция в реализирането на някои проекти. Отделете повече внимание на приятните занимания. Починете си добре. Може да получите възможност да довършите стар проект. Така може да разчистите пътя за нови дела.

Рак Въпреки че сте настроени песимистично, събитията ви дават знак, че нещата при вас се подреждат. Влиятелен човек ви помага, или поне ви дава начина, по който трябва да се решат проблемите. Избягвайте шумните партита. Може да се уморите много, ако позволите да ви включат в неща, които не са за вас. Възможно е роднини да ви предложат съвместен бизнес, но не трябва да приемате. В полето на любовта сте обект на силни чувства.

Лъв Една нова звезда може да изгрее на хоризонта и вие да покажете истинските си чувства към нея. Романтиката ви завладява, вие сте щедри и с чувство за хумор. Успехите от едно пътуване ви носят голямо удовлетворение. В средата на периода сте разконцентрирани и може да допуснете грешка. Склонни сте да противоречите на по-възрастни и влиятелни хора. Това може да ви докара неприятни спорове.

Дева Вие сте много изобретателни. Това, което правите за семейството, е достойно за похвала, но не притискайте хората. Бъдете скромни. За вашите планове трябва да се направи специален бюджет, в противен случай може да си останете с мечтите. Направете си график и подредете приоритетите. Така може да видите кое е излишното. Възможно е да усетите резултатите в най-скоро време. Бъдете ясни и конкретни, а реализмът е задължителен.

Везни Съветите на приятели и близки не са за подценяване, вслушайте се в тях и може да напреднете бързо. Приоритетите ви се сменят бързо, времето, в което живеете, е динамично. Възможно е да се сблъскате с различни неприятности. На първо място те имат отношение към финансите ви. Би било добре, ако помислите резервен вариант. В края на периода сте истинска фурия.

Скорпион Вие може да видите реалността в истинското й лице. Личност от зодия Телец или Стрелец изисква от вас прекалено много, а това ви натоварва. Намерете начин да поставите на дистанция. Възможно е да си помислите, че съдбата е несправедлива. Може да се отдадете на мрачно настроение, но близък приятел ви помага да го преодолеете. Една безцелна разходка също може да ви помогне да съберете мислите си и да надживеете някои угризения.

Стрелец Щастието има много лица, но то е изписано на вашето. Доволни сте от едно свое решение и от това, което сте постигнали до този момент. Чувствате прилив на енергия. Жизненият ви тонус се повишава, а с това и вашата работоспособност. Искрено възхищение във вас предизвикват предметите на изкуството. В душата ви цари хармония и спокойствие. Намерили сте човек, който ви допълва във всичко.

Козирог Сега е добър момент за планиране на действия. Вие имате таланта бързо да вземате решения и те са правилни. Не е изключено да замислите пътуване и дори да тръгнете по-рано от датата. Предстои ви да решите личен въпрос и това мобилизира всички ваши таланти. Отговорните решения, които вземате, зависят от други хора, а те няма да са на разположение да се занимават с вас.

Водолей  Смело направете първата крачка, всичко се развива благоприятно. Трябва да се владеете повече от обикновеното. Хората ви дават много съвети и оценки, може да се объркате в тях. Ситуацията не е толкова сложна колкото ви се вижда. Видите ли дребните детайли, може да хванете картината като цялост. Не трябва да говорите много, а да свършите това, което сте планували.

Риби Съдбата ви помага. Не е изключено да спечелите нещо голямо, пуснете тото, купете си лотариен билет. И в интимните отношения постигате мечтаната хармония. Дръзкото ви поведение среща отпор. Може би е по-добре да овладеете своята агресия и да се придържате към установени правила. Жените от зодията може да покажат ревност, а мъжете да се почувстват засегнати. Изчистете главата си от негативни мисли, от фалшиви връзки.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки