За цензурата преди избори


За цензурата преди избори
18 Септември 2014, Четвъртък


Медийното затъмнение, наложено на телевизия СКАТ, прави още по-силен гласа на Патриотичния фронт



Преди седмица станахме свидетели на нечувана цензура върху излъчванията на  телевизия СКАТ. В навечерието на предизборната кампания от „Булсатком“ просто преустановиха сигнала на тази медия, което предизвика разбираемо недоволство сред стотиците хиляди нейни зрители от цялата страна.
После бе сменен тихомълком каналът, на който се излъчваше патриотичната медия, като името й бе скрито зад названието на друг канал.

Питам се къде е СЕМ? И кой упълномощи този т. нар. Съвет за електронни медии да се изгаври с милионната зрителска аудитория на СКАТ?
Интересно защо Георги Лозанов и другите членове от ръководството на тази организация се направиха на ударени и оставиха да се заглуши гласът на Патриотичния фронт само месец преди изборите на 5 октомври.

Не си ли дават сметка те, че няма да успеят да сторят това, тъй като моят глас, както и гласът на българите, които са привърженици на коалицията между НФСБ и ВМРО, са много по-силни от всяка цензура.
Аз няма да забравя как телевизия СКАТ направи всичко възможно да освободи невинните български моряци от гръцкия затвор.

Няма да забравя и това, че когато българската държава в лицето на парламент и правителство загърби молбите на хилядите пенсионери, получаващи пенсии от Гърция, които безпричинно бяха спрени от осигурителните служби на южните ни съседи, пак на помощ се притекоха телевизия СКАТ и НФСБ. Съпредседателят на Националния фронт Валери Симеонов светкавично алармира евродепутата Слави Бинев, който моментално постави въпроса в Еврокомисията и в Европейския парламент.
Малцина знаят и че той отиде дори в гръцкия парламент и успя да се пребори с тамошната бюрокрация. Благодарение на тези усилия, нашите пенсии започнаха да се изплащат отново редовно. Затова аз, както и много други хора, дължим огромна благодарност на НФСБ и патриотичната медия.

Сега, когато скоро всички ще се отправим към урните, за да пуснем гласа си за нашите избраници за новото 43-то Народно събрание, аз няма да се замисля за кого да гласувам.
Така че ничия и никаква цензура няма да ми попречи да направя своя избор. Напротив, медийното затъмнение ще направи още по-силен гласа на Патриотичния фронт.
Аз самата чувствам, че сега моят глас е по-силен отвсякога. И мога мощно да се провикна: „Ще гласувам с цялото си сърце за „Патриотичен фронт – НФСБ-ВМРО“, защото той е най-близко до моя идеал.
Нека заедно да разбием статуквото и да поведем изстрадалия български народ по верния път към възхода му.
Стефка Лилова,
София


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки