Седмичен хороскоп


05 Септември 2014, Петък


5 - 11 септември 2014 г.


Овен През тази седмица ви се случват интересни неща. Около вас има хора с нестандартно мислене. Допадате си като идеи и възгледи, а може да измислите и общ проект за изпълнение. Вероятността да загубите нещо е по-голяма, отколкото да намерите. Не се лакомете за много, да не останете без нищо. Не трябва да се доверявате на интуицията си, тя може да ви провали. Не се карайте с по-възрастни хора.

Телец Този период е добър за търговия и създаване на сдружения. Даже и да възникнат затруднения, може да ги преодолеете бързо и лесно. Ефективността на работата ви е под въпрос. Залагате на думите, а не на делата. Опитайте се да бъдете прозорливи и зад приказките на хората да откривате истинските причини, които ги движат. Периодът крие и някои уловки, по-алчните Телци може и да се хванат.

Близнаци С гъвкавост и дипломатичност може да постигнете повече, отколкото с удряне по масата. Звездите ви поставят на изпитание. Колко е голямо вашето търпение, имате ли воля и можете ли да преодолявате препятствия. Ако имате до себе си близък човек, който ви обича и вярва, по-лесно може да се справите. Връщате стар, отдавна забравен дълг, но така се чувствате по-добре. Не преследвайте два заека, има опасност да изпуснете и двата.

Рак Работата ви върви леко и приятно. Настроени сте романтично, партньорът ви е много доволен от идеите, които имате. Някои въпроси предизвикват размисли във вас, но вие си затваряте очите за дребните кусури в името на голямата цел. Във финансовите дела вложете цялата си мъдрост, в противен случай може да съжалявате за постъпките си. Не съдете хората прибързано, те си имат други грижи и не отговарят напълно на вашите представи.

Лъв Започнали сте нов проект и сега полагате най-важната тухличка в него. Опитайте се да изолирате хората, които обикновено ви пречат и ви дърпат назад. Сега е моментът да покажете своето перспективно мислене и дори да го предадете на други. Те ще са доволни, ако не сега – след време. Хората, които са на ръководен пост, не трябва да се доверяват особено на подчинените си.

Дева Планетите ви помагат да стъпите на краката си и да продължите уверено напред. Сега можете да сключите договор за покупко-продажба. Настроението ви се движи от едната крайност до другата. Различни хора и различни събития ви изпълват с интерес и раздразнение. Намерете начин да сдържате гнева си, защото може да засегнете някои хора. Случайна среща може да даде тласък на нови проекти. Трябва да си изработите план за действие.

Везни Сега трябва да забравите за дребнавите чувства и желания и да се потопите в хармонията на взаимоотношенията. Подавате ръка за примирие и отсреща ви отвръщат по същия начин. Смяна на обстановката може да ви се отрази добре, досегът с природата ви зарежда с положителни емоции и чувства. Има предстоящи събития, които ви изпълват с вълнение и желание да бъдете очарователни.

Скорпион Когато имате цел и знаете, че тя си заслужава усилията, много неща можете да надмогнете. Смело може да претворите своите идеи и цели в живота и така да се превърнете в лидер. Сега условията са такива, че ви е лесно да покажете своите качества и да заемете мястото, към което се стремите. Планетите дават тласък на делата ви. Многото събития ви помагат да се почувствате живи и решителни.

Стрелец  Вашата коректност и честност сега може да се оценят високо. Не трябва да рискувате прекалено. Избягвайте конфликтите, търсете хармонията във всичко. По-малко говорете, ако не искате хората да започнат да ви завиждат или да се настроят срещу вас. Планетите усилват вашата прозорливост и желание да промените нещо важно в живота си. Запазете самообладание. Някои неща не стават точно както ги искате, но това не е причина да се отчайвате.

Козирог Настроенията ви се сменят бързо, в зависимост от хората, които са около вас. При най-малки опасности или риск трябва да отстъпите една крачка назад и да дадете шанс на онези, които знаят какво правят. Възможно е един проект да се е реализирал и от това да спечелите в дългосрочен план. По отношение на партньора си бъдете коректни, не премълчавайте очевидни неща.

Водолей Предизвикателствата са много, не можете да отговорите на всички, време е да изберете едно. Късметът е с вас. Пуснете тото, посетете човек, който ви се струва недостъпен. Проблемите ви се решават, но трябва да поемете нещата в свои ръце и да не се страхувате. Има опасност да се нагърбите с непосилни задачи.

Риби Една ваша мечта може да се сбъдне. Действате енергично и уверено. Направете всичко възможно за постигане на личните си планове, не ги отлагайте заради други хора. Даже и да ви молят, заложете на сигурното, по-късно няма да имате тази възможност. Трябва да обърнете сериозно внимание на здравето си.  Пазете тайните си, внимавайте на какви хора се доверявате и с какви се карате. Може би не всички ваши отношения и връзки са перспективни.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки