Националният фронт учреди шест нови структури


Националният фронт  учреди шест нови структури
Хората от Лясковец вярват, че партията на СКАТ е силата, която може да възроди националната гордост и самочувствие
29 Август 2014, Петък


Хората от Лясковец вярват, че партията на СКАТ е силата, която може да възроди националната гордост и самочувствие

Автор: Десант

ММного българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската формация „Национален фронт за спасение на България”. Малко повече от месец преди предсрочните парламентарни избори бяха учредени шест нови структури на родолюбивата формация.
Първата от тях бе създадена на 23 август в Лясковец. Гост на учредителното събрание бе регионалният координатор за Великотърновска област Константин Хаджидосев.

Пред него местните жители заявиха, че е настъпило времето да се даде организиран отпор срещу партиите на статуквото и управниците от всички цветове, които загробват България. Хората от Лясковец вярват, че точно партията на СКАТ е силата, която може да възроди националната гордост и самочувствие.
Новата структура на Националния фронт бе оглавена от Христо Чемширов, който обеща след избирането си, че ще работи за събуждането на патриотичния дух сред местните хора в града. „Националният фронт и телевизия СКАТ направиха много, за да изобличат демагогията и престъпленията на самозабравилите се управници и олигарси.

Затова вярвам, че на предстоящите избори НФСБ ще бъде подкрепена от всички честни и трудови българи“ –  заяви той.
След избора на ръководство се проведе открита дискусия, в която жителите на градчето споделиха най-големите си тревоги. Това са растящата безработица и липсата на европейски субсидии за фермерите от региона. Държавата не помага на местните дребни и средни производители, следствие на което през последните години те са изправени пред фалит. Присъстващите изразиха своята надежда, че партията на СКАТ ще вземе мерки за възстановяването на българското селско стопанство.

„Хората от Лясковец са много огорчени от властта, която напълно ги е изоставила. За тях Националният фронт е първата политическа сила, която се интересува от техните болки и проблеми. Очаквам новата структура скоро да привлече нови членове“, сподели своите впечатления в края на форума Константин Хаджидосев.
Няколко часа по-късно той присъства и на среща в Свищов, където също бе учредена местна организация на партията на СКАТ.

Начело на патриотите там застана млад и амбициозен екип, чиято първа цел е привличането към новата структура на истински българи, милеещи за бъдещето на Родината.
„Ще работим за привличането на повече млади хора в Националния фронт и за убедително представяне на предсрочния парламентарен вот“ – заяви новоизбраният председател Даниел Пенев. Със своя богат организационен и професионален опит като заместник-председател на Общинския съвет в Свищов местната структура на НФСБ ще подпомага Ивайло Атанасов, който стана неин секретар.

„В родният град на Алеко Константинов има много привърженици на патриотичната кауза и аз съм убеден, че новата структура на НФСБ ще постигне много добри резултати на изборите на 5 октомври“, заяви след края на учредителното събрание Константин Хаджидосев.
Отново на 23 август Националният фронт постави основите на партийна секция и в китното шуменското село Каменяк. Тя бе оглавена от Иван Медаров, а секретар стана Ирена Йорданова.

Идеите на НФСБ бяха приети радушно и от жителите на град Априлци, където на 24 август бе учредена поредната структура на родолюбивата партия. За да се запознаят с проблемите на хората от града, носещ името на героичното Априлско въстание, бяха дошли съпредседателят на Националния фронт Данчо Хаджиев, областният координатор за Правец и Ботевград Павлин Цветков и координаторът за област Ловеч Иван Иванов.

„Националният фронт смята, че управляващите трябва да бъдат обърнати към народа и да работят за  укрепването на нацията и за съживяването на икономиката. Особено важно е да се вземат мерки за спирането на изтичането на жизнената сила на България - младите хора“, обърна се към присъстващите на форума Данчо Хаджиев.
Начело на родолюбците в Априлци застана Стефан Стефанов, който след избирането си заяви, че новата структура ще работи за подобряването на здравеопазването в градчето и за преодоляването на безработицата.

На 25 август най-българската партия създаде своя организация и в плевенското село Ясен, където за председател на местните патриотите бе избран Георги Иванов. „Само и единствено Националният фронт стои зад хорските проблеми, а телевизия СКАТ ни показва онова, което ежедневно ни трови и ни посочва какво искаме да постигнем“, подчерта новоизбраният лидер на местните родолюбци.
Присъстващите пък изразиха своето единодушие в подкрепата си за коалицията „Патриотичен фронт“, създадена от НФСБ и ВМРО, и изразиха своята увереност, че тя ще влезе в следващото Народно събрание.

След избора на ръководство жителите на Ясен се включиха активно в дискусия, в която откровено споделиха най-наболелите си проблеми. Особено тревожна за местните жители е ширещата се циганска престъпност, пред която от общинската администрация си затварят очите, тъй като на изборите разчитат именно на ромските гласове.
Няколко часа по-късно към родолюбивото семейство на партията на СКАТ се присъединиха и десетки жителите от русенското село Тетово.

На учредителното събрание в местното читалище „Пробуда“ присъстваше и областният координатор за Русе Тодор Койнов. Начело на новата организация застана Ангел Георгиев, който изтъкна: „Предстоят ни много усилия и срещи, за да събудим отново духа на Ботев и Левски в хората от Тетово и околността. Това е единственият начин, по който може да помогнем на родината си да тръгне по един по-добър път“. За секретар на местните родолюбци бе избран Никола Илиев, който потвърди своята решимост да отстоява и утвърждава българщината в региона.


„Ще работим за убедително представяне на предсрочния парламентарен вот“ – заяви в Свищов новоизбраният председател на местната структура Даниел Пенев (първият от ляво надясно)

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки