Валери Симеонов: НФСБ е партията, която ще извърши реални реформи в България


25 Юли 2014, Петък


На събрания на активистите от Бургас, Шумен, Разград и Търговище родолюбивата формация започна подготовка за предсрочните избори през октомври

Автор: Десант

Национален фронт за спасение на България е партията, която може да извърши реални промени в политиката и икономиката на страната, защото тя е изградена от истински патриоти, които се водят единствено от националните интереси. С тези думи на съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов на 21 юли бе открито заседанието на общинските ръководства на формацията в Бургас и региона.

На срещата присъстваха също още един от съпредседателите на партията – Валентин Касабов, както и секретарят на Националния фронт Мария Петрова, регионалният координатор за Бургаска област Ангел Божидаров и Христиан Митев – председател на Централната контролно-ревизионна комисия на НФСБ.

На форума родолюбците обсъдиха резултатите от евровота през май и посочиха новите цели, които стоят пред патриотите във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори. В Бургаско партията на СКАТ запазва своите позиции и доверие сред хората, макар в отделни селища да се наблюдава лек спад в подкрепата за родолюбците. В редица населени места обаче тя е нараснала значително, като пример за това е Средец, където на евровота НФСБ печели близо 16 процента.

Беше отчетено, че основните причини за недоброто представяне на патриотичната формация на изборите за Европарламент са ниската избирателна активност, масовото купуване на гласове от ДПС и БСП и платеният цигански вот от „България без цензура“
„За първи път се наблюдаваше тотална комерсиализация на вота. Това не само опорочава гласа на хората, но и прави изхода от него непредвидим. Тъкмо защото изборите не бяха честни, те не дават реална представа за силата и влиянието на Националния фронт. Въпреки всичко обаче, формацията загубила най-малко подкрепа сред политически сили“, категоричен бе Валери Симеонов.

Няколко дни по-рано, на 18 юли, ръководствата на организациите на патриотичната партия в Разградска, Търговищка и Шуменска област също се събраха, за да обсъдят подготовката за парламентарните избори на 5 октомври. На срещата в Разград присъстваха съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов и координаторите на трите области Димитър Димитров, Йордан Крачунов и Велчо Василев.

Те, както и присъстващите, се обединиха около мнението, че Националният фронт ще получи много по-голяма подкрепа, защото остава единствената партия, която отстоява
каузата за обединение на всички истински българи, отдадени на идеята за спасението и възраждането на Отечеството. „Хората са по-активни на парламентарни избори. НФСБ продължава процеса на разширяване на своите структури и мобилизация на членовете си.

В този исторически за България регион, където се намират първите столици на нашата държава, постигнахме много добри резултати на евровота и това ми дава увереност, че на 5 октомври те ще бъдат още по-високи и ще привлечем нови привърженици към патриотичната кауза“, подчерта Валери Симеонов в края на заседанието.


В категории: Политика , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
02.08.2014 12:42:32
0
0
ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ОТИДИТЕ В РОДОПИТЕ И ДР.РАИОНИ ЗА ДА ОКРАЖАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ И ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС Т.К ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ ГО ПРАВЯТ.ЕДИНСТВЕН ВЕЖДИТО БЕШЕ В НЕГО РАЙОН В ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ И СПЕЧЕЛИ ЗА ГЕРБ.ПАРТИЯТА КОЯТО ЕЛИНСТВЕНА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛА С ДПС., А НЕ ДЕМАГОЗИТЕ ОТ КБ,АТАКА АКО ГЕРБ НЕ ПОЛУЧИ МНОЗИНСТВО НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДА УПРАВОЯВА ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОВТОРИ ПАК КАКТО ПРЕДИШНИТЕ./БСП,ББЦ АБВ ,АТАКА И ДПС,ТОВА ЛИ ИСКАТЕ.
2
дядо кольо нам90
27.07.2014 16:20:46
0
0
Г-Н СИМИОНОВ.КАТО ПАТРИОТ ,СЕ РАДВАМ ЧЕ ПРАВИТЕ КОАЛИЦИЯ С ПОДОБГИ ПАРТИИ.НО НАЙ ВАЖНОТОТЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПО ГОЛЯМ ПРЦЕНТ И ДА ВЛЕЗЕТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО.НО ТОВА ДА СТАНЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ПАРТНЬОР НА ГЕРБ,ПАРТИЯТА КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИИ НАЙ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТВЪПРЕКИ ,ЧЕ ЦЯЛАТА МЕДИИНА ПРОПАГАНДА ПЛЮЯТ ГЕРБ И БОЙКО.НАРОДА РАЗБРА ,ЧЕ МОШЕНИЦИ СА КБ,АТАКА И ДПС.АКО СТЕ МЪДРИ СЪЗДАЙТЕ СИ ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ГЕРБ ,ЗА ДА ИМАТЕ УЧАСТИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО И НЕМГО ТЛАСАЙТЕ ДА ТЪРСИ ПОМОЩ ГТ ДПС.БАРЕКОВ И КБ ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ,ВЪПРЕКИ МНОГОТО АРИ ЗА ПОДКУПИ НА ЦИГАНИ И ДР.БОЙКО ПО МАЙЧЕНА ЛИНИЯ СА ХОРА ЧЕСТНИМПОСТРАДАЛИ ОТ БКП.ТАКА ,ЧЕ ТОЙ Е СТАНАЛ КОМУНИСТ ПО ПРИНУДА'ИНАЧЕ НЯМА РАЗВИТИЕ.АЗ ЩЕ ВИ СНАБЛЮДАВАМ И АКО СТЕ ПРОТИВ НЕГО ,ЗАЧИ СТЕ ПРИКРИТИ КОМУНИСТИ.,КОИТО СЪСМПАХАМБЪЛГАРИЯС ТЯХНИЯ ПРМИТ МОЗЪК НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗЬЕРАТ.АБЕ ТАЛИБАНИ ЕВРОПЕЙСКИ.ББЦ Е КУКЛА НА ОЛИГАРСИТЕ.АЗ НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ ,А ПАТРИОТ,КОИТО ГО БОЛИ КАТО ГЛЕДА КАК ЗАГИВА.САМО С ГЕРБ ИНАЧЕ КРАХ ЗА ВАС КОЕТОИНЕ ГО ЖЕЛАЯ.МЪДРИТЕ ВИЖДАТ БЪЛЕЩЕТО.БЪТЕТЕ ТАКИВА,
1
1
26.07.2014 22:54:47
0
0
Господи..., слез да си прибереш вересиите...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки