НФСБ и НИЕ се обединиха в Сливен


НФСБ и НИЕ се  обединиха в Сливен
Момент от освещаването на предизборния щаб на НФСБ в Сливен
16 Май 2014, Петък


В Града на стоте войводи бе открит и предизборен щаб на патриотите за предстоящия евровот

Автор: Десант

Процесът на обединението на българските патриотични сили под егидата на „Национален фронт за спасение на България“ продължава да се осъществява в различни градове на страната. На 9 май структурата на „Национален идеал за единство“ (НИЕ) в Сливен се вля в редиците на партията на СКАТ. Това се случи по време на отчетно събрание на организацията на родолюбците от централната част на Града на стоте войводи.
На събитието присъстваха съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Валентин Касабов и регионалният координатор за Ямболска област Неда Карска, както и десетки членове и симпатизанти на Националния фронт и НИЕ.

„Аз съм сигурен, че от Сливен ще започне победният ход на НФСБ на изборите за Европейски парламент. Вярвам, че в Града на стоте войводи има много истински достойни българи, които ще дадат гласа си за спасението и възраждането на нашата скъпа Родина“, обърна се към присъстващите Валери Симеонов, който е и водач на евролистата на родолюбивата формация.

Единодушно за регионален координатор за област Сливен бе избран дългогодишният журналист и политичски анализатор Доброслав Иванов, който заяви: „През последните десетилетия българите, които милеят за бъдещето на Отечеството, бяха разделени, което отслабваше влиянието им. НФСБ обаче стана силата, която протегна ръка на малките родолюбиви партии.

Така се сбъдна една моя стара мечта – обединението на българските патриоти в името на каузата за спасението на България“.
На форума бе избрано и ново ръководство на партийната секция на партията на СКАТ в централната част на Сливен. Тя бе оглавена с пълно мнозинство от Валентин Гочев, а секретар стана Петко Шопов.

„Единствената политическа сила, която продължава да отстоява патриотичната кауза, е НФСБ. Чрез обединението силата на родолюбивите организации ще бъде събрана в един мощен юмрук, начело на който да бъде Националният фронт, многократно доказвал, че може да се бори за просперитета на българския народ“, заяви след избирането новият председател на сливенските родолюбци.

След края на събранието НФСБ тържествено откри в града под Сините камъни и свой предизборен щаб, намиращ се на бул. „Хаджи Димитър“ 29. В присъствието на десетки членове и съмишленици на партията на СКАТ отец Йоан Петров освети новия офис и пожела на патриотите успех в предстоящите евроизбори на 25 май.
На 13 май кандидатите за евродепутати на НФСБ  Слави Бинев, Данчо Хаджиев,  Велизар Енчев и председателят на предизборния щаб Славчо Атанасов откриха нов клуб на партията и в Пловдив.

„Искам да оповестя, че в 16 и 17 многомандатни избирателни райони вече са запълнени всички места за представители на НФСБ в изборните секции. Това е повод да се гордеем, защото повечето от големите политически сили не могат да си намерят застъпници въпреки големите суми, които плащат. Пловдив дава всички признаци, че може да бъде сред първите по резултат  за НФСБ на предстоящите избори”, заяви Славчо Атанасов.
Данчо Хаджиев запозна присъстващите с опита на НФСБ от предишните избори, като постави акцент върху множеството фалшификации, които са опорочили резултатите.

„С вяра и кураж в сърцето, с издръжливост и с хъс този път трябва да  защитим гласовете за НФСБ. На миналите избори огромната ни слабост беше липсата на достатъчно наблюдатели, които на място да предпазят гласовете ни от кражба”, каза той.
”Статуквото омърси думата „патриотизъм”, изговаряйки я  упорито и често в пълна противоположност на своите действия. Патриотизмът трябва да вдъхва уважение, а не презрение. В Европа не ни трябват български депутати, които да защитават интересите на Анкара, Москва, Вашингтон, Брюксел. В ЕП ние ще бъдем представители само на българския национален интерес”, заяви пък Слави Бинев.

Велизар Енчев, в качеството си на член на НФСБ, но и като представител на Обединени пенсионерски съюзи в България, пое ангажимент представителите на Патриотичния фронт в ЕП да защитават една социална кауза и да дават гласност на проблемите на българските пенсионерии в ЕП.


НФСБ откри нов клуб и в Пловдив

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анархист
16.05.2014 16:14:38
0
0
" Аз съм сигурен, че от Сливен ще започне победният ход на изборите за Европейски парламент. "

Както се казва в такива случаи, мечтите са безплатни. [bouncing]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки