НФСБ продължава да намира съмишленици в цяла България


НФСБ продължава да намира съмишленици в цяла България
Десетки жители на Видин подадоха заявления за членство в НФСБ, прие ги лично съпредседателят на партията Валери Симеонов
25 Април 2014, Петък


Патриотите създадоха нови партийни структури във Видин и селата Граф Игнатиево и Атия

Автор: Десант

Партия „Национален фронт за спасение на България“ продължава да печели доверието на все повече българи. В отговор на нарастващия интерес към родолюбивата формация, през изминалата седмица се учредиха нейни нови три структури.
Първата от тях бе създадена на 16 април във Видин, където десетки привърженици на идеята за възраждане на Родината се стекоха за подкрепят новата структура.

За да се запознае с проблемите на жителите на града, известен със средновековната крепост Баба Вида, специално за срещата бе дошъл съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.
„Ние сме хората, които трябва да затвърдят в съзнанието на нашия народ, че спасението на Отечеството е работа на самите българи. Нацията трябва сама да си помогне. Ако на това пречат продажните политици, те трябва да бъдат отстранени, а ако пречките са създавани от външни сили, то трябва категорично да им се противопоставим“, обърна се към присъстващите Симеонов.

Той призова видинските родолюбци да участват в предстоящите избори за Европейски парламент не само като гласоподаватели, но и като застъпници за партията на СКАТ, с което да помогнат за пресичането на фалшификациите по време на вота.
Структурата на патриотичната формация в дунавския град бе оглавена след единодушно гласуване от Росен Иванов, а за секретар бе избран Анжело Методиев.

„Дълго време Видин бе управляван от корумпирани политици, загърбили напълно проблемите на обикновените хора. Със създаването на новата структура на НФСБ ние си поставяме целта в местната власт да влязат истински патриоти, милеещи не само за съдбата на нашия град, но и за тази на Отечеството“, подчерта новоизбраният председател.
След избора на ръководство се разгоряха бурни дебати за целите и програмата на партията на СКАТ. Според видинци, положението в България става все по-тежко и всички, които милеят за отечеството, трябва да се обединят и заедно да работят срещу олигархията и гибелната коалиция във властта между БСП, ДПС и „Атака“.

Присъстващите изразиха тревога от случващото се в региона, който се обезлюдява с всеки изминал ден заради миграцията на младите хора, които бягат оттук поради липсата на работни места. От близо 70 хиляди жители на дунавския град през 1989 г., към днешна дата те са намалели с 35 хиляди.
„На ръководството на новата структура във Видин искам да пожелая да привлече нови съмишленици на идеите на Националния фронт, защото те не са партийни, а са идеи за спасяването и възраждането на България“, заяви в края на форума Валери Симеонов.

Най-българската партия учреди своя местна организация и в пловдивското село Граф Игнатиево. Десетки привърженици на партията на СКАТ се стекоха на 18 април в залата на местния Културен дом, за да поставят началото на новата структура на родолюбците. Във форума взе участие регионалният координатор за Пловдивска област Андон Андонов.
За лидер на патриотите в Граф Игнатиево бе подкрепен Ненко Гергов. След избирането той заяви: „Поемам този пост с вярата и надеждата, че ще успеем да променим живота и управлението – не само в нашия град, но и в самата държава – към по-добро. Първата ни цел е да се представим достойно на предстоящите евроизбори и да повишим резултата на НФСБ от парламентарния вот през 2013 г.“

Секретар на новата организация на родолюбивата формация стана Иван Генов, който подчерта: „Хората от цялата страна искат да има най-сетне такава партия, която да защитава националните интереси и да се бори за социална справедливост. Аз вярвам, че това е Националният фронт.”
По време на събранието жителите на селото обсъдиха алтернативите за управлението на България и предстоящите избори за Европейски парламент. Те се обединиха около мнението, че само патриотична партия като НФСБ ще може да защити достойно интересите на страната и българския народ.

„Доволен съм от високия патриотичен дух на хората, които бяха на учредителното събрание. В Граф Игнатиево живеят истински родолюбци, които са наясно, че без общи усилия няма да успеем да спасим България от ръцете на олигархията и обслужващите я партии на статуквото”, обобщи в края на учредителното събрание Андон Андонов.
Патриотите от созополското село Атия също застанаха зад каузата на партията на СКАТ. В крайморското селище също на 18 април десетки местни жители поставиха основите на общинска организация на родолюбивата формация.

Специални гости на форума бяха секретарят на НФСБ Мария Петрова, регионалният координатор за Бургаска област Ангел Божидаров и Христиан Митев – председател на Централната контролно-ревизионна комисия на партията.
Лидер на местната структура стана Димитър Иванов. В работата ще му помага Жасмина Радева, която бе избрана за секретар на родолюбивата формация в Атия.

След избора на ръководство присъстващите се включиха активно в дискусия, в която откровено споделиха най-наболелите си проблеми. Хората от Атия припомниха и помощта на телевизия СКАТ, благодарение на която запазиха своите домове. Патриотичната медия се намеси на тяхна страна в конфликта им с Министерството на отбраната, което искаше непосилни цени, за да им продаде жилищата, в които те живеят от десетилетия.


За да се запознае с проблемите на хората, в Граф Игнатиево бе дошъл регионалният координатор на НФСБ за Пловдивска област Андон Андонов

В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
бай шиле
27.05.2014 07:31:59
0
0
Радой Ралин:
"Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен!"- това трябва да се набие в главите на българите!
И това: Н.Хайтов-"Толерантност в условията на зверилник, е равносилно на самоубийство"! Ние в момента живеем в зверилник, престъпността е на почит, а свестните у нас считат за луди, затова трябва твърда ръка, за да не се самозатрием!
1
бай Шиле
27.05.2014 07:22:53
0
0
Направихте много за приобщаване на много симпатизанти, но накрая се самоубихте, заради Украйна станахте русофоби, а болшинството българи са русофили, затова не ви подкрепиха на изборите. Ако за предсрочните парламентарни, не се коригирате, и не заговорите с любов за Русия, резултата ви ще бъде същият, т.е., ЯЛОВ!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки