Европа отвори вратата на Турция към България


Европа отвори вратата на Турция към България
Голяма грешка е, че след Освобождението покрай турските крепости на наша територия не са саборени и джамиите
27 Март 2014, Четвъртък


Преди нахлуването на турските завоеватели в българските земи не е имало нито един мюсюлманин, нито един човек с арабско-турско име.



Всички те се появяват след завладяването на България в резултат от асимилаторската политика на турската власт.
След Освобождението ни една важна клауза в Санстефанския мирен договор предвижда незабавно изтегляне от пределите на българската държава на всички турски войски и задължително разрушаване на техните крепости по нашите земи. Пропуснато е обаче разрушаването на джамиите, изградени у нас по време на робството. Това е огромна грешка, която удължава турското робство и в България, и в Европа вече втори век.

Би следвало заедно с премахването на робството да се сложи край и на насилствено наложената мюсюлманска религия. На практика според Конституцията православието е официалната религия у нас.
Научно е доказано, че мюсюлманското население на днешна България – дори това, което има турско самосъзнание, изобщо не е турско в етническо отношение. Затова и термини като „етнически турци“ и „български граждани от турски произход“, както и „смесени райони“, са научно неверни и политически вредни.

Съвсем не е случаен агресивният натиск на пантюркизма и на доктрината „външни турци“, имаща за цел създаването на изкуствено отделена общност, която да се противопостави на всичко българско.
Най-голямата вина за продължаването на мюсюлманската религия след Освобождението носят т. нар. Велики сили, които още с Берлинския договор, вместо да дадат път на традиционната за България християнска вяра, те най-безотговорно поставят българите мохамедани, които са си чисти етнически българи, под върховенството на султана, а по-късно – на турската държава, т . е. отново на поробителя.

Така те съзнателно са отворили вратата на Турция към България, така че тя да продължи своята религиозна политика, а чрез нея и политическата си намеса във вътрешните работи на страната ни. С две думи – да продължи да турцизира изостаналото през вековете българско население.

Същите тези сили – САЩ, Англия, Франция и тогавашният СССР, си позволяват чрез Консултативния съвет, състоял се на 26 юни 1990 г. в Москва, да се намесят отново във вътрешните дела на свободна и суверенна България, като утвърждават съществуването на регистрираната същата година антиконституционна партия ДПС. Същата, която продължава незаконно да манипулира българите мохамедани чрез измисления „български етнически модел“, целящ всъщност създаването на изкуствено „турско национално малцинство“ у нас. А отам и да бъдат откъснати тези българи от българския народ, заедно с територията, която населяват.

Йорданка Бъчварова,
Велико Търново


В категории: Горещи новини , Трибуна

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
ПО ПЪТЕКИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ
29.03.2014 10:01:42
0
0
БКП и всичко свързано с нея като:БСП,ДПС,АТАКА,ГЕРБ да се обявят като противоконституционни. Те нарушават единството и целостта на РОДИНАТА НИ. Различни имена,но целите едни и същи. Слушайте какво говорят всеки ден и ще разберете,че съм прав. СЪДЪРЖАНИЕТО С БЪЛГАРООТРОВА ОТ ЕДНО ШИШЕ РАЗПРЕДЕЛЕНО В ПО МАЛКИ. Аз съм ПРОТИВООТРОВАТА. Да Живее България,СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА
1
papich
28.03.2014 14:35:10
0
0
На 26 юни 1990 год. няма регистрирано подобно събитие ,,Същите тези сили – САЩ, Англия, Франция и тогавашният СССР, си позволяват чрез Консултативния съвет, състоял се на 26 юни 1990 г. в Москваие " !!!


Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки