Да спасим България и Европа от исляма


06 Февруари 2014, Четвъртък


Планът на Турция след 10 ноември 1989 г. чрез ДПС отново да пороби България вече е в ход и се осъществява в по-изостаналите райони в Родопите и Пирин,



главно в общините със смесено население Якоруда, Девин, Мадан, Рудозем, Кърджали и други. Това става с връщането на турските имена на непросветените българомохамедани, а това от своя страна влияе и на мирогледа на младото поколение.
Сега ислямистите се опитват чрез турските сериали, излъчвани по БТВ и Нова телевизия, да промиват мозъците на лекомислените. Задействан е и специален сценарий, който със съдействието на САЩ цели да осигури приемането на Турция в Европейския съюз, като се опитват да ни убедят, че тя е цивилизована държава и няма пречки това да стане.

А  в действителност в тази страна ежедневно се води гражданска война, избиват се десетки и стотици хора, изцяло са потъпкани човешките права на 20-милионното кюрдско население и на други етноси. Съществува някаква цивилизованост в Анкара, Истанбул, Бурса и европейската част, която обаче представлява само 3 на сто от територията на Турция, а в останалата част господстват мизерия и терор, наследени от времето на Османската империя.

САЩ са силно заинтересовани и правят всичко възможно да наложат на Европейския съюз да приеме Турция за свой член. Целта е, когато това стане,  политически и икономически тя да започне да ограничава развитието на Съюза, за да не може той да изпревари САЩ и те продължат да бъдат световен жандарм на цялото човечество.

Ето защо всички ние, целият български народ, трябва да спрем ислямизирането в смесените райони в България, да осъдим и препятстваме носенето на забрадки, да се борим срещу натрапваните ни сериали. С това ще предпазим и България, и европейската цивилизация, защото приемането на Турция в ЕС означава милиони емигранти от изток да залеят България и Европа, да се създадат условия за религиозни конфликти, за граждански войни, в резултат на което Съюзът ще се разпадне. И тогава ще настъпи най-страшното за България – ново робство, но този път не за 500 години, а докато съществува човечеството.

Ако искаме да живеем съвременно и цивилизовано, не трябва да допускаме Турция да промива мозъците на българските жени, изповядващи исляма. Те не бива да проявяват наивност и да се оставят да ги заблуждават с връщане имена, със сериали и друга пропаганда, със слагане на забрадки и тем подобни.

Тук е моментът всеки да си зададе и въпроса защо в тези сериали никъде не виждаме забрадки, а в България искат да ни ги наложат. И отговорът е само един – на Турция не й трябват умни хора, а послушни изпълнители, подчинени на религия, изостанала с 600 години от съвременния свят.

Сдружение на бивши мюсюлмани, приели родствените български имена на своите предци и християнското им вероизповедание, за борба за недопускането на ислямска Турция в християнския Европейски съюз


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
zad kulisite na honorar savetn
06.02.2014 17:12:14
0
0
balgaria moshe da pooshtri rebalgarisiraneti i rehristianisiraneto na
nehristiani kato predlaga 1000 leva na vseki kojto shelae da si smeni imeto s hristiansko ,predpolagam she shte ima dosta shelaeshti .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки