Гнездо оси в стар „Опел“ тормози жилищен блок


Гнездо оси в стар „Опел“ тормози жилищен блок
Старият „Опел Кадет“ стои от години пред блока
02 Септември 2013, Понеделник


Гнездо на оси, заселило се в изоставен стар „Опел Кадет“, тормози вече от няколко години живеещите в блок 46 на квартал „Дружба” 3 в Русе, оплакаха се хората там.

Автор: Иван Ванев

Жилещите насекоми са се заселили под предния капак на возилото, което не е в движение от дълго време.
Собственикът му не се интересува от проблема. Въпреки многобройните ни молби, той не предприема мерки нито да махне трошката от тук, нито пък да унищожи гнездото с оси, жалват се живущите от района. Никой от тях обаче не смеел ребром да постави въпроса пред човека с опела, защото той бил известен с лютия си характер и лесно избухвал.
Само на метри от трошката се намира и детска площадка, на която ежедневно се събират родители и малчугани. Цяло чудо е, че това лято все още няма ожилени деца.

Оказа се, че всъщност за решаване на проблема могат да помогнат единствено спасителните екипи на Гражданска защита, които след евентуален сигнал от страна на хората от блока, да премахнат гнездото под предния капак на колата. Иначе автомобилът не можело да бъде репатриран, тъй като собственикът му не го е снел от отчет в КАТ и регистрационните му табели и в момента са валидни.


Осите са се заселили в автомобила и нападат хората

В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки