Те го казаха


02 Септември 2013, Понеделник


„Българи за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията" (БАСТА)
партията на отцепниците от ГЕРБ. Хората ви казаха: „Баста!”



„Дано не ми се случи да катастрофирам. Казвам го със съзнанието, че съм понесъл отговорност, като ги говоря тези неща. Аз казах баста, когато беше невъзможно. Но сега се надявам много хора да го направят. Искам този политически проект да даде възможност на хората, чийто глас не е чуван. Затова с партията ще направим политическия референдум достъпен за всички членове - през интернет. Желанието ни е да избавим обществото от апатията, защото иначе се обричаме на един "Параграф 22"
бившият министър Мирослав Найденов живее в някакъв друг свят

„Структурата на управление ще бъде хоризонтална без лидер. Нагледахме се на месии, на гурута. Ще бъде от млади хора в активна възраст и те ще имат един секретар, който ще управлява документите. Ние, ветераните, ще бъдем консултативен орган. Никой от нас няма да участва в изпълнителната власт под какъвто и да е повод. Това не е ГЕРБ. Ще участват хора, които досега не са били партийно ангажирани, и млади от други партии, които не са намерили реализация”
бившият депутат от ГЕРБ Емил „Ротманса” Димитров – един от архитектите на БАСТА

„Нямаме притеснения, единни сме. Достатъчно сме единни, няма масово напускане на членове на партията. Дори има наплив на хора"
Цецка Цачева не вижда тоталния разпад на нейната партия

„Големите хипермаркети да не работят в събота и неделя, за да може да се стимулира оборотът на кварталните магазини. Това е една от мерките, които биха подкрепили малкия и средния бизнес"
безумните идеи на соцдепутатите, обяснени от заместник-председателя на Коалиция за България Спас Панчев

„Да се стимулира емиграцията на можещите и умните, за да се даде равна възможност и на останалите. Да се прекратят всякакви ремонтни дейности по пътищата, за да се стимулират автосервизите. Да се върне режим на тока – да се увеличи прирастът на населението. Да арестуваме всички, които носят западни дрехи, да стимулираме родната лека промишленост. Спират Шампионската лига. Стимулират националното първенство. Може и гробищата да не работят в събота и неделя. С два дни по-малко за умиране, ще оправим прираста за десетина години”
шеговити предложения от социалната мрежа „Туитър”, по повод простотията на БСП за големите хипермаркети

„Когато популизмът срещне глупостта… резултатът е години, дори десетилетия на излизане от икономическия трап. Не е да не сме го виждали. И по всичко личи, че ако не се противопоставим остро и навреме, ще го гледаме пак, и пак”
Радан Кънев от ДСБ е прав. По повод въпроса за хипермаркетите

“Що се отнася до биографиите – когато през 97-ма като лидер на студентите в Пловдив, заедно с ВМРО и Славчо Атанасов, и младежкото СДС, на което бях член, сваляхме Жан Виденов, вие Панчуговци и Къневци къде бяхте?”
„революционерът” Николай Бареков, станал прочут с подмазвачеството си, се ядосва в своя интернет блог

„Това не е нормално. Не е нормално най-близкият журналист на властта Николай Бареков да се пише за основният опонент на ГЕРБ.  Няма как справедливият гняв, който народът е събрал срещу ГЕРБ, да замъглява елементарната преценка за журналистика и слугинаж. Не е нормално след месеци, в които стотици хиляди анонимни и смачкани от мизерията българи трамбоваха улиците на България с надеждата да извоюват по-добър живот, протеста да яхне точно човекът, който от анонимно конферансие на чалга партита стана медийна звезда именно с услужливостта си”
мнение под новина за въпросния, в която той напада ГЕРБ

„Протестът иззе опозиционната роля на ГЕРБ”
политологът Първан Симеонов на дискусия за политическия август


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки