Декларация на Политическа партия "Национален фронт за спасение на България"


12 Юли 2013, Петък


Реформаторският блок е национално безотговорен политически проект


В разгара на гражданските протести срещу правителството на БСП, ДПС и „Атака“, когато справедливият гняв на гражданите е напът да помете олигархията, отново се появиха поредните спасители на Отечеството. Същите тези спасители, които бяха във властта през изминалите 24 години и докараха страната до национална катастрофа.

Днес те ни предлагат тъй наречения „Реформаторски блок“ на пет десни партии. В него влизат „България на гражданите“ на Меглена Кунева, „Демократи за силна България“ на Иван Костов, „Синьо единство“ на Надежда Михайлова, „Зелените“ и протурската партия „Свобода и достойнство“ на Касим Дал и Корман Исмаилов. За всеки почтен гражданин тези имена от дясното пространство са символ на корупцията и некадърното управление.
Като премиер Иван Костов извърши криминална приватизация, чиято цена още плащаме.

Като евроминистър и еврокомисар Меглена Кунева е пряко отговорна за ликвидирането на четири отлично работещи блока в АЕЦ „Козлодуй“. Като външен министър Надежда Михайлова бе символ на продажната ни външна политика. Що се отнася до лицата Касим Дал и Корман Исмаилов, те дори не крият, че са резиденти на турския премиер ислямист Реджеп Ердоган.
„Националният фронт за спасение на България“ предупреждава, че самоизмисленото ново дясно е всъщност порочното старо дясно и целта му е отново да измами наивните избиратели.

Но по-тревожното е друго. Коалирането на провалената десница с новата протурска формация е повторение на тъй наречения „Албански модел“ в Република Македония, където една лява и една дясна албанска партия винаги са в управлението като коалиционен партньор на левите и десните македонски партии. В резултат на това от 2000 година Македония се федерализира и вече е двунационална и двуезична държава.

Ние няма да се уморим да повтаряме, че псевдолявото „Движение за права и свободи“ и псевдодясната партия „Свобода и достойнство“ са агентура на Турция в България. И всяка политическа сила, която се съюзява с тези партии, извършва национално предателство, което може да има драматични последици за целостта на отечеството ни.
„Националният фронт за спасение на България“ оценява Реформаторския блок като национално безотговорен и фалшив политически проект, срещу който трябва да се изправят патриотичните сили в страната, които милеят за свободата и независимостта на българската държава.

Да живее България! 
9 юли 2013 г.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки