Те го казаха


09 Юни 2013, Неделя


„Саможертвата на Ботев и четниците му е неразбираема за днешния човек, защото днес никой не би жертвал себе си за народа и никой не го прави.


Напротив - народът е жертва на амбициите на вождовете, на политиците”
писателят и драматург Теодора Димова е безпощадно права

„Аз предотвратих нескопосан опит за саботаж на парламента на ГЕРБ. Знам поне за между 500 и 600 човека, платени да работят в интернет и Фейсбук от ГЕРБ с цел да всяват смут, да казват, че са избиратели на „Атака". Тук стана една голяма игра и спекулация от страна на Бойко Борисов. Разхождаше се по коридорите, вместо да е в залата и сипеше спекулации. Но истината е, че „Атака" спря връщането на ГЕРБ на власт, затова той сипе озлобление
Волен Сидеров – параноята продължава с пълна сила

„Вече изобщо не искам да коментирам бръщолевениците на тези хора. Те направиха най-голямото предателство към своите избиратели, пожелавам им успех оттук нататък и не ме занимавайте с тях. Правителството, което беше избрано, ще бъде несменяемо благодарение на Волен Сидеров”
Бойко Борисов в момент на озарение

„Истината е, че думата реабилитация никога не е прозвучавала от моята уста, Конституционният съд ги е реабилитирал. Твърдя, че е редно, вместо да ги държим на някое бюро в Министерството на външните работи, смятам да използвам техния капацитет и потенциал. Ако ги дискриминирам, аз нарушавам закона. Не искам ДС, която не съществува от четвърт век, да продължава да определя правилата. Смятам, че капацитетът на тези хора трябва да се използва"
външният министър Кристиян Вигенин няма нищо против посланиците – бивши агенти на ДС, заради които Европа ни се подиграваше

„Правителството „Орешарски" е продукт на български и чуждестранни олигархични кръгове, които стояха зад създаването на Тройната коалиция. Техните интереси са противоположни на българските граждани. Министерският съвет е стъпил изцяло на лъжата”
заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев бърка с пръст в раната

„Гледам на АЕЦ „Белене" като на икономика, а не като на политика. Ако проектът има необходимата ефективност, е редно да се мисли за реализация, ако няма - не си струва"
Орешарски, не се подигравай с хората! Откъде пари за строеж?

„Заем от малко над 800 милиона лева беше взет февруари, обърнете внимание - за шестмесечен срок, така че август щеше да го плаща следващото правителство. Отделно е забавено плащането на вноската в МВФ, която е около 600 милиона. Те се плащат тази година, но очевидно правителството е предпочело да се платят от следващото. Така че – ето 1,4 милиарда. През 2009 година тогавашният премиер истерично обясняваше как има завещани 2,2 милиарда лева задължения. Само искът на „Росатом” сега за спирането на АЕЦ „Белене” е 2,4 милиарда лева”
Пламен Орешарски срещу Бойко Борисов – и двамата започват работа с оправдания, вместо с действия

„Нямаме право да разпъваме на кръст министър, който се е осмелил да защити естествено човешко право. Европейска България – член на НАТО и на ЕС, осъжда ли правото едно дете да носи в ученическата си чанта наред с учебника си по български език и литература и учебника по майчиния си език. Това е европейски стандарт, свързан с неотменимо човешко право”
така е, Лютви Местан, всеки, който си иска майчиния език, да си го учи вкъщи. Официалният в България е български

„Ако опишем Филип Димитров като „интелектуален”, Любен Беров като „стреснат”, Жан Виденов като „неразбиращ”, Иван Костов като „волеви”, Симеон като „добричък” и Сергей Станишев като „замаян”, описваме състояния, разполагащи се в душата и ума на съответния лидер. За разлика от всички тях, Бойко Борисов е... тяло. Най-малкото, изброените негови предшественици (освен Виденов) са написали поне по една книга. А Борисов си признава, че е прочел само една книга – приключенския детски роман „Винету”
професор Евгений Дайнов разсъждава за Борисов

„Д-р Виктор Франкенщайн в романа на Мери Шели със своето отвратително чудовище може само да завижда на творението на партия ГЕРБ - ДВУГЛАВОТО ЧУДОВИЩЕ Борисов и Цветанов, което се опита да изяде цяла България, но успя да унищожи само партия ГЕРБ. Благодаря ти, Господи!!!”
коментар в интернет страницата на агенция „Стандарт”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки