Последен валс на чуждите марионетки


Последен валс на чуждите марионетки
Почваме ли театрото?
10 Май 2013, Петък


След два дни българският народ решава своето бъдеще

Автор: Стефан Солаков

Цялата престъпна банда, която отчаяно брани политическата кариера на Бойко Борисов, е вдигната по тревога, за да попречи на обществената и правораздавателна лавина да помете окончателно мафиотите от ГЕРБ. Не кой да е, а лично президентът Плевнелиев, асистиран от служебния премиер Райков, се хвърли на пропагандната амбразура с безумни изявления, които окончателно го демаскираха и напълно осветиха като политически слугинаж на диктатора от Банкя.

Без капка свян тези двама уж независими началници на държавата пренебрегнаха убийствените заключения на прокурорите и обявиха подслушаните откровения на Борисов и „приятелската“ му компания за компромат, който „не трябвало да влияе“ върху парламентарните избори тази неделя.

Паниката сред копоите на ГЕРБ се превръща в истерия. Мутрата Борисов престана да се „шегува“ с журналистите и е готов да се сбие с всеки, който му зададе въпрос, свързан със серията престъпления, извършени през премиерския му мандат.
На помощ са извикани и най-дълбоко конспирираните подкрепления сред така наречените топ журналисти. Впечатляваща бе акцията за спасение, предприета от тежкарите-агенти на ДС „Димитър“ и „Бор“.

Както мнозина се досещаха, агент „Димитър“ бе курдисан в Нова телевизия със стратегическата цел да защитава гербаджиите и лично Бойко Борисов именно в подобни критични ситуации.
Ако съдим от подслушания разговор между мафиотите Борисов, Найденов и Кокинов, кризисният щаб на ГЕРБ отдавна е наливал значителни финансови бонуси на няколко вестника и ефирни телевизии и днес настъпи часът за връщане на услугата.

Комбинацията протече по каноните на бившето Шесто управление на ДС. След широко рекламирания анонс за участието на Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя“, вестник „Преса“ веднага публикува няколко „важни въпроса“, които агент „Димитър“ трябвало да зададе на бившия премиер.

Агент „Бор“, главен редактор на „Преса“, е от стара коза яре, но му липсва въображението на модерен манипулатор и затова я кара по старому. Като в годините, когато е бил инструктор в партийните и комсомолски организации на БКП. Тогава се процедираше по същия начин, ако искаш да наплюеш или обратното – да защитиш някой от пуделите на властта.

И така - „Бор“ праща удобните въпроси, „Димитър“ ги задава, а божественият „Буда“, който предварително е запознат с далаверата, геройски се мъчи да изглежда притеснен и „притиснат до стената“, както е по сценарий.
Дори бавно загряващият Жорж Ганчев не издържа на тази нагла измама и изригна срещу дъртата агентура и нейните динозавърски хватки за заблуда на обществото.

Рано на другия ден платени клакьори на ГЕРБ окупираха телефонните линии на сутришните телевизионни блокове и сърцераздирателно призоваха „народа“ да подкрепи и спаси „новия Левски“ (този път Бойко, а не Волен) от посегателствата на прокуратурата.
Трудно ще му е на Бащицата да се измъкне от неочаквания нокдаун, нанесен му от така наречените „свои“ хора. Очевидно е, че срещу него действа не само „престъпна банда“, както нарече той подчинените му доскоро органи на МВР, но и опитни конспиратори, свързани с някои от „съюзническите“ специални служби.

При такива случаи провалът на Борисов автоматично задейства план Б и на терена излизат
резервните играчи. Нека си припомним, че САЩ постъпиха по същия начин в аналогична ситуация, когато техният латиноамерикански пудел генерал Нуриега престана да бъде любимец на Вашингтон и бе арестуван за неприкритата си мафиотска дейност, свързана със световния наркотрафик.

Латиноамериканският сериал явно се повтаря и у нас. За голямо съжаление на инструкторите от ЦРУ подходящият „материал“, удобен за подмяната на Буда и компания, е доста дискредитиран и трудно може да бъде пробутан на българската общественост.
Още преди две години стана ясно, че американците вече тренират резервния отбор, който при спешна нужда да поеме щафетата от евентуалния провал на ГЕРБ.
Миглена Кунева – Пръмова, рекрутиран лобист на ДС, преминал по-късно под контрола на „съюзническите“ тайни служби, бе натоварена със сложната задача да смени червения със синия политически лагер.

Зад гърба й застана бившият американски посланик Джеймс Пардю, няколко авторитетни еврейски организации в САЩ, Европа и България, както и едни 20 млн. долара, които г-жа Кунева – Пръмова упорито забравя да спомене, преструвайки се на изпаднал сиромах в многобройните „безплатни“ интервюта, раздавани на ляво и надясно пред специално подбраните „балами“ от репортерския корпус.

Но и червената снаха напоследък се клати застрашително и е напът да се срути под фаталната черта на санитарния минимум от задължителните четири процента, необходими за присъствие в новия парламент. Американското посолство в София никога не е изпадало в подобна конфузна ситуация.

Правят се откъслечни опити за реанимация на политическите трупове около Иван Костов, но и там гаранцията е нищожна, вуйчо Ваньо както винаги е безумно алчен. До степен да отврати и виделите какво ли не агенти на чичо Сам.
Два дни преди изборите в неделя ЦРУ е вдигнало ръце и отново се надява на някакъв, макар и доста съмнителен, успех на ГЕРБ. Посланичката на САЩ спешно привика на моравата в своята резиденция остатъците от разбитата армия на Буда и се опита да разбере до колко може да разчита на разгромените политически авари.

Сроковете са сгъстени, „червените кхмери“ напират към властта, а и национално отговорни формации като НФСБ вече са на прага на 42-то Народно събрание.
Само след два дни ще разберем дали ще продължим да сме колониална държава или ще поемем по пътя към възраждане на националното ни достойнство. На ход са избирателите на България, върху които пада най-висшата отговорност – да изметат от политическата сцена всички чужди агенти и национални предатели.

Нека най-после покажем, че сме държава на духа, а не на некадърните и неграмотни пигмеи, които вече 24 години се гаврят с нашата чест и търпение.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
zad kulisite na kapitana pe
10.05.2013 14:51:30
0
0
balgaria e malka strana i koito i da dojdat na vlast trjabva da imat dobri vraski s vazhni i bogati i golemi strani bes da stavat marionetki na tjah a ravnostojni partnjori,da ne sabravjame she predi 199o godina bjahme poshti napalno podshineni na bivshite savetski sajusi .sega zavisimosta ot bivshite savetski sajusi namalja
no ima zavisimosti i vsaimni zavisimosti s novite sajusnizi koito imat sashto sloshni otnoshenia s rusia -bivshia savetski sajus.
taka she kantara pri vsaimnootnosheniata e vashen za prezenkite .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки