ГЕРБ обеща да живеем в концлагер


ГЕРБ обеща да живеем в концлагер
Ако бях касапин, щях ли да обичам цветя, а?!
13 Април 2013, Събота


Само след месец можем да се отървем от една престъпна империя

Автор: Стефан Солаков

Работа, работа, работа. Това ни обеща бившият премиер Борисов на шумното сборище в зала „Арена Армеец“. Няколко хиляди щурмоваци го посрещнаха с френетични овации и само дълбоко закодираният комунистически рефлекс им попречи да приветстват своя фюрер с изпънати напред ръце, както сториха това преди 80 години техните предшественици от нацистките легиони.

Впрочем кой беше казал, че между комунизма и фашизма няма никаква разлика?
Май че беше лъжливото овчарче от село Веселиново, което успя навремето да измами голяма част от българския народ със своята компилация, наречена „Фашизмът“. Дори стана държавен глава на шантавата ни страна, неуспяла да вдене, че е изпързаляна от един долен плагиат, преписал голяма част от своя несръчен пасквил от известния немски философ и публицист Ернст Нолте.

Изглежда ни стана навик да издигаме на политическия пиедестал прононсирани мошеници и крадци на чужди идеи. Ако прибавим и фалшивите им дипломи, купувани на килограм от битака в „Илиенци“, печалната картинка на т. нар. български  елит, пръкнал се през последните години на по-фалшивия и от него „преход“, се превръща в мрачно информационно табло за обществения пъкъл, в който сме принудени да съществуваме и да се борим за физическо оцеляване.

Някои от вас сигурно си спомнят за емблематичния надпис „Трудът ще ви направи свободни“. Преди 70 години той беше окачен пред портите на концлагерите, в които предадоха Богу дух десетки милиони човешки същества, превърнати в безпомощни животни от новите „господари на Европа“.

В центъра на София един нафукан пожарникар преди няколко дни ни обеща подобна съдба: Работа, работа, работа. Пропусна да ни каже само, че плодовете от тази работа ще бъдат прибрани от неговите шпицкоманди – безмозъчни, но безпределно верни на своя гаулайтер. „Ще работим и ще се учим от това, което правят в Германия“, поучаваше ги храбрият пожарникар и очевидно имаше предвид онази Германия, в която човешкият живот нямаше никаква стойност. Но дори и там, няколко десетилетия преди германския националсоциализъм да се възпроизведе в днешна България, хората са строили пътища и магистрали, доживели безаварийно до 21 век.

Сравнете ги с печалната гледка в уж модерната ни държава, управлявана от неонацистите на ГЕРБ. От седмица насам цялата пътна инфраструктура у нас е парализирана, след като мостът на река Дунав беше затворен за „планов“ ремонт.
Лично премиерът Борисов преди година и половина тържествено отряза поредната лента на герберската „слава“ и откри току-що ремонтирания „до основи“ Дунав мост. Нека си спомним и крилатите му думи, свързани с това събитие: „Когато фактите говорят, и опозицията мълчи“.

Росен Плевнелиев, днес президент, а тогава все още строителен министър: „Българските правителства са толерирали този ръждясал мост цели 57 години! Само за два месеца направихме тази пълна промяна“.

Промяна, струваща два милиона лева и гарантираща за пет години безаварийно движение от фирма, приближена до властта на „герберите“. Която днес се оказа, че не фигурира в националния регистър на строителните компании. Нейните шефове вече се укриват, а огромната дупка, цъфнала в средата на моста, може би е най-вярната емблема на Гражданите за европейско развитие на България.

Политическата банда на мафиота Борисов тепърва ще бере плодовете на своето разбойническо управление. Един от най-приближените адютанти на Бащицата изненадващо избяга в чужбина и от там заплаши своите събратя „по оръжие“ в убийствени разкрития за престъпната диктатура на нашенския фюрер.

Емил Димитров, бивш депутат от ГЕРБ, е заверил пред английски нотариус шокиращи данни за контрабанда, изнудване на бизнесмени, отнемане на фирми и баснословни рушвети, раздавани из най-високите етажи на доскорошната власт.
Фирмите, строящи магистралите „Тракия“ и „Струма“, са били принуждавани да пълнят черните каси на управляващата партия, а ексдепутатката Искра Фидосова била замесена в цял куп съмнителни сделки, както и в оживена търговия с влияние.

Емо Фаса е „изпял“ пред нотариуса и множество факти, свързани с контрабандата на цигари през гръцката и турската граници, както и с нелегалното производство на български марки папироси в тайни цехове, разположени в покрайнините на гръцкия град Солун.
Не в България, а в Лондон, пред тамошен нотариус, Емил Димитров подробно е разказал за списъка на крупните български фирми, нарочени за данъчно и административно „клане“, което да ги доведе до фалит и до изкупуване на безценица от новите собственици.

Именно легендарният Емо Ротманса е бил, „къртицата“, предупредила Гриша Ганчев и алкохолния бос Миньо Стайков, че ги чака отмъщението на Буда и на неговите „оперативни“ мафиоти. „Страхувам се за живота на децата си“, е обяснил бившият депутат на ГЕРБ преди да избяга от България като напомнил за отвлечената дъщеря на наркотрафиканта Брендо.
Уважаеми читатели, всичко казано по-горе отдавна ви е известно – редовно сме ви уведомявали през последните години за престъпната империя на Бойко Борисов. Оказа се, че той е бил ревностен читател на „Десант“ и редовен зрител на телевизия СКАТ.

Именно от нас диктаторът е научил истинската същност на своето управление. Ето и реакцията, типична за мафиоти от неговия тип: „Няколко негодници ме обвиниха, че съм диктатор. Кой диктатор подава остава, кой диктатор си дава властта!“ Как кой, ами страхливият диктатор, какъвто сте и вие, господин Борисов! Едно може да ви се признае – притежавате почти животински инстинкт и знаете добре кога да избягате от гнева на обречените на труд и мизерия ваши сънародници. Но както са казали мъдреците: „Да излъжеш цял един народ е мисия невъзможна“.

И тази мъдрост най-добре ще разберете в изборната нощ на 12 май тази година. Остава само месец до Деня на истината и дай боже, до края на престъпния свят, в който живеем вече 24 години.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
STEFAN D-R D TCHOLAKOV
15.04.2013 09:46:40
0
0
Стефан Чолаковъ ...................... http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5254.GIF .................................. http://stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1 ................... ОБЩИ ПРИКАЗКИ ПРИКАЗВА ПОСЛАНИКА. ТОВА СИ ГО ЗАЕМ, НО НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИМ ОБОРИТЕ ОТ ЮДЕЙСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ИЗРАЕЛ - САЩ И ТАКИВА ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И ВЕЛИКА БРИТАНИЯ !
-
http://www.economy.bg/bulgaria/view/7176/V-kakvi-nasoki-tryabva-da-se-razviva-Bylgariya
-
ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕ НИ ТРЯБВАТ, А НИ ТРЯБВА ИРЛАНДСКАТА РЕВОЛЮЦИОННА АРМИЯ - " ШИН ФЕЙН" - НИЕ САМ - С ОРЪЖИЕ В РЪКА И ТЕРОРИЗЪМ СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ РЕД КОЙТО СЕ НАЛАГА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ, УХАЖВАНИ ОТ ЮДЕЙСКИТЕ УБИЙЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !
-
ТЕЗИ ИЗРОДИ ПРИЕМАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ, МАФИОТИТЕ КАТО БОЙКО БОРИСОВ И ГИ ЛАНСИРАТ , ЗАЩОТО ТЕ СА НАЙ - ДОБРИТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ !
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ[spermatozoid]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки