Гангстери срещу европейското развитие на България


Гангстери срещу европейското развитие на България
23 Март 2013, Събота


Сопаджиите на ГЕРБ връщат спомена за  байганьовците на Алеко

Автор: Стефан Солаков

Гочоолу, Дочоолу и Цецоолу отново тръгнаха на избори. Бойко хайърсъзинът засега изчаква и усърдно се моли на Господ отново да го върне на бял кон в премиерския кабинет на „Дондуков“ 1. С парите на българските данъкоплатци прави щедри дарения на църкви, джамии и училища, надявайки се Онзи горе, Началникът, както свойски го нарича мафиот № 1 у нас, да забрави старите му грехове и да го подкрепи в следващите авантюри.

За изчистване на бандитското му минало бяха впрегнати новият патриарх, незаконният Главен мюфтия... да се готвят Главният равин, папа Франциск Римски, Далай Лама и защо не рицарят на Черното царство, всемогъщият Луцифер, на когото нашенският Винету по всичко личи отдавна, и то доста изгодно, е продал душата си.

В центъра на София през последните дни се наблюдаваше една доста любопитна картинка. Група невръстни младежи будуваше и студуваше няколко денонощия, за да може Цецоолу, най-приближеният адютант на хайърсъзина, да запише на първо място в избирателните регистри досега управлявалата ни партия Гангстери срещу европейското развитие на България (ГЕРБ).

Незаконното използване на детския труд за черните помисли на тази бандитска групировка предизвика силно възмущение сред гражданите на столицата, принудени насила да си спомнят комунистическите седенки, бдения, митинги и манифестации в прослава на поредното червено чучело, курдисано на трибуната на Мавзолея и махащо с безумен поглед към маршируващите пред него тълпи.

Възраждането на тоталитарния режим от времето на бай Тошовите „съображения“, „тезиси“ и „ръководната роля на Партията“ бе най-сладката мечта на уродливата политическа формация, която близо 44 месеца се учеше да управлява на гърба на гладния и беден български народ.

Предизвестеният провал на тези политически върколаци ги натика в миша дупка следствие на гневния марш на всеобщото възмущение. Не случиха, както се казва, на търпелив народ, а това беше най-голямата надежда на техните безчувствени главатари.
Сега, когато напрежението спадна и гражданите на България заеха изчаквателна позиция, къртиците на ГЕРБ отново изпълзяха на светло и пак се облизват в очакване на новия пир по време на чумата българска.

Подготовката за завръщането на предишните сатрапи върви с пълна сила. Назначеното служебно правителство не крие намерението си да потули всички золуми на досегашната власт и да улесни нейната реабилитация пред очите на българската общественост. Усърдно се заемат всички стратегически „капии“, които трябва да осигурят реванша на герберските бандити.

Купуват се на килограм съвести и души на хора, способни да помогнат за това пъклено дело. Известни специалисти бяха привлечени както в служебното правителство, така и на ключови позиции в държавните звена, от които зависят крайните резултати от предстоящите парламентарни избори.

Сега разбрахме колко „успешно“ е било посещението на Винету и на Цецоолу във Вашингтон, от където, освен благословията на чичо Сам, нашите юнаци донесоха и един особен подарък – специален електронен софтуер, който ще им позволи да контролират и управляват избирателния процес и да манипулират резултатите от електоралната воля на българския народ.

По-паметливите от нас не са забравили, че Цецоолу заведе до Вашингтон и една прокурорка, силно приближена до неговото и на Бойко правителство. Вече разбрахме, че именно тази дама ще бъде пряко отговорна за „правилното“ провеждане на изборите.
Обучена съответно от американското ФБР и от неговите специализирани звена за фалшифициране и манипулиране на изборните резултати в банановите републики, управлявани от изпратените там американски емисари.

И така – всичко е готово за поредната гигантска измама. Младежките протести бяха разбити от агент-провокаторите на Цецоолу. Човек на ГЕРБ е поставен начело на Държавната агенция „Информационно обслужване“, а прокурорката, обучена от ФБР, е готова да парира всеки сигнал на опозицията, уличаващ сопаджиите на бате Бойко в нарушаване на изборното законодателство.

Главният прокурор Цацаров, който се опита да нахлуе в българската действителност като внушителен юридически кит, напоследък свали гарда и започна видимо да се умилква около престъпленията на бившите властници, доказвайки по този начин, че цацата е най-често срещаната животинка в морето на нашенските политически акули.
Главната роля за изобличаване и точно информиране на българското общество относно коварните планове на възкръсналите Алекови герои от незабравимите страници на „Бай Ганьо прави избори“ се пада на „Националния фронт за спасение на България” и на неговите медийни шпаги в лицето на вестник „Десант“ и на телевизия СКАТ.

В оставащите дни до парламентарните избори на 12 май тази година само от тези извори на истината ще успеете да научите реалните измерения на антибългарската кампания, осъществявана от ГЕРБ. В нея са привлечени професионални провокатори и манипулатори както от външните централи на няколко западни разузнавателни служби, така и вътрешни представители на чуждестранната агентура у нас.

Главната цел е България да не се откачи от колесницата на атлантическата „солидарност“, т. е. да продължи да се бъхти в задния слугински двор на новите господари, а бунтовният български народ да онемее и ослепее пред окончателното съсипване на все още красивата му родина от местните политически гангстери, ползващи се от подкрепата на външните ни душмани.

За да спрем този разгром, е достатъчно да не повярваме на измамните политически вълци, наметнали предизборно агнешки кожи, и уверено да посегнем към спасителната бюлетина в решителния Ден на новото начало – 12 май 2013 г.


В категории: Коментари , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Иван Вазов
27.03.2013 07:58:30
0
0
"Стресни се,племе закъсняло!
живейш ли,мреш ли,ти не знайш!
след теб потомство иде цяло-
какво ще да му завещайш?"
1
pensioner
24.03.2013 05:36:00
0
0
"Да изчистим България за един ден"-На 12 май от политическия боклук!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки