Националният фронт създаде своя структура в Елхово


Националният фронт създаде своя структура в Елхово
Регионалният координатор на НФСБ за областите Ямбол и Сливен Неда Карска сподели от трибуната, че подкрепата за партията на СКАТ става все по-мащабна
07 Декември 2012, Петък


НФСБ вече изгради над 100 свои организации из цялата страна

Автор: Георги Ваташки

Елхово стана поредният български град, в който бе учредена структура на партията на СКАТ – „Национален фронт за спасение на България“. Десетки родолюбци от цялата община се събраха на 30 ноември в залата на читалище „Развитие“, за да положат основите на новата общинска организация. Надеждите на местните патриоти са тук да се създаде силна секция на партията, която да се разраства и да печели в името на родината още повече привърженици.

За да изслушат болките и проблемите на хората, на форума дойдоха съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов и регионалният координатор за областите Ямбол и Сливен и съветник от листата на Националния фронт в Ямболския общински съвет Неда Карска.
Единодушно учредителите на елховската структура избраха и ръководство на организацията, като за неин председател бе подкрепен земеделският производител Захари Симов.

„Единствено Националният фронт може да изведе страната от разрухата, до която я доведоха Бойко Борисов и ГЕРБ. Искам моите съграждани да се събудят и да възродят българщината и в нашия град и да отстояват правото си на труд и на достоен живот”, сподели новоизбраният председател.
Негова дясна ръка ще бъде Калина Косева, на която бе гласувано доверието да бъде секретар на родолюбците. Тя изтъкна пред присъстващите на събранието, че и в Елхово, подобно на много общини в страната, които са управлявани от ГЕРБ, процъфтява корупцията и лъжата, а истинските проблеми, като бедността и безработицата, се неглижират.

„Останах с отлични впечатления от проведената тази вечер среща. В този град живеят истински будни българи, които са готови на всичко за благото на родината“ – сподели своите наблюдения от събитието съпредседателят на Националният фронт Валентин Касабов. На същото мнение бе и Неда Карска, която добави, че партията на СКАТ се радва на все по-голяма подкрепа и вече разполага с над 100 свои структури в цялата страна.

Под звуците на химна на родолюбивата формация „Шуми Марица“ всички съучредители на елховската организация на НФСБ си обещаха да работят заедно и само в интерес на България, пожелавайки си след време тя вече да изглежда по различен начин.



В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки