Чудото е близко, само след десет месеца!


Чудото е близко, само след десет месеца!
07 Септември 2012, Петък


Политическата банда на ГЕРБ губи властта след парламентарните избори

Автор: Стефан Солаков

Ще стават чудеса, провикна се вицепремиерът Цветанов по време на среща с общинските активисти на ГЕРБ в Смолян. Известен още с индианското прозвище Цецоу (по подобие на Винету, любимец на премиера Борисов), вътрешният министър на България напоследък се занимава с доста странни дела – гони вълци из Родопите, издирва изчезнала рускиня, дарява овце на закъсали стопани, за да ги прикотка като гласоподаватели на следващите парламентарни избори.

В същото време цигански банди тероризират цяла България и жестоко млатят полицаите на господин Цветанов. Подобно чудо наистина е рядкост за нормалните европейски държави, към които май че се числим и ние, знам ли вече? Вицето на премиера обаче ни подготвя и за нови чудесии, на които ще станем свидетели в най-близко време.
И тъй като сме все още на „циганска вълна“, нека споменем за едно от тях. Преди дни в Долината на тракийските царе се състоя уникално тържество – Ден на ромската култура в рамките на тракийските празници в региона!?

Машала на културтрегерите на Рашидов! Вероятно тепърва ще научаваме за общите черти между цигани и траки, важното е, че едни добри пари, дошли от европейските програми, светкавично бяха усвоени от нашенските тарикати, докато населението на Казанлък бе подложено на тежък музикален тормоз от страна на „тракийските“ маанета и кючеци, сервирани им от гостуващите чалгаджийски състави.

Всички знаем, че и другото вице – Симеон Дянков – също си пада по чудесата. Единственият начин да се развърже държавната кесия, която той стиска както великият Ленин прочутия си каскет, е да бъде халосан с поредното чудо – нов вампир, открит около морето, или пък поредния исторически камък, изровен от тайните археологически килери на нашенския Индиана Джонс, за когото българската история се превърна в новата Магура – известната на софиянци зона за дребни далавери в началото на така наречения демократичен преход.

Археологът Никола Дамянов наскоро алармира, че в Родопите се руши имунната система на християнството – над 260 древни акропола, свидетелстващи за българското присъствие в свещената планина, масово се унищожават чрез мюсюлмански ритуали и погребения, оскверняващи християнското културно и историческо наследство в региона. За опазването му пари, естествено, не са предвидени нито от Дянков, нито от потурнака, който е яхнал културното ни министерство.

И защо са му християни на Вежди Рашидов в Родопите? За там той подготвя мащабна „културна“ атака на филмови продуценти от Турция, които ще налеят доста пари за исторически сериали, доказващи „цивилизаторското“ присъствие на османците по нашите земи. За целта се подготвят и няколко филмови къщи в София, обявили вече кастинг (подбор, сгледа) на млади българчета от 10 до 15 години, на които ще се разчита за ролята на еничари в новите анадолски суперпродукции. Както се казва – добре дошли на новите стари господари „ликуй народе“!

Според президента Плевнелиев София също ликува, а цяла България се гордее... С какво ли? С метрото, разбира се! Сто и кусур години след като Европа се сдоби с това транспортно чудо, най-накрая и ние, българските аборигени, ще му се израдваме.
Други народи се радват, че са кацнали на Луната или са пратили човек в Космоса (по едно време и ние бяхме след тях, ако все още си спомняте), но днешните софиянци, затрупани от боклуци и разкъсвани от подивели кучета, бяха призовани да ликуват и ръкопляскат на правителството и на неговия началник от Брюксел.

Ние, по-старите столичани, помним и други времена, когато улиците се миеха всяка вечер, а не само когато господин Барозу благоволи да ни посети. Помним също, че София беше нормален и красив европейски град преди да падне в плен на новите политически хуни, които заедно с миризливите си цървули ни заляха и с неконтролираната циганска престъпност, гарнирана с насилие и ескалиращо обедняване на софийските гета.

Телешкият възторг, с който се опитват да ни облъчват управляващите психопати, трудно ще задържи младите хора, напускащи панически държавата, превърнала се във вампирски гроб на техните мечти за по-добър живот и достойно човешко съществуване. За останалите тук перспективата е ясна – като на онези подивели деца, намерени в гората на Слънчев бряг. Нашенски Маугли, изоставени и от Бог, и от държавата, скитат като зверчета из страната на чудесата, управлявана от Бойко, Цецоу, Вежди и останалите разбойници от шайката на ГЕРБ.
Преди дни човекоподобният социолог Урко Райчев, който често ни забавлява с глухонемите си ръкомахания на синия екран, заяви, че бате Бойко може да задържи властта и след наближаващите парламентарни избори.

„България е виждала много по-лоши времена“, изцепи се този всезнайко, имащ предвид най-вероятно управлението на любимата му лява партия. Според него българинът е свикнал да оцелява, щял да се съхрани и след опустошителното торнадо на кожодера Дянков.
За Райчев и компания ситуацията е повече от ясна – отново иде време за наливане на много пари в техните бездънни джобове. Срещу една единствена отплата – манипулации и лъжи за шансовете на управляващата банда отново да преметне наивния електорат и да го яхне за още четири години.

Колкото и да е прост един народ, накрая истината винаги го спохожда. Така ще стане и сега, въпреки големите приготовления на „чудотворците“ от ГЕРБ и техните социологически лакеи.
Новият политически сезон, който вече стартира с доста безцветните и лишени от смисъл декларации на парламентарните партии, ще се запомни с ожесточени удари под кръста от страна на основните играчи, свикнали да крадат от държавната баница. За мнозина от тях това ще е краят на една провалена туристическа кариера, за други – нови надежди за унизително живуркане около силните на деня.

Тътенът на народния гняв обаче става все по-осезаем, а отмъщението вече е на хоризонта! България е изправена пред съдбоносен избор и едва ли ще изпусне този може би последен шанс да се превърне най-после в нормална и просперираща европейска държава.



В категории: Коментари , Горещи новини

7
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
7
Ташунко Тиквец
12.09.2012 13:14:11
0
0
Куче, и ти си слънчасал!
6
Кучето
12.09.2012 11:03:25
0
0
Биканет е на заплата към мафията явно, така че да не се учудваме на глупостите му. Относно кризата: добре, че беше Тройната коалиция да стабилизира икономиката на България и да осигури доходи на хората и солиден резерв. Иначе загивахме направо. За мен Станишев и неговото правителство (с малки изключения) бяха най-добрите управляващи от 1990г. насам и е наложително да изберем Станишев за втори мандат. Само това е спасението на България. През 2009г. явно доста хора бяха слънчасали, подведени и както искате го наречете и отстраниха едно работещо правителство, за да дадат властта на мафията и олигархията. Но вярвам, че няма да повторим тази грешка и през 2013г. Освен ако мутрите пак не манипулират изборите!
5
Ташунко Тиквец
09.09.2012 13:42:41
0
0

Педерастче смотано, баба ти и тя ли е мързелива комуняга, че си брои стотинките за мляко, ама от най-евтиното, щото за истинско не стигат?
Недъгавият ти съсед, който е с два ампутирани крака и търси въже, за да сложи край на мизерния си кучешки живот, лишен от всякакво човешко достойнство, и той ли е мързелив комуняга?!
Педали нещастни, самозабравили се предатели, ей това сте герберастите. Няма да си мръдне пръста за тези хора, но пък ще краде до насиране и самодоволно ще дрънка където и когато падне - ама червените и тройната коалиция са виновни, те какво направиха за болните и слабите, а? За повече мозъкът не ви стига.
4
bikanet
08.09.2012 17:45:04
0
0
Ха-аха-ха
Сори, ГЕЙ е любовника ти СПИНишев,а ти к,во започна да заекваш ли, та пусна два поста,гладен,прост,спинозен тъпанар
[hot]
3
08.09.2012 16:07:08
0
0
Ти не си никакъв БИ,биканект,ти си чист гей.Че и с увреден мозък при това.
2
08.09.2012 16:07:08
0
0
Ти не си никакъв БИ,биканект,ти си чист гей.Че и с увреден мозък при това.
1
bikanet
08.09.2012 15:11:44
0
0
Пак повтарям за СПИНозните - много ви се иска ББ да е въшльо като вас,ама не е.
Така че, колкото повече подчертавате червеното му и мутренско минало,толкова по-симпатичен става на хората,защото ви е бил шута о време,ако ще с партийната книжка от едно време на врата си като бадж да я носи,пак за него ще гласувамЕ..цоциалиста серГЕЙ да му завижда!ГЕРБ е най-разумното и правилно управление на България досега.Добре че се появиха по време на най-голямата икономическа криза в целия свят след Втората Световна Война.Просто не ми се мисли,какво щеше да е дереджето ни, ако народа се беше излъгал 2009 год. отново по Станишев и тройната обирджийница.
Правителството на ГЕРБ е най-доброто което сме имали от началото на миналия век до сега. Каквито и тъпотии да пишете във вестниците,нормалните хората ще си гласуваме за ГЕРБ,единственото което ви остава да броите това са мандатиТЕ на
Борисов като Премиер.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки