Запазена марка - Б. Б.


Запазена марка - Б. Б.
Карикатура: Николай Арнаудов
14 Август 2012, Вторник


„Понижаването на рейтинга на САЩ от „Стандарт енд Пуърс” трябва да е много силен знак за всички популисти в България,



включително и за Първанов, който ни критикува, че не вдигаме парите за пенсиите. Това е ярък и абсолютно недвусмислен сигнал, че сега не е време за финансови експерименти и популизъм”
разбира ги Той тези понижения на рейтинга. Така че пенсионерите...

„Ще вдигна ДДС без да питам никого, ако се наложи!”
ще го вдигне, ами! Какво като сме парламентарна република

„Ние го правим за природата на България, екологията и всичко останало. Виждате, че ние похарчихме милиони, за да направим тунелчета за вълци, за мечки и сега е важно само какви пътни знаци трябва да се приемат за преминаването на вълци, мечки, костенурки и прилепи”
в огромното Му сърце има място за гадинки най-всякакви

„Еврозоната трябва да се промени, да станат дисциплинирани и да си направят дефицитите такива, каквито са в България и едва тогава бихме се присъединили”
Европа трябва да Го слуша. Постоянно

„И въпреки трудностите, въпреки кризата, виждате, ние тук, в България, не спираме, откриваме спортни зали, багерите са навсякъде, строим магистрали – „Тракия”, „Марица”, ще започне да действа и „Струма”, и два ЛОТ-а, метрото в София”
ежедневни са усилията Му за строителството на днешна България

„Вие ще обясните, че е калпав. Медиите ще покажете магистралата, а ние ще намерим пари и ще я отремонтираме. И на Бузлуджа ще им го припомням”
той обвинява в калпазанство своя предшественик Сергей Станишев

„Просто, ние имаме готовност, но дали трябва не знам. Защото един такъв Висш съдебен съвет, конструиран от три партии досега... Просто ние ще станем съучастници на Красьо Черния”
и ВСС му е крив на Него

„Непрекъснато говорим на полицаите да бъдат вежливи, любезни, внимателни. Да помагат на възрастни дами и на деца. И наистина повечето го правят. Но тежкото ежедневие им се отразява зле. …Дъжд, сняг, жега - те са на улицата и стоят по 5 часа. После ги пращаме на друго събитие. И накрая някой го среща и го пита колко е часът и полицаят му удря един шамар”
ето как оневинява той Своите колеги-полицаи. Един шамар, какво толкова

„…Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин са номер едно. Или Мао – за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации се изискват качества“
Той харесва диктатори. И нарича Русия „изостанала държава”

„Днес е събота и аз съм на работа, работя до 21 часа, имам срещи до 11 часа, а след това ще откривам паметник на Паисий Хилендарски. В 12 часа ще открия тържеството „Ретро”, а след това ще играя тенис”
тежък е денят Му – тенис, купони, откриване на паметници...



В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки