Държавната ВиК в София – приют за бивши кметове на Правец


Държавната ВиК в София – приют за бивши кметове на Правец
Никола Нитов е верен съратник на Васил Златев още от времената преди Демокрацията. В началото на промените двамата се озовават на подсъдимата скамейка за престъпления, извършени по служба.
23 Юли 2012, Понеделник


Безпардонното кадруване на ГЕРБ и фамилия Златеви превърнаха пък ВиК – София област в приют за бивши кметове на Правец,

Автор: Десант

след като в началото на месец юли в кабинета на управителя на държавната фирма се настани юристът Никола Нитов – бивш градоначалник в Първия частен град на Републиката и лидер на местната структура на управляващата партия.
Съвсем „случайно” Нитов завари на новото си работно място служител с интересна „професионална биография” – своя предшественик на кметското кресло в Правец и настоящ председател на общинската организация на БСП в градчето другаря Цанко Маринов, който изпълнява функциите на главен финансист на водоснабдителното дружество.

Безспорните заслуги на двамата бивши управници в прехвърлянето на държавни и общински активи в ръцете на правешките олигарси, за което в. ДЕСАНТ многократно е информирал, както и отчайващата им неспособност да намерят подобаваща на доскорошния им статус работа на свободния пазар на труда, превръщат и тази държавна фирма в заложник на безпринципно кадруване от страна на управляващите.



По времето на кметуването на Цанко Маринов цялата общинска собственост на Правец преминава в ръцете на фамилия Златеви, затова в мандата на Тройната коалиция настоящият общински лидер на социалистите е възнаграден с поста на зам. областен управител на Софийска област

В категории: Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
samsi
21.06.2015 16:53:36
0
0
Пълен престъпник и крадец , докато не го познава човек , говори сладко , но опознае ли го , направо повръща . Ще доведе ВиК до ликвидация , само това може .
4
samsi
21.06.2015 16:53:34
0
0
Пълен престъпник и крадец , докато не го познава човек , говори сладко , но опознае ли го , направо повръща . Ще доведе ВиК до ликвидация , само това може .
3
мирчо
25.08.2013 10:12:54
0
0
Да изгоним всички правешките бандити от ВиК!От 01.09.2013г. започва протестна кампания пред сградата на ВиК за сваляне и изгонване на настоящия директор - гербаджия. Очаквайте продължение.....
2
Ай сиктир
04.08.2012 23:16:40
0
1
Ало, вестничето на Симеонов първо да обади какви пари плаща на педерчето Павлинчо у Правец, пък после да се пъне да пише. [bouncing]
1
АГЕНТ СИДЕР
24.07.2012 11:11:44
0
0
Стефан Георгиев Солаков е български журналист - телевизионен водещ в Национална телевизия „Скат“. На 31 юли 2011 г. е издигнат като кандидат за президент от партия Национален фронт за спасение на България.

Членува в БКП. От 1967 до 1989 г. е щатен служител на Първо главно управление на Държавна сигурност, а след това е платен нещатен служител с псевдоним Сидер.

Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки