Сърдечна благодарност към ръководството на СКАТ


27 Април 2012, Петък


Казвам се Янка Желева и съм на 64 г. Инвалид съм. Искам да изразя искрената си благодарност към Валери Симеонов и Данчо Хаджиев.



Те взеха присърце един мой проблем и бързо го решиха. Нямам думи, с които да опиша своята благодарност към тях.
Страдам от много сериозни заболявания. Развих алергия към лекарствата и затова се обърнах за помощ към фитотерапията. Много харесвам и напълно се доверявам на проф. Мермерски. Изпратих по пощата до него необходимата сума, за да закупя двата тома на ценните му книги. Мина около месец, но чаканата с трепет от мен пратка така и не дойде. Позвъних на Мермерски, който беше категоричен, че книгите са пратени и най-вероятно проблемът е в пощата.

Изключително разстроена от тези неуредици, се обърнах за помощ към Валери Симеонов, който разбра болката ми и ми обеща съдействие. Той лично се зае да ми помогнат. Разплаках се от радост, когато самият управител на софийския офис на СКАТ Данчо Хаджиев ми позвъни, за да ме увери, че лично ми е изпратил книгите, които скоро след това куриерът ми донесе у дома.

Сега вече на колко дни изпълнявам рецепта за лечение на коксартроза и се чувствам изключително добре.
Няма да спра да давам като пример за човечност постъпката на тези сърцатите личности, които ми помогнаха в този труден за мен момент. Рядко се срещат такива хора като тях.

Дълбок поклон към тяхната отзивчивост и благородство!

Янка Бинева, Бургас


Б. р. Поради големия интерес на читателите към рецептите на проф. Мермерски за лечение на диабета, в следващия брой ще публикуваме подробна информация за една от лечебните билки


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки