Никой не чу анализаторите на СКАТ за игрите на Доган


Никой не чу анализаторите на СКАТ за игрите на Доган
Бременната нощ с целувки от Доган роди перверзен съюз на ДПС с ГЕРБ
08 Ноември 2011, Вторник


Най-голямата смешка на приключилите избори беше съзнателно лансираната заблуда, че Ахмед Доган ще посочи


Автор: Стефан Солаков

новия президент на България. Дребният циганин от село Дръндар отново подхвърли поредния си пиянски брътвеж за „бременната нощ“ и други свои видения, родени сред алкохолните изпарения в дълбоките изби на боянския му сарай.

Но големият майтап се случи, когато менте-философът заяви, че ще подкрепи Ивайло Калфин и чичо Ламбо, ако го дарят с една сладка целувка. Цяла седмица след въдицата, хвърлена на наивните шарани от медиите и заинтересованите политически театрали, българите бяха принудени да се вълнуват и тревожат от „неприличното предложение“ на депесарския цървул, обявен кой знае защо за създател на прословутия етнически модел в нашата страна.

Веднага след пезевенкската покана на Доган към коконата Калфин, ние от телевизия СКАТ предупредихме нашата общественост, че турчеещият се циганин играе една безкрайно банална игра за заблуда на многобройните баламурници, прескачащи се из българската политическа сцена.
Още тогава беше пределно ясно, че Ахмед бей тайно се е свързал и с ГЕРБ, за да подскаже на „силните на деня“, че подкрепата за БСП ще бъде само за пред прожекторите на телевизионните камери.

Малко след втория тур на изборите поредната манипулация на ДПС бързо изплува на светло, а измамените „камили“ Калфин и Данаилов тъжно мигаха на парцали, разбрали, че турските избирателни колони са били разпределени с аптекарска прецизност между двамата кандидат-президенти и то така, че да се създаде привидно предимство за БСП, но в крайна сметка да спечели двойката на Бойко Борисов.

Както се казва, пердето падна, а балъците останаха да ръкопляскат след финалните акорди на пиесата „Театър за глупаци“, написана от „стратезите“ на антиконституционната партия.

Накрая чухме и за някои комични ситуации, които разведриха унилата обстановка след предизвестения край на изборите.
Стана известна конфузната ситуация с турския парламентьор Лютви Местан, който по време на совалките си между резиденциите на Георги Първанов и Бойко Борисов взел, че объркал както вилата, така и часа, и вместо при президента се натресъл при съседа му Борисов.

Получи се като в стария виц с мъжа, който хвърлял боклука на любовницата и попаднал в кухнята на собствената си съпруга. Цялата българска политика се върти в този порочен и изключително долнокачествен кръг, където достойнството и националните интереси са абсолютна нула, а единственият идеал е келепирът – от най-ниското до най-високото равнище на нещастната ни държава.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки