Неда Карска – острието на НФСБ в Ямбол


Неда Карска – острието  на НФСБ в Ямбол
14 Октомври 2011, Петък


Тя е родена в град Елхово, но живее в Ямбол. Едва ли има човек в общината, който да не я познава.




Казват за нея, че е острието на патриотичната партия Национален фронт за спасение на България в областта. През последните години тя изнесе в публичното пространство разтърсващи данни и факти за корупция в съдебната система и отказ от правосъдие от страна на районни и окръжни магистрати. Въпреки опитите да бъде смачкана, тя не се отказа от справедливата си кауза да се бори за истината. Това е Неда Карска.

И сега да влезе човек в офиса на НФСБ в Ямбол, ще види около нея хора, които търсят съвета й. Повечето от тях са жертви на съдебната система, загубили всякаква надежда за справедливост. Карска ги изслушва търпеливо, споделя с тях опита си, насочва ги към адвокати, които са доказали, че имат кураж да се изправят срещу силните на деня и не продават интересите на клиентите си. Както междувпрочем често се случва.

Коя е Неда Карска
През 1989 г. създава първата частна фирма в Елхово с основен предмет на дейност в областта на търговията. От 2006 г. работи като брокер на недвижимви имоти. Семейна, майка на трима синове на 29, 17 и на 14 години. Отглежда и осиротялата дъщеря на брат си – прекрасно момиченце на 9 г., което й е като четвърто дете.

В обществено-политическия живот на Ямбол и на страната се включва веднага след създаването на ПП „АТАКА”, но поради идейни несъгласия с водената от лидера й политика напуска организацията и две години по-късно взима участие в учредяването на ПП „Национален фронт за спасение на България“.

Активно сътрудничи на Национално движение „Антимафия” чрез телевизия СКАТ, участвала е в много издания на предаването „Паралакс”, с автор и водещ Валентин Касабов. От трибуната на патриотичната телевизия е посочила десетки случаи на корупция и злоупотреба със служебно положение в различни държавни и общински институции, включително съд и прокуратура.

И алтернативата на ГЕРБ в община Ямбол
1. Кметът и специалистите от общинската администрация ще провеждат последователна и активна политика за привличането на крупни инвеститори в атрактивни, енергоспестяващи и екологично чисти производства като стимул за младите хора да остават на работа в нашия град.

2. Всички големи проекти – финансирани от европейските фондове, националните програми или със средства от местните данъци и такси - ще бъдат подлагани на широко обществено обсъждане. Проектите ще бъдат достъпни за всички заинтересовани чрез сайта на общината и местните средства за масово осведомяване, както и с провеждането на дискусии с различни кръгове специалисти.

3. Модерно здравеопазване. Общинската власт разполага с инструменти за контрол и въздействие върху здравните заведения, които да гарантират, че срещу средствата за лечение на всеки ще бъде осигурена адекватна помощ и истински хуманно отношение.

4. Хората в неравностойно социално положение ще имат гарантиран достъп до всички обществени сгради чрез изграждане на удобни подстъпи до тях.

5. Особена грижа за децата, пенсионерите и хората в неравностойно социално положение чрез откриване на трапезарии и детски кухни със строг контрол върху качеството, здравословността и ценообразуването на приготвяните в тях храни.

6. Общинската власт ще работи усилено за издигането и утвърждаването на авторитета на Българската Православна църква.

7. Край на криворазбраната етническа толерантност. Кварталът-гето, наричан „ромски”, ще бъде изцяло хигиенизиран и благоустроен, след премахване на незаконните постройки в него.

8. Неформалното селище „Курткая” ще стане неделима част от Ямбол чрез доизграждането на инфраструктура, завършване и доизграждане на всички ВиК и ел. комуникации, премахването на нерегламентираните и незаконни сметища покрай него.

9. Любимата на поколения ямболци местност „Ормана” да се превърне в парк за отдих и развлечения, при най-строго съблюдаване на изискванията за защитена природна забележителност със своята уникална флора и фауна.

10. Любителите на спорта в града и неговите гости заслужават модерен стадион, с всички необходими съпътстващи съоръжения за провеждане на местни, регионални, национални и международни спортни прояви.

11. Ще бъдат възстановени плувният басейн и гребният канал в западната част на града като средище за развитието на плувните спортове и като разумно и безопасно място за спорт на нашите деца.

12. Дейците на културата и изкуството ще си върнат така необходимия им клуб и всички, провеждани там дейности.
Ямболци заслужават кмет, който да покаже, че може да се разпорежда с предоставения му от народната воля финансов и властови ресурс, единствено като добър и грижовен стопанин, а не като собственик-феодал.

На 23 октомври 2011 г. трябва да направим

ОТЛИЧНИЯ ИЗБОР!!!


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки