И нашият премиер опря до услугите на врачки


И нашият премиер опря до услугите на врачки
22 Януари 2011, Събота


Подобно на своя добър приятел – изкушеният от езотеричното, еротичното и екзотичното италиански премиер Берлускони, който, както е известно, често се допитва за бъдещето си до врачки (включително и такива made in Bulgaria), и нашият министър председател реши, че е време да се довери на гадателки, за да разбере какво го чака. Тази практика впрочем не беше чужда и на кумира му Тодор Живков, който милозливо обичаше да си спомня за двете си срещи с покойната вече баба Ванга.



Автор: Яна Славянска

Та тези дни в. „Торнадо“ оповести интервю с изживяващата се като „биоенерготерапевт“ Ваня Ангелова, в което родната Касандра споделя, че е поканена заедно с група лечители на среща с Борисов. А всеки знае, че нашите т. нар. „лечители“ всъщност прикриват под това прозвище „благословените“ си окултни дарби да пророкуват съдбините на хора, държави, че и на цялата планета. Въпросната Ваня нашумя като една от екипа, ровил се в Царичинската дупка, оракулства пред медията, че наш Бойко бил „избран за водач на цялата Земя“. И без оракулски прозрения, в ООН напипаха тази му вродена харизма и миналата година го отличиха с наградата за защита на човешките права „Златен гълъб“. А както знаем гълъбът е превъплъщение на Светия дух.

В случая с премиера, според екстрасенската, в предводителя на държавата ни се е вселил – необяснимо защо – духът на „негов съратник от миналото“, а именно... Черния Венци. Същият този позабравен персонаж се пресели на небето преди едно десетилетие на 4 октомври 2000 г., след като беше наръган в областта на сърцето в едно варненско заведение от руснака (според някои пък бил украинец) Андрей Бронников. Същата братушка през 2008 г. бе обявен от ДАНС за част от чеченска бригада и въпреки че агенцията съобщи, че уж бил задържан, по неведоми пътища физическото тяло на негова милост се оказа по същото време на чаша водка в Москва.

Цялата нелепост на вселяването на духа на Черния Венци в широкоплещата снага на Борисов, пророчицата Ваня обяснява с това, че „невинаги човешките ни представи съответстват на небесното предопределение“. И колкото и премиерът ни все още да не осъзнава какво точно му се случва, фактът, че сам търси среща с окултисти, ясно говори за настъпващата в него трансформация с осъзнаване ролята си на месия за човечеството. И както е редно за едни такъв герой, дамата на сърцето му няма да е невзрачната Цветелина, а доста по-достойна за визията на Бойко руса дама от морски град. Трябва да се примирим, че и тя няма да е някоя суперкрасавица, но пък щяла да е много умна и проницателна – реди прокоби над стъкленото кълбо Ваня. И снизходително се съгласява, че „засега Бойко е една куха медийна звезда и е твърде беден в духовните неща“.

Това не може да се отрече и от людете, непритежаващи пророческа дарба. Както е очевидно, че не можем да избягаме от черната си карма бъднините ни да бъдат нареждани от лица с „черни“ прякори като Красьо Черничкия, а сега и прероденият Черен Венци. Бог да пази България!



В категории: Парадокси , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки