Реформите на ГЕРБ: Копират Пиночет, воюват с Израел, предлагат Борисов за Нобел


Реформите на ГЕРБ: Копират Пиночет, воюват с Израел, предлагат Борисов за Нобел
07 Май 2010, Петък


Гербаджиите са перфектно доказателство за проверената във времето истина, че от милиционер професор не става, а политическата лудост е нелечима
Ако някога съм имал съмнения относно нормалността в редиците на ГЕРБ, след празника на труда вече съм сигурен: Гербаджиите са перфектно доказателство за проверената във времето истина, че от милиционер професор не става, а политическата лудост е нелечима. За милиционерщината на ГЕРБ е писано толкова много, че едва ли е нужно да давам и своя принос към темата.


Автор: Велизар Енчев

Но ако все още сме демократи, задължително трябва да коментираме пиночетовските опити на Бойко Борисов да реформира съдебната система. Проектът на ГЕРБ да създаде
специален съд за делата срещу организирани престъпни групи противоречи на правото, заявиха в един глас видни български юристи. Защото гербаджийските експерименти ще позволят на прокуратурата сама да си избира съда, който да преценява събраните доказателства. Не случайно адвокат Ина Лулчева отбеляза, че специализация може да има при разследващите органи - прокуратура, следствени групи, но съдът не може да бъде профилиран в никакъв случай. Освен ако сме в състояние на война, когато специалните военни трибунали заместват класическата правосъдна система.
    Като открит почитател на Сталин и Мао, Бойко Борисов копира едно към едно чилийската система по времето на Пиночет, когато генералите разстреляха законно избрания президент Алиенде и натикаха на стадионите политическите си противници. В българския случай нашият Пиночет нарежда брутални арести на заподозрени лица, пред очите на невръстни деца и безпомощни жени, документирайки полицейщината на филмова лента. Която гордо се излъчва по всички телевизии. За да всее страх в обществото, да  стресира опозицията и даде зрелища на гладния лумпениат. Същият лумпениат, който при височайшата визита на Негово светейшество Бойко Борисов в Гигинския манастир, му целува ръцете, сякаш е Господ. Комичният етюд се разигра с театрален патос, пред очите на църковните служители, също мазно приклекнали пред бившия охранител.
   Та да се върнем на специализираните съдилища, които май ще съдят само враговете и бизнесконкурентите на Бойко Борисов и сие. Както вече отбелязахме, само при война специални трибунали могат да съдят при съкратени във времето процедури и издават бързи присъди. Но кой ще назначи съдиите в тези герберски трибунали? Няма ли тези съдии да са изцяло зависими от управляващите и да съдят по техните мерки? Ако тези специализирани съдии получават повече пари за работата си, това няма ли да е своеобразна корупция, отбелязаха видни адвокати.
   Създаването на специализиран съд е необходимо, заради неуспеха на съдебната система, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. Тези думи звучат като мехлем за душата. Защото за 20 години се нагледахме на режисирани съдебни процеси, на които подкупността на съдиите личеше от километър. Поради което до днес в затвора няма нито един крупен мафиот. Но от лошото правосъдие има нещо по-лошо – диктаторската правосъдна система. Система, при която с таен свидетел и подслушан телефонен разговор всеки може да получи ефективна присъда. Имам предвид герберските поправки в Наказателно-процесуалния кодекс, въвеждащи институциите „таен свидетел” и „специално разузнавателно средство /СРС/”. Въпреки че в нито една европейска страна не може съдиш само със СРС и таен свидетел, в България това ще се случи. Ако обаче Конституционният съд не отхвърли поправките в НПК.
  Тройната комбинация „Специални съдилища - СРС-та - таен свидетел” е най-сигурният път към диктатурата. Ако Борисов наистина вярва, че реформите в съдебната система ще се извършат в този Бермудски триъгълник, значи наистина се стреми към лична диктатура.
   Готвените съдебни реформи безрезервно се подкрепят от Волен Сидеров, което говори за едно – че парламентарната група на АТАКА  е безгласен офис на ГЕРБ. И че тази партия вече е прегърнала идеологията и програмата на герберите. Каква ли е цената за тази безпринципна подкрепа?
   Отговорът може би се крие в най-новия гаф на Сидеров в предаването „На четири очи” на Нова телевизия. В неделната вечер Сидеров сътвори дипломатически скандал, типично в неговия стил. Без изобщо да се замисля за последиците от подобно изявление, той заяви, че подсъдимият бивш съветник в ДАНС Алексей Петров имал връзки с израелското посолство, но по-скоро те били свързани с една дейност, за която сега го съдят – проституцията...
    В Нова телевизия лидерът на АТАКА извърши недопустимо деяние - използва служебното си положение, като шеф на парламентарната комисия за ДАНС, и изнесе секретна информация, засягаща друга държава. Той дори не се замисли, че обявяването на деликатни детайли от работата на тайните служби ще влоши отношенията не само с Израел, но и с други страни. Които с основание ще си направят категоричен извод: ДАНС следи и нашите дипломати в София!
    Не е никаква тайна, че всяка държава контролира избрани дипломатически мисии на своя територия. С всякакви технически средства и с т.нар. външно наблюдение. Но никоя не обявява това публично. И не въвлича други държави при разчистването на мръсни вътрешнополитически сметки.
   Посолството на Израел реагира незабавно на Волен Сидеров. „Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров. Ние не сме изненадани от духа, речника, поведението и темите, които вълнуват г-н Сидеров. Лидерът на "Атака" е доказал достатъчно последователно своите расистки, антисемитски и антиизраелски нагласи, както и че не пропуска възможността „да открие факти" и "прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Посолството на Държавата Израел се надява и иска да вярва, че българският народ е способен на правилна преценка и умее да прави добре разлика между фобии и реалности"....

   Ако някой е очаквал, че ГЕРБ ще се разграничи от поредната изцепка на Сидеров, той греши. Вътрешният министър Цветан Цветанов дори го защити, омаловажавайки инцидента като незначителен. За Цветанов е без значение, че най-верният му коалиционен партньор компрометира парламента. Народното събрание, в което председателят на комисията за тайните служби публично плещи врели-некипели за Израел, които по същество са обявяване на дипломатическа война. И дори се гордее с този си военен подвиг.
  Вече и за слепите в България е ясна цената на сделката между ГЕРБ и АТАКА. Атакистите в НС дават безрезервната си подкрепа за управлението на Борисов. В замяна на това ГЕРБ поема ангажимента да пробута Сидеров в семейството на европейските консерватори и осигури на семейната партия парламентарен уют при усвояване на милионната държавна субсидия. Разбира се, атакистите трябва да се откажат от програмните си точки, обещаващи атака срещу чуждите военни бази, войната в Афаганистан и плоския данък.
  И за да е пълен абсурдът с управлението на ГЕРБ и верните му пудели, лоялните на Борисов журналисти го предложиха за... Нобелова награда. Интервюирайки проф. Гейр Люндеста – председател на Нобеловия институт в Норвегия, репортер от Дарик радио смело попита: „Кой може да номинира българския премиер за наградата?” Отговорът на чуждоземеца бе лаконичен: „Премиерът не може да се номинира сам, но някой друг може да го номинира, който и да било от министрите...” Още по-стряскащо е заглавието на интервюто, поставено на сайта на Дарик радио - „Всеки министър на Борисов можел да го номинира за Нобелова награда за мир”...
   Бързо слагам точката тук, защото хартията не бива да се изтезава. А най-фанатичните последователи на ГЕРБ трябва да проумеят, че тази партия и нейните лидери не са по-различни от  провалените си предшественици. Може би само манията за величие и нарцисизмът на Борисов са в повече.
   Но да не злорадстваме. Може пък точно премиер с името Бойко Борисов да стане първият ни антинобелов лауреат – за закопаването на България като най-бедната и най-болната държава.


В категории: Коментари

47
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
47
асдф
12.06.2010 08:41:12
0
0
Старец, искаш ли да коментираме един по един депутатите от АТАКА?
46
БГ
14.05.2010 08:12:14
0
0
Старчок,нали знаеш,че на"кривата ракета,космоса и пречи",така,че не ги подхвърляй тези евтини номера!ГЛУПАК си ти,защото лидеров постоянно тръби,че е единствен и непоколебим партньор на настоящото правителство!ТАКА,ЧЕ ДА ПОЧВАТ ОТ ПОЗИТАНО,НО ТИ СТАРЧОК,НЕ ИСКАШ ОТ ТАМ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ,ЗАЩОТО СТЕ ТЕХНИТЕ РОЖБИ ПОД ПРИКРИТИЕ!!!
45
Старец
13.05.2010 17:00:59
0
0
За престъпления против човечеството, най-тежкия вид престъпления, има международен съд в Хага, където трябваше да бъдат призовани БСП още през 1990 год и щяха да бъдат спасени 800 000 българи от жестока смърт, но явно Европа не се интересува от съдбата на българския народ, а от съглашателство с комунистите, което им носи облаги, а на Позитано - власт. Не бива български съд да ги съди, защото ще го обвинят в пристрастие, а освен това съдебната система в момента е напълно зависима от Позитано и няма как да бъдат съдени. Първо трябва да се извоюват честни избори, за да се избере свястно правителство от Атака, да се извърши съдебна реформа и тогава престъпниците от Позитано на съд в Хага. Иначе с България е свършено. А това, че Сидеров имал пълна власт са приказки за наивници и глупаци. Напротив, по всички медии и форуми се води истерична кампания, за да не се допусне Атака във властта.
44
БГ
13.05.2010 14:39:49
0
0
Другарю Старец,ти като ги знаеш убийците от Позитано,хващайте ги с твоят лидеров! Той сега има пълната власт,но си трае,така е най-добре,само да си лае пудела!Защото и двамата сте от Позитано!!!
43
yanan 75
13.05.2010 09:56:23
0
0
[bouncing] Георгиев, не виждаш ли че Старец , още не се е прибрал от митинга за 3ти март на Клоака.
42
Старец
13.05.2010 08:11:52
0
0
Другарю Георгиев, ти наистина ли не знаеш, че тези 800 000 са жертвите на БСП, само за последните 20 години, на БКП са други 250 000, убити по най жесток и примитивен начин, както и животни не се убиват. На БСП жертвите са унищожени по безкръвен, но също жесток начин, чрез ограбване на 100 милиарда активи от държавата, прогонване на 1 500 000 млади хора в чужбина, а техните родители оставени с мизерни пенсии, гладни, болни, сломени от загубата на децата си, преждевременно напуснаха този свят. Ако ти на това казваш никой никого не е убивал и станало скучно, колко трябва да станат жертвите, за да не е скучно. Естествено, не можем да стигнем 40-те милиона на Сталин, защото България е 8 милиона, но процентно сигурно сме го надминали, защото 1 000 000 жертви е 12,5% от 8-милионна България и това според тебе било скучно. Кое тогава не е скучно? Десетките лъжи и клевети за Атака и Волен Сидеров, нито едно от които не може даже да бъде квалифицирано като престъпление от най-нисък ранг, а да не говорим за престъпления против човечеството, каквито са престъпленията на Позитано и които са най-тежки, по международните норми.
41
Георгиев
12.05.2010 21:27:40
0
0
Какви убийци от Позитано бълнуваш бе?
Никой никого не е убивал. Айде стига вече, че стана скучно.

Пък ако мен питаш хубаво е, че е имало лагери като Белене и Скравена та да вкарват там престъпници, мошеници, въжеиграчи и капиталистически плейбои.
40
Старец
12.05.2010 18:56:48
0
0
Янке, увеличих си дозата, както ти ме посъветва, но въпреки това не мога да си отговоря на въпроса, защо убийците от Позитано не ги съдят, поне до сега, за убитите 800 000 българи, след като Радко Младич и Слободан Милошевич ги подведоха под отговорност за престъпления против човечеството за далеч по-малко убити босненци, доколкото знам ген. Младич за 8 000 убити, изровени от масовите гробове. Нима 800 000 убити българи, макар и безкръвно, е по-малко престъпление. Това ме наведе и на другия въпрос, защо ти и още някои от този и други форуми ставате застъпници на престъпници и се пените срещу мене и тези, които сме против престъпната банда от Позитано. За сега ми идват на ума само два мотива; или ви се плаща, или сте от същата тази банда. Ако се сещаш за някой друг мотив, не се стеснявай да го напишеш.
39
yana 75
12.05.2010 08:38:21
0
0
[chewinggum]за Въпрос ??? . имам въпрос към вас . ако вие сте на мястото на представителите на което и да е посолство, бихте ли се занимавали с подобно жaлко нищожество ? почти цял свят се нагледа на резилите му от типа : магистрала Тракия, Lufthansa , бойните набези през горичката , от Южен парк до американското посoлство/при протестът за базите/, сега гафът с изрелците. бихте ли взели подобен типаж на сериозно ? освен за посмешище и съжаление , за какво друго става ?
където му дадеш поле за изява , оплесква паизажа. после ходи да се извинява и моли. само като му види безумното изражение , цивилизованото общество си обяснява случая и отминава. ама ние горките, как да отминем ? и колко още ще трябва глупостите му да търпим ?
38
yana 75
12.05.2010 08:02:21
0
0
[smash]Старец , ясно ! увеличи дозата !
37
ВЪПРОС ?????
11.05.2010 20:18:49
0
0




Това не ми стана ясно моля някой да коментира ???


Прочетох статията и питам нещо не ми стана ясно дали след скандалното изказване на Волен Сидеров дали израелското посолство е започнало съдебен процес срещу Сидеров за обида на дипломатическа мисия ?



36
Старец
11.05.2010 19:49:57
0
0
Шефе, недей бе, жена имам, деца, внучета и една дебела любовница. Как ще ги изхранвам без твоите парици. Обещавам да се поправя. На виж - Позитано, Позитано, Позитано, Позитано, Позитано, Позитано...
Ох, толкова не съм бачкал нивгаш в живота си.
35
Гоце
11.05.2010 19:46:48
0
0
Абе, въшльо, аз нали ти казах да се гръмнеш сам, да не те гърмя аз. Бездарник, тоя ник Старец аз ти го дадох, а ти го направи за посмешище. Че и аз покрай теб станах за смях. Нещастник - казах ти по сто пъти на ден да виждам ПОЗИТАНО - във всеки пост по 10 пъти! Режа ти заплатата тоя месец за мързел и скатавка!
34
Старец
11.05.2010 18:44:54
0
0
Уважаема, тъпичките инсинуации за хапчето и тем подобни няма да прикрият безбройните чудовищни престъпления на извергите от Позитано. Няма да ги изброявам, сама можеш да напишеш "жертви на комунизма" в Гугъл и ще се хванеш за главата от ужас, а и няма да ти стигнат 1 000 години само да ги прочетеш. Ако останеш жива от стреса, пак можем да си поговорим за "престъпленията" на Атака и Волен Сидеров.
33
yana 75
11.05.2010 10:54:29
0
0
[popinpopout] Старец - хапчетооооооооооо !
3
32
Георгиев
10.05.2010 23:34:08
0
0
Силна статия на Велизар!

Айде и тука зашляпало Старчето! :))
Където види Сидеров и си оставя подметките...
Абсолютно имаш параноидно-личностен проблем.

Ти не можеш да разбереш, че Сидеров прави всичко с единствената цел да си получава субсидията, и че не му пука за симпатизантите му. Ама какво да се прави - толкова ти е акъла!
31
Гоце
10.05.2010 16:28:05
0
0
Спри се бе тъпанар, омръзна ми викаш името Ми напразно. Бактън от теб, където бръкна, все ти ми изскачаш с туй Позитано. То да бяха работи за четене, пък то - едно и също. Не се е родил тоя, дето тъй напразно ще измъкне кинти от мен, ясно! Спирам ти хонорара вече, щот и без тва всички разбраха, че аз ти плащам. Келеш!
30
Старец
10.05.2010 16:21:24
0
0
Чакай, че днес още не съм заработил нито лев от скрития пиар на Позитано.
Позитано ще ви такова мамата, нещастни копилита, Позитано е скрита лимонка, там на Позитано всички са действащи шпиони и работят за ДС, която не е закрита, ами само временно приспана от Позитано, чухте ли ве ей, вашта мама Позитанска.
Гоце, вързах ли с тоз пост още една хилядарка? Или да продължавам?
29
Болен Луфтхансата
09.05.2010 06:05:44
0
0

Бойко Борисов, номиниран за Нобелова награда за мир

Е е е е то бива, бива сервилнчене това на медийте, но подобни идиотщини, минават всякакви граници с подобни изцепки. Нобелова награда на Б.Б. И за какво трябва да му се даде тази награда? че не се сещам, защото единственното за което се сещам е че точно този човек, е внасял траен мир през 1985 г. с хуманите методи на побойщата и репресийте в гр. Дулово над местните Турци и им сменял имената и сигурно за това ще го нобелират. То до сега медийте бяха продажни и подкупни, но сега вече се видяха колко са жалки и нищожни. Пуска се в ход онази стара пропагандна комунистическа машина от преди 10.11.1989 г. облъчваща мозъците на хората с цел издигането култ към личноста на един или друг нищожен лидер и подържането на необходимият му рейтинг, защото такъв той чисто и просто няма. Старата реприсивна комунистическа система се ъпгрейдва с пълна сила, и както се вижда, че няма кой да я спре. Да ни е честито другарки и другари.
28
Старец
09.05.2010 05:54:14
0
0
Централата на българската мафия се намира на Позитано. От там плащат на всички български медии, електронни и печатни, да ръсят всекидневно долни лъжи и клевети за Волен Сидеров и Атака, с цел да отклоняват вниманието на обществото от собствените си престъпления и ерозиране на доверието в Атака, която е единствена алтернатива на мафиотския олигархичен модел. На Позитано е офиса на злото и след години историята, тази безпристрастна съдница, ще отдели десетки томове само за тяхните безбройни престъпления срещу човечеството. На сегашното поколение българи се пада историческата роля да сложи край на омразната власт на червената мафия и да спрат престъпленията и до тук, докато не е унищожила България.
27
До ментето aз(то си знае, че
08.05.2010 21:11:31
0
0
[geometry] е малко се раздвоявам , ама за Енчев в леглото си мечтая.
26
MARIA
08.05.2010 20:17:04
0
0
" Шоуто на Слави" в сряда беше отвратително! Толкова помия по мен в национална телевизия - това, ако е друг ще го затвори. Аз можеше отдавна да го приключа, но считам, че не е демократично", заяви Бойко Борисов пред Миролюба Бенатова.
За първи път министър-председател си позволява да заплашва тв предаване, медията, която го излъчва и респективно всички медии. Явно в главата си Бойко наистина вярва, че може да "приключи", който си иска
25
Гоце
08.05.2010 18:22:56
0
0
Браво, Старец! Тъй те искам!
Само от предния пост имаш 600 лева хонорар.Напъни се още малко да ги докараш до 1000. Ей тъй се прави - гадните мръсници от ПОЗИТАНО ми таковаха мамата тия от ПОЗИТАНО тяхната кожа от ПОЗИТАНО тук вкички сте долни подлоги на ПОЗИТАНО а Велизар Енчев направо си получава парите от ПОЗИТАНО.
Аз казах!
24
Старец
08.05.2010 14:56:32
0
0
Гоце и някои други се загрижили, че много съм пишел за Позитано и ми броят публикациите даже. Всеки може да провери в медиите и в Интернет и ще види, че за Атака и Волен Сидеров се пише стотици пъти повече и само долни лъжи и клевети, като при това ги обвиняват в неща, които изобщо са несравними със зловещите престъпления на Позитано. Другарите се опитват да ни убедят, че магистралното хулиганство на Сидеров (то си беше покушение върху живота му), инцидента с Луфтханза (той се опита да защити собствената си и на България чест), някакви записи, някакви неплатени сметки за реклама, разбира се измислени, защото никой не го е съдил, още по-малко осъдил, някакви илюзорни отстъпления от принципите на Атака и др. подобни, били страшни престъпления, а зловещите престъпления на Позитано срещу човечеството, класифицирани като най-тежки от международната общественост, геноцида над собствения народ, ограбването на десетки милиарди лева от държавата, прокудените над 1 500 000 българи по света, предаването и продаването на страната ни на чужди интереси, са едва ли не детински щуротии на палавниците от Позитано и за тях няма защо да се пише. А сега да ги успокоя другарите, дето са се загрижили, че им правя реклама да не се забрави Позитано. Извергите от Позитано няма да бъдат забравени и с реклама, и без реклама, само, че възмездието ще бъде отложено, но в крайна сметка наложено, ако не от човешките закони, то от провидението. Гузната съвест е най-строгия съдия и предсмъртните им мъки ще бъдат равни само на престъпленията им.
23
До ментето аз(той си знае)
08.05.2010 14:49:34
0
0
Жалък имитатор.[bouncing]
Как е Енчев в леглото?[popinpopout]
22
До ментето Аз
08.05.2010 14:17:16
0
0
пардон , вярвам си !
[bouncing]
21
До ментето Аз
08.05.2010 13:44:59
0
0
Вярвам ти.[bouncing]
20
Гоце
08.05.2010 13:16:48
0
0
Само да видя, че някой закача Стареца,ще си пратя личната охрана да го направи на котлети.
Стареца е мой човек,плащам си му за реклама,че току виж някой забравил за Позитано.За всеки път когато пише Позитано,му броя стотарка.Това ми е най-скъпият рекламен агент, тъй че айде рибарчето марш от тук.
19
08.05.2010 13:08:08
0
0
[hot]то и аз съм си травеститче, ама Вили е по- хубав от мен и ме дразни .
18
овчаря
08.05.2010 12:29:51
0
0
Намерено в интернета:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Кабеларката СКАТ е част от медийния щит на Гоце


Телевизия СКАТ продължава да се доказва като пръв защитник на червената идея в България и част от медийната мафия на Октопода. Само преди дни Велизар Енчев използва цялото ефирно време на предаването си, за да брани интересите на ДС-агента Георги Първанов-Гоце и да обижда Бойко Борисов. Червеният блюдолизец дори си позволи да обвини премиера във връзки с мафията.
Иронията в случая е повече от очевидна, при положение, че именно Гоце от години е сред най-сериозните закрилници на мафията и дори според мнозина той е истинският й главатар. Дори собствените му съпартийци го обвиняват, че заедно с Трактора е организирал рекета над таксиметровите фирми у нас. Същевременно и телевизия СКАТ вече се доказа като една от многото медийни трибуни на Октопода, предлагайки на своите абонати и в-к "Галерия", в който престъпниците налагат идеите си на обществото. А какво да кажем за това, че всеки път, когато включа телевизията, виждам нежната физиономия на Яне Янев или слушам за неговите подвизи? Както и че партийката му имала някакъв потенциал, при положение, че е пред разпадане?
И точно тези хора са тръгнали да обвиняват настоящето правителство за връзки с мафията? Ако не бяха последните полицейски акции, все още нямаше да сме наясно със съществуването на такава мащабна престъпна организация в държавата ни, каквато е тази на Октопода. Подобно лицемерие не може да бъде подминато с лека ръка и зрителите на телевизията са все по-отвратени от това, което се твърди в предаванията на Енчев и останалите сребролюбци.
Но едва ли можем да предположим, че всичко това не се извършва с изрични заповеди на националния предател Валери Симеонов. Същият, който само преди години се обявяваше за най-върл патриот, а сега се бори само за финансовите си интереси. Цял Бургас е пропищял от рекета и далаверите на този псевдонационалист. А той на всичкото отгоре не си плащал и общинските такси.

Благой Василев, Бургас

17
Баш рибарят
08.05.2010 12:19:03
0
0
Рибарче с мляко около устата. То не било мляко ми една друга течност, дето се отделя от един човешки орган след масаж. Стига си близал този орган на Алексей Петров, ми мирясай вече. Ставаш банален и досаден.
16
08.05.2010 12:18:47
0
0
Велизар Енчев е травестит. [bouncing]
15
Рибарчето
08.05.2010 12:15:42
0
0
Пич, то е ясно колко айпита влизат тук, като гледам колко посещения има публикацията и колко са коментарите под нея. Седиш тук и пишеш след всеки, който не ще ляга по корем пред Б.Б. и Боленчо - ама задължително да има и Позитано.
Бе ти май взимаш пари да вдигаш рейтинга на Позитано в интернет!
Само в този сайт си използвал името Позитано 525 пъти.
Баси скрития пиар!
14
Баба Пена
08.05.2010 11:34:55
0
0
Всички престъпници - в затвора. Цветанов е пич, защото ги вкарва на топло. И на следващите избори ще гласувам за него. Всички, дето плюете Бойко стет свине, олигофрени и долна измет.
13
овчаря
08.05.2010 11:32:51
0
0
Това народните поговорки,са нещо много точно,и вярно."Гузен,не гонен бяга".Комундетата наскачака като зайци.[lol]Колкото до Енчев ,той Господ го наказа ,за неговата злоба,и може би затова ръси глупости,по жълти весници като тоя на скат.
12
yana 75
08.05.2010 10:49:36
0
0
[geometry] фациозно, но добре казано от професионалистат Енчев. виждам как безпредметно лаят няколко хуманоиди, осланяики се на първичните си пориви . да се иска от подобни примитиви логика е невъзможно . сте ги оставим да си се ровят в тинята от която са се пръкнали. да вярват : как Енчев, като бил бившио ченге ,трябва да се изтрие от лицето на земята. само че въпросният Енчев , освен да е журналист и да си гледа добре работата на никому не вреди. знаем: "дума - дупка не прави".
истинските бацили са в парламента и се изживяват, като всемирни политици. бивша мутра иска да апликира силовите методи от групировките на държявно ниво . подкрепян от шут с очевидни ментални проблеми. интересно , защо клакьорите им, плювайки не си припомнят - МАЙКАТА кърмилница, отгледала пожарникарчето ? или пък добрите стари времена, при които слугата Близеров се подв3аваше в антуражът на Кобурга.
да се предлага Гепещия гербер за Нобел е като да предлагаш Менгеле за президент на Червения кръст. но нейсе ..! от гладни угаждачи , друго не очаквай.
11
Старец
08.05.2010 10:08:20
0
0
Рибарче, ти ми се виждаш по-скоро да си дребна рибка от Позитано, но за самочувствието ти ще те наричам рибарче, хайде от мен да мине. Ами как да не пиша едно и също, като истината е една. Да не искаш да пиша като вашите измишльотини за В. Сидеров, дето и авторите им не си вярват и само такива чугуноглави платени клакьори по форумите останаха да им вярват и пригласят.
10
et
08.05.2010 09:50:19
0
0
продавачка на сладолЕД пуска тото за кьсмЕТ;сьдийка взема тльст рушвЕТ;прокурор не плаща за банкЕТ;общинарстрои край морето мезоНет;сводник кара кабриолЕТ-корвЕТ;стротелен предприемач се моли за берекЕТ;А БАШ БАЙБРАДЬР НИСЛЕДИ ВЬВ ИНТЕРНет;пенционерка кьта пенсия в матрака тЕД;митничар прекарва тир-карнет за сирия с амфЕТ;бачкер от еспана праща кинти в колЕТ;ахмЕТ изпива 60годишен бьрбьн слЕд;миска взема скьпо в евро за минЕТ;светски льв обгрижва дипломати на паркЕТ;олигарх брьмчи до лондон за парцалки сьс собствен самолЕТ-лиьрджЕТ;банка дьрпа слихви 1милиард напрЕД;палав КМет бьрка слакти в еврокацата сьс мЕД;учителка обира банка с воден пистолЕТ;мутра продава на черния пазар гранотомЕТ;абашбай брадьр ниследи вьв интернЕТ от луксозния си кабинЕТ ивика всичко енаред
9
овчаря
08.05.2010 09:48:27
0
0
Овчари, старци, отегчени и вякаква друга сволач от
многоликото шизофренично съзнание на едно и също айпи
- тъй е то, пич, ще тънеш в мизерия докато си жив. Защото
от сънища за Позитано, метани на Бойко и Болен, не ти
остава време да работиш. Голям смешник се, но вече си
досаден. Е как не ти омръзна едно и също навсякъде да
пишеш ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не знам какви айпита гледаш,(балък)но мизерията идва от хайдуците които явно представляваш.И затвора ви е малко на вас,същият рев чета,и във вестника на гуцанов.Позитано създаде сините лапачи,и после те върнаха жеста като им помогнаха,в приватизацията.Много ви се кефя сега като гледам,как ви слагат белезниците.А Енчев,е злобно комунде.[lol]
Браво на ББ!!!
8
Рибарчето
08.05.2010 08:32:12
0
0
Овчари, старци, отегчени и вякаква друга сволач от многоликото шизофренично съзнание на едно и също айпи - тъй е то, пич, ще тънеш в мизерия докато си жив. Защото от сънища за Позитано, метани на Бойко и Болен, не ти остава време да работиш. Голям смешник се, но вече си досаден. Е как не ти омръзна едно и също навсякъде да пишеш [hot]
7
овчаря
08.05.2010 07:34:43
0
0
Хахахаха,запари ви под задника,и сега ревете!Да много правилно,щом са ни крали, в пандиза по бързата процедура.Писна ни вече след толкова бачкане ,да мизеруване!Ама как ченгесари,апаратчици,комунисти като Енчев ще разберат това?Те цял живот са носили лъскави костюми,лапали без пари,и болежките народни са им чужди.Засрами се бе ченге!!!
6
Старец
08.05.2010 05:07:41
0
0
Надявай се, надеждата крепи човека. Мене също ме крепи надеждата на следващите избори най-после да имаме правителство на Атака.
5
Бившия атакист
08.05.2010 04:02:37
0
0
Волен е болен мозък и надявам се на следващите избори да си го получи както и Бойко Борисов.
4
07.05.2010 20:50:52
0
0
Абе защо Б.Б. ще сваля шоуто на Слави? Нещо против има да го бъзикат ли? Хм, това ми прилича на пиночетски подход.
3
Отегчен
07.05.2010 18:42:15
0
0
Енчев, стига бе, брат. Оливаш се вече. Така и не разбирам какво е общото между Борисов и Пиночет. Никакви общи черти нямат, освен, че и двамата имат звание. Единият е направил военен преврат и е убил предходния президентт, другият е дошъл на власт след законни избори. Единият е забранил всички партии, другият управлява в условията на постоянни партийни атаки. Единият е въвел пълна цензура върху медиите, а другият търпи такива като теб, дето само плюеш. Имам чувството, че едно време, докато работеше във Второ Главно си се чувствал по-добре и си нямал никакви забележки към управляващите тогава, а сега ти е криво, че комунистите вече не са на власт. Просто се оливаш и дотягаш на всички. И с писанията срещу ГЕРБ и с денонощната поредица "Многострадална Спаска". Вземи се в ръце и започни да коментираш истинските проблеми у нас, а не измислени такива.
2
Старец
07.05.2010 18:17:31
0
0
Г-н Енчев да не забравя, че има само една партия в България, чиито зверства могат да се сравняват с Пиночет, само че те го превъзхождат многократно, защото не са разстрелвали по стадионите, а в тъмна доба, на потайни места и не само с куршуми, а много по-често с колове, брадви, кирки, вили, а често са хвърляли жертвите си полуживи в изоставени кладенци. Нещо повече, законите на ГЕРБ и Атака, които критикува той, са насочени срещу крадци, изнасилвачи, убийци и изобщо срещу измета на обществото, докато неговите съпартийци от Позитано са убивали невинни българи, несъпротивляващи се, с вързани ръце. Човек като Велизар Енчев да ни чете морал е аморално.
1
Ченгесар Енчев
07.05.2010 15:13:01
0
0
Ама вие защитници на Израел сте станали гледам, ха-ха, много сте зле. Много ви е яд, че Сидеров им такова майката на евреите, без да му пука. Честната позиция в случая би била да бъде поздравен, но къде съм тръгнал да търся честна позиция от Ченгесар Енчев.
А иначе управлението на ГЕРБ не може да се сравнява с Пиночет и много жалко. Дай Боже наистина да заприлича на него, пък Ченгесар Енчев нека си рони сълзи по събратята му българските комуняги, както рони сълзи по Алиенде.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки