Волен Сидеров и медиите


Волен Сидеров и медиите
27 Април 2010, Вторник


Възмоно ли е човек, известен със своята хамелеонщина и безпринципност, да свърши нещо полезно за обществото
Ако наистина има нещо, което дотолкова да напомня правилата и законите в проситутцията, това безспорно е нашата политичска класа. И особено новоизлюпените „държавници” като Волен Сидеров, който, след като преметна 600 000 души, които гласуваха за него, днес им навира в очите 5-годишнината от основаването на партията си. Да, ама тази партийка вече се топи като сняг и накрая ми се струва, че ще я последва участта на НДСВ и други подобни изкуствени творения. На същия принцип между впрочем е създадена и управляващата ГЕРБ, събрала в редиците си хора от кол и въже.


Автор: Стоян Георгиев - автор и водещ на предаването "Без маска" на телевизия "СКАТ"

По силата на ротационния принцип Сидеров поема председателството на комисията за контрол над ДАНС с похвалното намерение да даде тласък на работата й. Дотук добре. Но как ще извърши нещо полезно за обществото човек, известен със своята хамелеонщина и безпринципност? Единственото, което явно го води в неговата политическа кариера, е личният му интерес и  облагодетелстване. Защото по никакъв друг начин не мога да си обясня изпращането на Калинка Крумова в Истанбул за изплакване очите на Ердоган, неуважението на белоглавия вожд към жертвите на турския тероризъм на гара Буново, скриването му около скандала с майор Даниела Благоева в Афганистан, както и гузното му мълчание относно приемането на Турция в Европейския съюз. Сега очаквам да видя паешкото му поведение и към инициативата на ВМРО и ТВ СКАТ за референдум по последния въпрос. Поемайки председателството на комисията за контрол над ДАНС, Волен се закани на милирадерите в медиите и успя набързо да ни спретне такава клюкарска каша, за която би му завидял дори надареният кулинар Ути Бъчваров. Покрай скандала с Валерия Велева и показните акции на министър Цветанов, покрай разните „октоподи”, „медузи” и цялата морска фауна, покрай виновника за всички държавни недъзи Алексей Петров, Сидеров създаде цял епос от врели-некипели махленски съчинения.
Винаги съм се чудел как има наглоста и смелостта да жонглира в публичното пространство с неща, недоказани и напълно измислени, за които и барон Мюнхаузен не би могъл да се сети. Неслучайно в едно свое интервю той се беше самоопределил като „помияр”.
Довчера журналист, днес Сидеров се изживява като „мъдър политик”, който не ще прости на доскоршните си колеги от медиите. Довчера боготворящ ТВ СКАТ, благодарение на която грабна парламентарния кокал, днес той лае срещу нея, доказвайки за пореден път, че чувството за благодарност и признателнсот най-ярко разграничава свестния човек от помияра. Защото, видите ли, ТВ СКАТ го критикувала. Естествено, че ще го критикува, защото в нея има принципи, по-железни от неговите предизборни 20 правила, които той отдавна е забравил. В крайна сметка „Какво е виновен Ювенал*, че е родена Месалина*?”. Какво е виновна ТВ СКАТ, че Сидеров е помияр? Защото по отношение на нея той направи онова, което народът е формулирал с поговорката: „Изтъка си платното, та си ритна кросното”.
Но нека да видим няколко негови твърдения, за да не бъдем голословни.
„Да се атакува Доган сега е като да вадиш нож на умряло куче, - подчертава лидерът на „Атака”, - единствен аз го нападах, когато беше силен”. Това е абсолютна лъжа, защото Доган дърпа конците и на Борисов, и на Сидеров. Иначе как да си обясним, че двамцата не свалиха новините на турски език, както се заканваха, и защо клекнаха пред Анкара? „Преди няколко месеца именно медиите на Октопода писаха, че Борисов се е споразумял с Доган. Сега всички те трябва да си изядат статийките"  – продължава Сидеров. Интересно ми е какво трябва да изяде той самият за подобни твърдения?
„Медиите са част от Октопода, част от престъпността” – заявява той и изброява в. „Труд”, ТВ СКАТ, в. „Галерия”. Ето и явните му клевети по отношение на ТВ СКАТ: „Тази кабеларка била закупена тайно от Трактора още по време на парламентарните избори миналата година и нейният дотогавашен шеф се продал тотално. Именно затова той под диктовката на Алексей Петров сменил рязко курса на телевизията, започнал да плюе Сидеров и АТАКА и да величае протежето на Петров - Яне Янев. Вярното му (засега) куче Касабов организирал серия от плювателски предавания, така също и договорил със "168 часа" публикации, които да очернят Волен Сидеров пак под диктовката на Алексей Петров. Целта била снижаване на вота за АТАКА и изземване на електората от РЗС - партията, политически проект на Алексей Петров. Ами защо до вчера самият Сидеров се появяваше само по тази „кабеларка”. Нали с нейна помощ се докопа до властта? Иначе кой щеше да знае за него?
А ето и скалъпените му обвинения към Алексей Петров: „Но това, което знам със сигурност, е, че този човек имаше влияние върху определени медии, имаше амбиция да направи нещо като медиен пул и беше започнал да го прави - с вестник "Галерия", с телевизия СКАТ, с 1 или 2 сайта. Един от тях - "Афера", тръгна с това да го пропагандира като евентуален политик. Ами когато спирахме строежа на джамията в Бургас и когато всъщност стана разривът между „Атака” и ГЕРБ, къде беше великото ни дуче Волен? Даже не му видяхме очите? Да лъже наивните, само не и нас, които сме живи свидетели на неговите пошли машинации.
И накрая искам да му припомня едни много подходящи стихове за неговата предателска дейност към народа и отечеството от великия български поет Никола Вапцаров:
Народ е това! –
А някой нахакан келеш
си мисли,
че може сърцето му в шепа да хване.
Няма да стане тази работа – никой не може да убие свободното слово у нас! Жалки и смешни са усилията ви, г-н Сидеров!


В категории: Анализи

63
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
63
СТОП_РУСИЯ
07.11.2012 04:33:23
0
0
Как така става, че в Украина, Полша, България хората трябва да лижат задника на русия? Как така става, че хората ги обвиняват в........ РУСОФОБИЯ!!!!! Мен, в БЪЛГАРИЯ!!!! КАК ТАКА????

Тези държави на кои народи принадлежат?! Ние БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ? България Българска ли е? Или е РУСКА????

Как така става че един пидер (болен) настройва срещу Българите етнически конфликти, настройва България срещу единственният ни СЪЮЗНИК - NATO?! Как така става, че разказва приказки за неутралитет, т.е. РУСКИ МАРИОНЕТОЧЕН РЕЖИМ, КАТО В СЕВЕРНА ОСЕТИЯ, АБХАЗИЯ, КИРГИЗИЯ, УКРАИНА, ПОЛША, СЕГА И ГРУЗИЯ?????

АЗ РОДЕН ЛИ СЪМ ДА БЪДА РОБ НА ПИДЕРОВИ И "СЕМЕЙСТВОТО" МУ?! РОБ НА РУСНАЦИТЕ??????

Това е МОЯ ДЪРЖАВА!!!!!

Не на Пидеров, не на ФСБето, не на руснака и тяхните псевдо национални/фашистски/антифашистски филиали!

---

Значи за България филиалът е "атака". За Финландия - Антифашистски комитет. За Естония - има свои филиали ФСБто. Къде е нужно, те са със радикалните ислямисти срещу евеите, къде нужно, със евреите, срещу мусюлманите, със фашисти срещу националните малцинства, със антифашисти в някои европейски страни. Голяма мрежа бе.

Ту православни чъркви, ту руски културни центрове, ту антифашисти, ту "атаки", ту пидери, ту пидерови.... НЯМА ЛИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ НИКОЙ, КОЙ ДА ГИ СПРЕ?!
62
Георгиев
07.05.2010 23:14:53
0
0
Старче, ти в ред ли си?
Хаха Сидер най-големия политик на всички времена!! Старецо, това твойто се казва параноидно личностно разстройство - всичките симптоми са налице:

Прекалена чувствителност към преживяване на неудачи и неуспехи - Злопаметност за обиди и склонност към отмъщение - Мнителност и изопачено възприемане на околните и техните действия, дори когато са неутрални или добронамерени - Борбено чувство за собствена правота, несъобразено с реалността - Склонност към патологична ревност - Неадекватно завишено чувство за собствена значимост и себичност - Избягване на доверяване на другите - Свръх ангажираност с “конспиративни” обяснения на факти и събития Към параноидните личностни разстройства се отнасят и т. н. кверолантни психопати. които живеят с идеята, че правата им са нарушени и водят ожесточена борба за отстояване им, като ангажират различни институции с проблемите си. Неуспехът не ги отчайва, напротив, стимулира ги, успехът също. Не изпитват никакво неудобство от това, че непрекъснато занимават инстанциите със себе си. Когато един “проблем” загуби актуалността си, намират друг и така до безкрай.

А Атака и те крадат и се облагодетелстват, бъди спокоен!
61
Старец
06.05.2010 18:56:11
0
0
Що за логика? Щом може шайката от лъжци, крадци и убийци от Позитано да се котира, още по-логично е да се котира една чиста партия, неуправлявала, не крала и не убивала невинни българи, с лидер най големия политик на всички времена. Противно на всякаква логика е все още да се крепи на политическата сцена терористичната банда от Позитано, което не би било възможно в никоя страна, освен в страната на абсурдите, България. Крепят ги все още ограбените активи на държавата, но и това ще свърши, защото тези парвенюта са толкова некадърни, че всички пари на планетата да им дадеш, пак ще ги профукат за лъскавите си играчки и нищо полезно не могат да сътворят. Няма нищо чудно защо България е на дъното, чудното е, че някои зомбирани умове искат отново да се върнат на власт палачите им. Добре, че като има луди, има и мъдри!
60
yana 75
06.05.2010 10:52:33
0
0
[flipcoin] регресът в рейтинга е нормален. това е партия / високо казано / без визия . скъса връзките с патриотичната идея, чрез която се издигна и по този начин загуби облика си. в момента представляват фалшив аранжимент на песничката Бойкова. но и това дава фира . със всеки изминат ден се превръщат в все по - ненужни. пожарникарят е наясно кой са центристите в парламента и как може да си слyжи с тях. с две думи ще мине съвсем спокойно и без сервилността на Близеров. дюшеш му идва ниския консенсус на формацията и в удобен момент го оTcвирва окончателно. същото време ръководството на КЛОАКА е изпаднало в пълна истерия. вижда как бавно и сигурно губи почвата под краката си. водещия шут, плюе и вряка на посоки , за да покаже, че още се котира на политическата сцена . а и да се има предвид, че е винаги готов да се продаде при добро предлагане. лишен от каквато и да е далновидност и морал, обсебен от алчност и страх , все повече се проявява , като квартален средно- статистически психопат. с две думи циркаджиите, в които се превърнаха, ще има доста сеири още да произвеждат. " па живем, па увидем " !!!
59
Старец
06.05.2010 03:31:04
0
0
Най-вероятно от агенцията са сгрешили десетичната точка, бутнали са я един знак напред. Касабов кого да мачка, той самия е смачкан от тези, на които служи.
58
МБМД
05.05.2010 20:35:37
0
0
Лоша новина за атакаджии - МБМД им дава - 2.8%!! :))) От създаването им това е най-ниския рейтинг който са имали!! Браво на Касабов! Смачка ги!

Лошо, Старец...лошшо
57
Старец
05.05.2010 18:18:14
0
0
Г-н Георгиев, ти не искаш да ме разбереш. Разбира се, че В. Сидеров не ми е никакъв, даже все още не съм го виждал на живо. Аз говоря по принцип. Ако той не иска да плаща, ще го осъдят, след като има подписани договори, а то няма и дело заведено срещу него. Значи всичко е политическа пропаганда. Жал мие за тебе, че се хващаш на евтини трикове, а не за Сидеров, той няма нужда от моята защита, нито пък на него ще му се отразят твоите нападки, след като ежедневно го заливат с тонове помия. Така, че моята цел е да не се поддаваме на манипулациите на медиите,а да мислим със собствените си глави. Тебе ще те остави ли някой, ако му дължиш пари? Това са кьорфишеци за наивници, да не кажа за глупаци.
56
Георгиев
05.05.2010 17:58:38
0
0
Аз не рева за пари а оценявам Сидеров и достойнството му по тези му действия - да се криеш и да не плащаш за получена услуга е престъпление...Робин Худ - айде глупости не ми се слушат, още повече това е легенда а времената са съвсем други.
Това че той не плаща няма нищо общо с почтенността и патриотизма - и уж за благото на България - за кое благо? Май за собственото си!? :)

Той има толкова много пари от субсидията и от заплата, комисии и безотчетни и от европарламента а не ще да даде едни трохи, които е длъжен да даде.
Ако на него не му бяха платили щеше да се разчуе и в съседната галактика!? Не е ли така!? А?

Нито ти Старец, нито ти а?ко? знаете и разбирате за какво става дума.
Сидеров е егоист и се интересува само от себе си.
Айде по-спокойно, не сте му никакви, като ви зашлеви два шамара или пък като ви закрещи, както направи с Памир ще отрезвеете и ще го плюете...
55
Старец
05.05.2010 14:30:51
0
0
Яна, ти мислиш ли, че каза нещо в последната си публикация. Не ти ли е минавало през ума, че хората, които посещават този форум, не се интересуват от моите розови хапчета, които вземам или не вземам, нито от твоите антиконцепционни хапчета, които вземаш или не вземаш, а ги интересува въпроса, от който ти бягаш като дявол от тамян, защо твоите любимци от Позитано са избили по най-жесток, безпримерно жесток начин, стотици хиляди невинни свои сънародници, а също защо такива като тебе искат да ги върнат отново във властта, за да продължат да убиват. Малко ли са жертвите им? Как може ти, като жена, предопределена от природата да създава живот, да симпатизираш на изверги, които унищожават стотици хиляди животи, без вина, без съд, по най-жесток начин. Само жени-членки на тази злодейска партия са способни на това, като Татяна Дончева.
54
yana 75
05.05.2010 12:06:58
0
0
[rotating] Старец, пак не си взел илачът. мен, като ме няма да те подсещам и виждаш ли какво става ? пак циклофренията те подхвана . айде мойто момче, розовото хапченце и в кравата , за следобедна дрямка .
Георгиев и asdf , вие друга работа няматели си ? да му уйдисвате на акала и отговаряте на бръщулевениците ! то си има психиатри , за пострадали като него , а и заплата взимат за това .
53
Старец
05.05.2010 10:42:32
0
0
Асдф, коментарът ти не е изчезнал, а си е на мястото. Не знам защо Атака не е взимала субсидии до миналата година, като е парламентарно представена и с парламентарна група от 2005 г. Освен това, не зня, че един митинг струва 150-200 хиляди лева, мисля, че с тези пари може да се направи околосветско пътешествие, но ти по-добре ги знаеш тези работи. Цвета Георгиева добре, че работи някъде, защото иначе няма как да се препитава и трябва или да е в чужбина или в гроба, а че работела във фирма на престъпник, те май почти всички фирми са на престъпници от Позитано и по тая логика всички, които работят в някоя фирма, трябва да са престъпници. По същата логика и Волен Сидеров трябва да спи в някой хотел, а и хотелите ни май са на престъпната върхушка. Това са моите виждания за ситуацията, като по-зле информиран. Сега оставям на тебе, като по-информиран, да кажеш откъде Атака има пари за митинги, защо Цвета Георгиева работи във фирмата на един престъпник, а не във фирмата на друг престъпник, дали въобще има фирми, несвързани с Позитано и ДС, защо Волен Сидеров нощува в един хотел на престъпник, а не в друг хотел на престъпник, има ли въобще хотели, които не са на престъпници. Много ще бъде интересно да прочетем, не само на мене, а и на всички посетители на форума, предполагам.
52
Старец
05.05.2010 10:14:02
0
0
Г-н Георгиев, тези плащания, които споменавате, са междуфирмени задължения, които изкуствено се раздуват до политически скандали, за да се очернят Волен и Атака. Ако имаше и най-малката частица истина в тях, нямаше да бъде пропуснат случая да бъде осъден Волен, особено като се има предвид, че цялата ни съдебна система (следствие, прокуратура, съд) е зависима от Позитано. Да сте чули да е осъден Волен за някакви задължения? Дори не съм чул дела да има заведени. Сам можете да съдите за тези изяви по телевизията на тоз и оня, едностранно поканени, без другата страна. А за магистрала Тракия, единствеото показание,от което се отказа Волен, е че е шофирал Павел Чернев и то след като този професионален лъжец сам се отказа от версията си, че самият той е шофирал колата. Така, че не Волен го е натапял за нещо, а той натопи Волен, че го е склонявал към лъжесвидетелство. Това се вижда и от решението на съда, в което Сидеров е оправдан по всички обвинения. По-достоверно от съдебното решение няма, останалото са клевети.
51
05.05.2010 06:32:40
0
0
коментара ми изчезна, но пак ще го напиша. Старец, АТАКА не е вземала субсидия до миналата година. Питам аз, как са си плащали само митингите за трети март, за другите митинги не говоря. Един такъв митинг излиза 150-200 хиляди лева. Второ, знаеш ли че във Варна, Цвета Георгиева е на заплата при Дидо Дънката( да същия дето го арестуваха при акция медузите)и един път даже беше завела Сидеров да спи в неговия хотел???
50
a?ko?
05.05.2010 04:22:48
0
0
Горгиев последно не те разбрах Стоян Георгиев ли си или някакъв друг Георгиев или си Стоян Георгиев, който се "крие" под псевдонима Георгиев?
К'во е атакяр бе лумпен? Аз съм АТАКИСТ!
Забелязвам, че тук всеки реве за пари. Тоя билборд неплатен, оня имал да взима кинти. Уж все патриоти пък само за пари ревете. Парите ли са ви проблема бе пишман патриоти!? Ти Горгиев да си чул Левски да реве за пари по скат ? Каун непрокопсал! Патриотът върви напред точно както Сидеров прави! Да, "съюзява" се дори и с врага в името на общото благо, нещо което тесногръд нещастник, ревящ за пари, имоти и власт никога няма да разбере. Гледай на Сидеров, като на един Робин Худ. Нима г-н Робин не е бил престъпник? Бил е! Ето това е и Сидеров! Стига блюва фекалии, че замириса форума!
49
Георгиев
04.05.2010 20:18:19
0
0
Това са абсолютни факти, какви лъжи!?
Две жени бяха гости в Паралакс и разказваха с подробности, че Сидеров не им вдига телефона и се прави на луд, че недължи пари за изработването на билбордовете! И един мъж го потвърди от фирмата услужила на Сидеров.
Самата Величка Рангелова също беше гост на Касабов и разказа как от юли месец насам Сидеров пак така не и вдига и си прави оглушки и не и плаща!
Самия Сидеров се отрече от показанията си за маг. Тракия - това е факт, явно не си чул. Беше преди 4 години. За Котел също потвърдиха местни хора, че Атака и ДПС се били взели и си живуркат добре!
Така, че всичко е истина. Повече не ми се спори за очевадни неща.
48
Старец
04.05.2010 19:45:27
0
0
Защото вярваш на клеветите на СКАТ и в.Галерия. Все едно да те питам защо баба ти е мъжка. Как ще ми отговориш? Просто нищо вярно няма във всички тези неща, които ми изброяваш. Как може да вярваш на нескопосани лъжи? Това са приказки за наивници, да не кажа за глупаци, нормален човек не може да им се върже.
47
Георгиев
04.05.2010 19:25:09
0
0
Винаги съм писал срещу БСП, Старец.
Симпатизирам на тв СКАТ.

Ти кажи защо Сидеров още не си е платил за билбордовете? Петдесет хиляди!
Защо измами депутатите да бъдат гаранти по кредитите?
Защо Лидеров макар и обещал още не е платил на Величка Рангелова, която му направи икономическата програма?
Защо Атака се обърнаха на 180 градуса и плюха на програмата си?
Защо в Котел Атака е с ДПС?
Защо Сидеров излъга за магистрала Тракия и натопи Чернев?
И т.н. И т.н.
И защо Болен е изоставил майка си!?
46
Старец
04.05.2010 17:29:56
0
0
Асдф, нещо не те разбирам. Атака получава субсидии от 2005 година, след като влезе в парламента и това е единствения източник за издръжка на партията и вестника, за разлика от останалите партии, които се захранват с откраднати от нас пари. Така, че не разбрах за кой 3 март говориш и защо да не са вземали субсидии.
Яна, ти отново виждаш сламката, а не виждаш гредата. Ти не казваш защо не се говори за стотиците хиляди избити по най-жесток начин от вашите любимци от Позитано, а не се било говорело за ГМО, за новините на турски и тем подобни. Защо не са гласували Атака за това и онова е партийна стратегия и тактика, но не е престъпление по никой закон. Двете неща са просто несъизмерими и вие вместо да питате, като нормални хора, защо все още тези изверги не са призовани от международния съд в Хага, да отговарят за неизброимите си чудовищни престъпления, а питате защо Атака не била гласувала. Ето аз ти отговорих защо не са гласували, по мое мнение, може да са имали и други мотиви. А сега ти отговори защо твоите любимци от Позитано избиха по най-жесток начин стотици хиляди невинни българи, несъпротивляващи се, вързани, без съд и присъда, така и убийците не постъпват, ако жертвите не се съпротивляват. Отговори също, ако можеш, защо толкова много ти и подобните ти, искате тези убийци отново да дойдат на власт и да ни управляват.
Г-н Георгиев, разбрах, че нямаш нищо общо с партиите, а само се интересуваш от политика, колкото да очерняш Атака и да подкрепяш убийците от БСП. Да, това също е политика. А аз наистина съм много стар, нали съм Старец, но не съм чак толкова стар, колкото твоята любимка Баба Яга от Позитано.
45
Георгиев
04.05.2010 16:26:21
0
0
а?ко? простако, такъв е изразът /за казанчето/.Не съм на село, макар, че простаци като тебе и в селото и в града все са си простаци!
Голям атакяр се извъди! Типичен мрачен, злобен, клеслив език на атакяр!
Ще потънеш в омразата си...
Разкарай се с лайняната си Атака и тайфата на катранената омраза - оцъкления Чуколов, шмъркащия наркоман - Митака, Капчето и Лидеров.


А ти Старец си стар като стар тротоар! Като пристанищен фар си стар - суперстар!
Не нямам нищо общо с партии, просто се интересувам от политика, но вече все по-малко.
44
asdf
04.05.2010 12:45:05
0
0
Стареца сега ще отговори че водя насочена провокативна кампания срещу АТАКА. обаче няма да отговори конкретно.
43
yana 75
04.05.2010 09:32:48
0
0
[bouncing] asdf , ти пък...! задаваш въпроси с повишена трудност . те не могат да обяснят , защо не гласуваха в народното събрание против новините на турски и гмо - то. мълчaха колективно , като п...ки. ти си седнал обяснение да искаш - кой им плаща ?
42
asdf
04.05.2010 08:47:00
0
0
Старец, ще обясниш ли тук на нас простолюдието, откъде АТАКА има пари след като не вземаше субсидия да организира митинги за 3-ти март?
41
a?ko?
04.05.2010 07:27:13
0
0
Георгиев, аз направих обръщение към С.Георгиев, автора на тази (поредна) долнопробна чекия. Не знам защо се засягаш ти или като чу че става въпрос за лайна и си помисли че става дума за тебе [rolling] Аз съм модерен и не дърпам казанчета, тоалетната ми е с фотоклетка[lol] Живей си на селУ и дърпай шнура колкото щеш, и на попа шнура, и на кмета...
40
Старец
04.05.2010 03:42:53
0
0
Уважаеми другарю Георгиев, тия работи, че си нямал нищо общо с партии, ги разправяй на баба си. Тогава откъде у тебе тая злоба към Атака и Волен Сидеров и голямата ти синовна обич към майчицата БСП?
39
Георгиев
03.05.2010 18:26:04
0
0
Ей а?ко? фекално, аз не съм онзи Георгиев бившия от Атака. Нито пък имам нещо общо с него или Атака. Какво предаване бе лунатико? Хахаха!
Що се отнася до фекалния ти постинг, забравил си да дръпнеш казанчето!

А ти Супер Старецо си затваряй плювалника! На никого не служа! Нямам нищо общо с партии и никога няма да имам. Пак не улучи... [chewinggum]

38
Старец
03.05.2010 09:37:51
0
0
Другарю Георгиев, ако наистина нямаш нищо общо с БСП, толкова по-зле за тебе. Защото ако беше член или симпатизант на БСП, все пак щеше да е нормално, че ги защитаваш, а ако не си член или фен на БСП, значи, че просто си жалък техен слуга. Има ли нещо по-извратено от това да служиш на банда престъпници, палачи на собствения ти народ.
37
а?ко?
03.05.2010 06:58:19
0
0
Абе Георгиев, като ти гледам изказванията нито за писател ставаш нито за водещ. Ти за мен си просто една фекална яма, която прелива и дори бълва срещу чистите хора. За да се наречеш пистате и др. титли се иска най-малкото да се отърсиш от огромното си его, което е по-голямо от собственото ти туловище, което също е пълно с фекалии, а да не забравям и фекалистичните ти мисли. Що не си водиш малоумното предване за Халтура и да оставиш политиката за тези които я разбират?
Аз лично съм ти виждал гнусната мутра по митингите на АТАКА и как ревеше като заклана свиня "Победа Атака", а сега ще плюеш Сидеров. Ама вие всички сте курви тука, така че няма какво да се заблуждаваме. Когато свърши мършата ще скочите и ще си издерете очите един друг! Жалък и смешен сте г-н Георгиев!
Победа, Атака!
36
Георгиев
02.05.2010 18:43:24
0
0
Никой нищо не ми казва от Позитано бе извратеняко! Просто защото нямам нищо общо с БСП.
Айде време е за хапчето. С малко вода, за да подейства по-добре.
35
Старец
02.05.2010 11:37:33
0
0
Изпих си го хапченцето, какичко. Сега вече съм готов да прочета следващите ти страхотни обвинения за ужасните престъпления на Волен Сидеров и Атака.
34
yana 75
02.05.2010 11:15:05
0
0
[unknown] да, да , да... ! прав си мойто момче ! и това дето казваш, и това което ЩЕ кажеш ! айде сега послушно си земи розовото хапченце , че иначе знаеш, колко "палавичак" ставаш !
33
Старец
02.05.2010 10:22:15
0
0
Госпожо, далеч съм от мисълта, че сте простаци, щом толкова здраво сте се хванали за партията-майчица от Позитано и яко цицате, ама не от нея, а от народеца български, защото млекцето, което ви дава социалистическата майчица е издоено от българския народец, вече 66 години доен и убиван от столетницата Баба Яга. Но за да се забравят истинските престъпници, трябва да има мними такива - Волен и Атака. Нищо, че не са вършили престъпления, за какво е клеветническия център на Позитано, ще им измисли и ще им припише. Много е лесно, вижте какво стана на Магистрала Тракия, от жертви ги обявиха за престъпници и нищо, че дори зависимия от Позитано съд ги оправда, това не пречи и досега всички медии да сочат покушението срещу Волен Сидеров за магистрално хулиганство, извършено от него. Като си имат Позитано платени медии и заблудени клакьори по форумите, много е лесно бялото да стане черно.
32
yana 75
02.05.2010 09:53:00
0
0
[flipcoin]Старец, ти и в огледалото като се погледнеш , пак кумyнисти и Позитано виждаш !!!
колеги , просто не му обръщайте внимание. най- малко пък да му отговарате . такива биват игнорирани , без право на реабилитация. той ще си загине в собственната параноя. човекът е с умственно отклонение. аз го виждам и в другите форуми как се изживява. например в форумът на Сега, се подви3ава под ника - ELVIEJO. глупостите са все същите и по това се разпознава. говори винаги с лозунги , може би защото е останал във времето , когато "месята" на КЛОАКА скандираше по улици и паркове. само че не вижда , как любимият му вожд се мимитизира под шумоленето на банкнотите и остави патриотичната идея , за такива наивници като него.
хората са го казали: "на простака, с простащина ! иначе не може да те разбере ." в случая обаче, ние ще го пренебрегнем, тъи като прoстаци не сме.
31
Старец
02.05.2010 09:19:50
0
0
Другарю Георгиев, аз наистина не ги разбирам нещата, освен тези, които са очевидни, но затова пък очаквам от такива като тебе, компетентни, да ни отворят очите, но вие и това не правите, не отговаряте дори на простичкия въпрос, кой трябва да ни управлява, щом не харесвате ГЕРБ и Атака. Явно на Позитано са ви казали, че освен да плюете по Атака, нищо друго не трябва да пишете, защото може да объркате нещо. Кажете си, че не можете и не искате да отговаряте на такива въпроси и да не ви питаме повече. Плюйте си и толкова, това поне не иска мислене. А вашия ЦК (Централен кучкарник) на БКП наистина се нуждае от много противобясна ваксина, като гледам колко бяс сте прихванали ти и такива като тебе от тях. Тонове ваксина ще са нужни и няма да стигнат.
30
ЦК - БКП Завинаги .
02.05.2010 05:43:37
0
0
Този Старец за какво се хаби ние от Позитано дърпаме конците на Бойко Борисов .

А Борисов си избива коплексите за малоценост като си играе на господари и питомци на каишка . На снимката горе се вижда кой е на каишка , следващия път му сложете табела на този пумияр със надпис " ваксиниран против бяс ". [spermatozoid][tongue]
29
Георгиев
01.05.2010 22:52:23
0
0
Айде успокой се бе нещастник. Съветвам те да отидеш на психиатър.
Всеки средно интелигентен човек знае що за отпадък е Долен Лидеров.
Престани с тая изтъркана плоча. Жалък си.

Ти за Позитано не бери грижа. Много си дребен, за да се занимаваш с Позитано.
Това не значи, че съм симпатизант на БСП. Просто не се хаби с глупости и квалификации за тях. Животът е такъв какъвто е. Нито ти нито народът ще го оправи. На власт са олигарси, които никой не може да свали, никой - сега разбра ли ти чутурата дебела?

Те нямат партийна оцветка!

Партиите за за глупаци като тебе да се вързват и подскачат!

Атака са част от ДС и от политическата клика през тези 20 години. Това е самата истина.

Гледай си в мизерната паница и не се занимавай с неща който не можеш разбра.
28
Старец
01.05.2010 04:59:30
0
0
Не знам кои сте тези "ние", които не се интересувате от предателството на комунистите, но все повече ми става ясно, че и членството на Турция в ЕС май не ви интересува, и съдбата на България май не ви интересува, а ви интересува само и единствено очернянето и дискредитирането на Атака и Волен Сидеров. Разбира се, че ГЕРБ са едни от тези, които подкрепят членството на Турция в ЕС и това дори е залегнало в предизборната им програма и се знаеше от всички, но тогава защо народа избра ГЕРБ да управлява, а не Атака, това е въпроса, а не какъв е Волен Сидеров,като безусловно подкрепя ГЕРБ. Такъв е, какъвто винаги е бил, уважава вота на народа и се нареди на страната на тези, които избра народа. А народа като е направил грешка, сега ще си плати за грешката и следващия път да избере истинските патриоти - Атака. Ако пак не ще, тогава отново ще се върнат предателите от Позитано, за които "вие" не се интересувате, а тогава това може и да са последните избори на Република България и да станем вилает на Турция. От тези безродници на Позитано друго не може да се очаква.
27
питам Сарец
30.04.2010 20:00:45
0
0



Ние знаем че комунистите са предатели , нас тяхното мнение не ни интересува . Нас ни интересува мнението на тъй наречения националист Волен Сидеров и защо не помага за събирането на подписи против членството на Турция във ЕС.

Я кажи дали ГЕРБ са предатели като подкрепят Турция да стане членка на ЕС . А Волен какъв се явява като безусловно подкрепя турските комунистически мекерета от партия ГЕРБ .


[flipcoin][flipcoin]
26
Старец
30.04.2010 17:25:11
0
0
Волен е казал и писал, и доказал, че е против членство на Турция в ЕС. Ти вместо да гадаеш ще подпише ли Волен, кажи защо предателите от Позитано са с двете ръце за Турция. Как така стига с това Позитано, те предават България, Волен им бил виновен. Аз пък ти казвам, че гласовете на Позитано са решаващи, защото е по-голяма партия и тя ни предава и то не за първи път. А ти бягаш от въпроса и го отклоняваш към Волен, сигурно неговия подпис е по-важен от столетницата Баба Яга. Не Атака предаде България, а БСП, както и да го усукваш по килифарски.
25
Старецът и морето
30.04.2010 16:32:55
0
0
Ще се подпиши ли Долен? Аййй ама аз да ни знам! Ама сириозну ли бъ?

Ще се подпише на бабина ти трънкина!

И стига с това Позитано, смешнико!
24
Старец
30.04.2010 04:28:38
0
0
Кои са турски подлоги всички знаят много добре - тези които управляваха заедно с Доган и с мандата на ДПС и открито подкрепяха и подкрепят Турция за ЕС. Тяхните подписи няма да откриеш никъде под Петицията, ако ще с лупа да ги търсиш, защото те за власт са готови и майка си да продадат. А Волен Сидеров винаги си е бил против членството на Турция в ЕС и ще ти покаже подписа си, ако го попиташ и ако вече е успял да се подпише, а ако още не е, ще се подпише, но тия от Позитано никога няма да се подпишат, затова по-добре питай тях, ако толкова си загрижен за България.
23
до - СТАРЕЦ
29.04.2010 16:54:17
0
0




Старец Волен Сидеров кога официално пред всички медии ще се подпише във подписката " НЕ на Турция във ЕС." или стана турска подлога ?



22
Старец
29.04.2010 15:06:29
0
0
Всичко това, което си написала, момиче, от Позитано си го преписала. Целите са две: дискредитиране на Атака и отвличане на вниманието от чудовищните престъпления на извергите от Позитано. Предназначението на такива писания е за наивници и глупаци.
21
yana 75
29.04.2010 09:27:14
0
0
[bluescreen] Bолен Cидеров омерзи националното чуство, родолюбието и надеждите на хората. яхна патриотичната идея, до момента , в които народа го изтласка до мястото , на което се подвизава . когато се настани удобно на политическата трапеза , гладникът и помиярщината наделяха и той загърби всичко речено- сторено до момента. увлечен да подсигури благодатно бъдеще на сурогатното си семеиcтво , откровенно се подигра с гласоподавателите . сега говори "ни врели ,ни кипели", или мълчи , докато му се подаде "струната " , на която да приглася. превърна партия Атака в подгряваща група , слугинажна - формация на силните на деня. докато мошенниците от Позитано са достатъчно обиграни , изсмукаха ресурсите на държявата с финес ,то тази политическа проститутка, не само, че се изплю в лицата на подръжниците ,ами продължява да шарлатанства и налага уродливото си поведение ,като патент. превърна вишият съвет в амалгамна пасмина ,изживявайки се по диктаторски . наложи принципа :" една е Атака - фемили и всичко в нея - за мен !" пределно е известно на "обслужващия" го пepcoнaл , че аkо си отварят устата повечкo, от допуснатя от ГУРУТО ъгъл, ще си загубят хляба. било ти, като политици /силно казано/ , или като журналисти в парцаливите бумаги, издавани от половинката му. при актуалната си визия , отрочето АТАКА, се оказва несъвместимо с каквато и да било идея ,ако тя не е подхвърлена от цаp - Бойко. само че и пожарникарят трябва да внимава , че с предател мож' да си послyжиш, но ПРЕДАТЕЛ вечо си остава !
20
Старец
29.04.2010 07:52:38
0
0
Да се чукам в простата кратуна накрая ще взема да се гръмна.Вчера ме осени и друго прозрение.Аз по цял ден вися в интернет,ровя разни сайтове и търса да се заяждам само където видя името на Сидеров.То друго в тоя скапан живот не ме интересува.
19
Старец
29.04.2010 02:30:17
0
0
Оставям сами да прецените, уважаеми читатели, коя публикация е написана от Стареца и коя от крадеца на никове. Ето докъде води липсата на аргументи.
18
Старец
28.04.2010 21:38:01
0
0
Напоследък разбрах какъв тъпак съм и как съм вярвал сляпо на Сидеров.
Прави бяхте всички - той е боклук!
17
kaka zara
28.04.2010 20:52:17
0
0
Сидеров е човек на място и аз напълно го подкрепям. Тази евтина статиика може да я размножите в няколко хиляди броя и цялата редакция да си бършете задниците с нея, защото тя за друго не става! Поредното тоалетно четиво на Стоян Георгиев - принтираш, четеш в тоалетната и след физиологичното облекчение си бършеш (|).

Много ми е смешно кой я пише тази статия обаче [bouncing] Бивш червен боклук от ДС и бивш митничар! Правете си изводите колко много истина има в тези редове[lol]
Поредния продажен драскач или както го нарече един истински писател "аятолах на тумба графомани".

16
Старец
28.04.2010 17:17:14
0
0
Някой може да каже, че Сидеров води класацията за най-богатите хора на планетата. Всички тези клевети преследват две цели: едната е да се дискредитира Атака, а втората - да се отклонява вниманието от чудовищните престъпления на червените изверги от Позитано.
15
анонимен София
28.04.2010 16:52:16
0
0
"





За тези години когато атака беше опозиция толкова много глупости и клевети си размениха Сидеров и Петков че трудно може да кажем кое е истина и кое е лъжа . Когато имаше конфликт между двамата националистите си мислеха че конфликта е заради политически различия и никой не е предвиждал че това е личен конфликт от личен интерес .



Сидеров казваше за Петков че е мафиот и пияница които пикае във плевен ските фонтани .



Петков наричаше Сидеров че е луд и човек който само лае без да хапе . Други казваха за Сидеров че е взел 1 000 000 евро от Ахмед Доган .
Има днеска гласове които казват че Сидеров е вече много по богат от своя създател Валери Симеонов който във началото му помагаше финансово и медийно го отразяваше .





"
14
Старец
28.04.2010 16:20:42
0
0
В нашата мила България всеки за всекиго нещо казва и никой нищо не доказва. Аз не разбирам защо трябва да го разсекретяват, ако Волен е агент на ДС, ако пък искат да го дискредитират, отдавна щяха да му извадят досието, ако има такова, изобщо това не издържа, както и да го погледнеш. Просто се пуска слух и ако мине.
13
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ
28.04.2010 13:00:49
0
0
"




Румен Петков като министър на вътрешните работи каза от трибуната на народното събрание че Волен Сидеров е таен агент на ДС . Спящата клетка на службите която всеки момент може да бъде задействана , имал подписани документи за лоялност към ДС . Иначе нямаше как да стане главен редактор на вестник \"Демокрация\" .



По късно Румен Петков никога не повтори своите думи но от тогава започна лична война между Сидеров и министър Петков .




"
12
контрол на ДАНС
28.04.2010 11:21:17
0
0
http://galleria.bg/bg/news/view/636/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%20%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D0%BC%D0%B0%20%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B8.html
11
Старец
28.04.2010 11:17:29
0
0
Абе момиче, достатъчно интелигентна си да го разбереш, че от Позитано подхвърлят къшейчета на всички пудели-медии, за да създават и поддържат мита за Атака и Волен като плашило за България, за да отвличат вниманиевто от тяхните престъпления. Ето ти си доказателството - упорито мълчиш за престъпленията на Позитано, а ги търсиш при Атака и Волен, където ги няма. Това поне се вижда с просто око, от позицията си на много загрижени за България, вие се вайкате как щял да води страната продажен олигофрен (това са твои думи), без да е продавал нищо, а съзнателно отбягвате въпроса, как ще водят страната лъжците, крадците и убийците от Позитано. Спомена е още пресен и не може да сте го забравили, следователно съзнателно работите за Позитано. Напразно ме обвиняват някои, че съм бил на принципа "Всеки, който не е с нас, е от Позитано. Нищо подобно. По-скоро принципа ми е "Всеки, който е за Позитано, е против нас, по-точно - против България". Вие, всички плювачи на Атака и Волен, работите за Позитано и сте против България, иначе всвкидневно трябва да говорите за престъпленията на злодеите от БСП, за да не се върнат никога повече във властта, а вие ги търсите там, където ги няма, на Врабча. На Врабча са престъпници без престъпления, създадени от болните мозъци и парите на истинските престъпници. Реалните престъпници са на Позитано. Ето за това отклонявате въпроса и се занимавате със скромната ми личност, а мълчите като риби за чудовищните престъпления на Позитано, дори не се опитвате да ги оправдаете, а ги избягвате. Дайте поне простия отговор на простия въпроса "Кои са престъпниците, на Врабча или на Позитано?". Дори това не смеете да направите, защото инструкциите от Позитано го забраняват. Докажете обратното.
10
yana 75
28.04.2010 09:31:47
0
0
[bouncing] народът го е казал : "пази боже , сляпо да прогледне" ! в тази мъдрост се вмества част от психологията на Сидеров- фемили . случая при Старец е определено по- тежaк . в синтез :" ти му говориш , оно си рупа ли рупа " ! демек - ДОБИТЪК ! аз персонално, не одобрявам картинната метафора , която е представена към статията . причината ? ами пуделат е едно благородно и приятно същество, олицетворяващо елегантност и преданност . а кажете ми , къде е връзката м/у него и гладният ПОМИЯР Волен ? и още една репличка до заблуденото Старче : благодари се на вестника , че подхожда достатъчно демократично и ти позволява да си изливаш АМОКА . в форума на КЛОАКА, момента ,в които кажеш , или най - просто запиташ нещо в разрез с митичния образ на "най- великия " , те банират скорострелно. ей на това му се вика - свободомислие и право на слово !
9
Старец
28.04.2010 05:50:22
0
0
Естествено, че съм от форума на Атака, даже и там пиша от време на време, защото и там се появяват периодически по няколко състезатели по дълго плюене от отбора на Позитано, но главно пиша по груги форуми, за да подкрепям вярващите в доброто и да отварям очите на заслепените от омразата, защото някой ден може да се задавите от злоба и да издъхнете. Не мога да си обясня по друг начин плюенето по Волен и Атака, единствените лидер и партия, работещи за България, освен с напомпана злоба и омраза, защото никой от медиите, нито от пригласящите им от форумите може да каже какво Атака и Волен са лъгали, какво са крали и колко хора са убили, за разлика от черните (по-скоро червените) ангели от Позитано, които си отварят устата само да изрекат лъжа, крадат не само с двете си ръце, но и със задниците си, убили са стотици хиляди българи и за тях нищо или само добро, а за Атака само лошо. Ето сигурен признак, че плювачите са или от чугуноглавите от Позитано или просто са тяхни слуги. Друго обяснение няма.
8
Стареца
27.04.2010 23:34:01
0
0
Браво за статията!

Старец ти си невменяем случай!
Изобщо няма да те коментирам.

Тук си ти а в www.democrati.org има един Гласоподавател - същия като тебе!
И двамата сте от форум Клоака и сте за психиатър. Ходете си там и си пускайте свещените простотии!
7
Данчо
27.04.2010 21:36:16
0
0
Браво на вестника че са изобразили Сидеровя като куче защото той може да се сравнява само със кучета пумияри , немската овчарка е по висока категрия куче от този пумияр на снимката . [cruel]
6
ChCz
27.04.2010 20:14:01
0
0
Искам да се обърна към Катя Касабова и целият екип на вестник Десант.
Много грозно е това което правите, начина по който изнасяте цялата информация, така да се подигравате с човека /какъв то и да е той/. Той все пак е човек, да го сравняваш с куче е просто срамота. Аз също не го подкрепям, аз също гласувах за него и за Атака, да, останах излъган. Но не по този начин по който вие го правите.
Поздрави на всички българи от Сан Франциско, САЩ
5
Старец
27.04.2010 18:45:39
0
0
Тези, които плюят по Волен, са жалки плазмодии. Те са толкова заслепени от злоба, че сигурно не забелязват, че плюнките им не го достигат и падат върху самите тях, защото той стои толкова високо над тях, че световния шампион по далечно плюене не може го достигна. Тези, които го рисуват като пудел, се задавят от омраза към него, защото много добре знаят, че пуделите са те, заюото служат на господарите си, а Волен е независим, на никого не служи и не може да бъде никакъв пудел, а ако трябва да си служим със сравнения от фауната, той по-скоро е лъв - и в политиката, и в журналистиката, и в литературата, и във философията, и във всичко.Туй, че служел на Бойко Борисов, са приказки за наивници, за да не кажа за глупаци. На тези плужеци, дето го плюят, поне им плащат, ами вие по форумите, не ви ли е обидно да им се връзвате на глупостите и да ги повтаряте като папагали. Нямате ли глави, ами пригласяте на платени драскачи.
4
киро комбайнера
27.04.2010 15:46:04
0
0
що плюете човека бе ,до вчера му лазехте в краката и се умилквахте около мършата белким кярите и вие,сега не бивал,ТОЙ ТАКА СЕ Е РОДИЛ ,ДО СЕГА КЬОРАВИ ЛИ БЯХТЕ ЧЕ НЕ БИВА ИЛИ ГЮВЕЧА БЕШЕ ПО-ВАЖЕН ЗА ВАС,боклуци.айде по 150 000 евра да се наредите пак до някой ,,умен,, да има гювеч и за вас .ЩЕ ИМА ,АМА ДРУГ ПЪТ,питайте валито касабовото ко кяри.
3
петимен
27.04.2010 14:39:39
0
0
Олеле, Катя Касабова става за як кекс, ооооо, Катее, искам да ти видя катетооооо
2
stamat
27.04.2010 14:31:40
0
0
Болен от както отиде и се върна от израел спря да лае и ръхомаха като хитлер.там му дадоха пари за него,капка и партията му за да ги слушка. и от тогава има пари за безплатно извозване на електората по митинги и дори за кебапчета.това са думи на павел чернев.
1
yana 75
27.04.2010 10:23:03
0
0
[helloween] " Волен Сидеров: Подкрепям властта заради България, не заради ГЕРБ
Когато имам 121 депутати вместо 21 и съм премиер, ще ме питате за точки от програмата ми, сега не е коректно"

опазил ни господ ! дано по бързо да се налапа , че ако трябва подобен продажен олигофрен, страна да води.... жaлна ни майка !!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки