Бодигард на кмета в детските площадки


Бодигард на кмета в детските площадки
Управителят на „Дар-строй“ Ружди Алиосман Хасан се представя и с българско име Ружен Емилов Хараламов. В руенския Балкан го знаят като Пехливанина - Снимки Николай Недев
16 Ноември 2009, Понеделник


Управителят на свързаната с община Бургас фирма „Дар-строй“ Ружди Алиосман Хасан бил лична охрана на бургаския градоначалник от ГЕРБ  Димитър Николов. Заради това бившият борец е ползвал българско име

Автор: Севдалина Пенева

Трима мъже с имена Ружди Хасан от миналия петък не спят от страх, че „Десант“ ще стигне до тях и ще освети същинската им дейност. Затова решиха да се покрият, докато скандалът около обръча от фирми на зам.-кмета по строителството в община Бургас Костадин Марков утихне.
Първият подплашен:
 Ружди Алириза Хасан, бивш зам.областен управител от ДПС. Вместо да опровергае информацията, изнесена в брой 29, че върти бизнеса с детските площадки на Бургас, той запази пълно мълчание, независимо от призива ни да излезе от нелегалност и да изчисти името си. Оказа се, че този Ружди има основателна причина. Но не защото се е страхувал, че може да  припомним конспирациите му в Айтоско с младежката структура на ДПС срещу старите кадри и миналото му на агент от Държавна сигурност. Причината ще разберете малко по-долу.  
Вторият подплашен:
Ружди Хасан Ахмед е настоящ общински съветник от ДПС в Айтос. Открихме източници, които упорито насочваха следите към него, заради съмнителните му връзки с турските разузнавателни служби. Покрай разбулването на мистерията, кой е човекът на Костадин Марков, тази седмица пред "Десант" лъсна грижливо пазена тайна на ДПС. Братът на Ружди Хасан Ахмед се казва Лютви и е лидер на сериозна структура в Истанбул, отговаряща за турските изселници от България, пръснати из целия Балканския полуостров. Братът Лютви Хасан Ахмед се занимавал пряко с изборния туризъм в България, през него минали парите за организацията на автобусите от южната ни съседка по време на президентските и на последните местни избори през 2007 г.

Като домашен адрес Ружди – Ружен е посочил улица „Българска“ 48 в бургаския квартал „Ветрен“. Такъв човек тук никога не е живял, установи „Десант“ на място


Преди да стигнем до истинската сензация:

И за да няма спекулации относно добросъвестността на нашето разследване, ние събрахме информация, че в понеделник в Бизнесцентъра на град Айтос ще дойдат със сигурност посочените горе двама Ружди-Хасановци като гости на политическа сбирка. Трябваше да покажем лицата им и да проведем разговор с тях. Секунди преди да влезем в сградата обаче ексобластният управител е бил предупреден по телефона, че паркираме маркираната кола "Десант" и се насочваме към входа. Разбрахме по-късно, че бившият държавник хукнал да бяга през задния изход. "Притесни се човекът, че може да го хванете заради чисто новия му мерцедес ес-класа и да го питате откъде е изкарал пари за лимузина от 160 хил.лв.с чиновническа заплата", издадоха го негови близки хора. Изчакахме края на форума и по описание се насочихме към общинския съветник Ружди Хасан Ахмед. Веднага около него беше образуван кордон от депесари, те ни изтикаха навън. Заснехме го едва на паркинга, далеч от горилите.  

Само на 500 метра от фалшивия адрес на шефа на „Дар-строй“, на ул. „Чавдар“ в квартала е и къщата на кмета на Бургас Димитър Николов

Кой е Ружди Алиосман Хасан - действителният управител
на строителната фирма „Дар-строй“ и съдружник на 29-годишния Атанас Бошев („Десант“ вече писа подробно за схемата, по която Бошев, като подставено лице на Костадин Марков, цялостно поел изграждането и ремонтите на всички детски площадки и градинки на територията на общината и съставните селища, за общия бизнес на Бошев с жената на Марков – Кремена Маркова, както и за бизнеса на Стела Нейчева - годеница на Бошев, която пък през фирмата си „Олимп-строй“ ремонтирала наред общински сгради).
Връзката на Ружди с навързаните по приятелска и интимна линия „босове“, обсебили строителната политика на общината, се оказа самият кмет на Бургас Димитър Николов от ГЕРБ.
Шокиращата новина ни я поднесоха хората от руенското село Каменяк, откъдето е родом 40-годишният Хасан. Преди обаче да стигнем до Каменяк, ние разговаряхме с двама независими един от друг източници от руенското ДПС, които заявиха, че Ружди Алиосман Хасан не е случаен човек от техните среди. Работел за бургазлията Димитър Николов доста преди да стане кмет, като го е охранявал в частния му бизнес. Едновременно с това, двамата ни източници свързаха името на Ружди Алиосман Хасан със силовите структури на ДПС. Бил основател на СИК в Айтос, завършил спортното училище с профил "борба" и бил известен като Ружди-пехливанина (разполагаме с магнетофонни записи на тези твърдения).    
„Руждито стана човек, първо беше бодигард на Димитър Николов, а сега работи в негова фирма. Много е успял, строи сарай за цяла фамилия“, словоохотливо заобясняваха местните хора в Каменяк пред репортерския ни екип. Ние наистина открихме тайнствения мъж в затънтеното село в Балкана, за да потвърдим изнесеното в предходния ни брой. Но докато стигнем до Каменяк обходихме всичките му адреси, обявени в търговския регистър. Оказаха се до един недействителни.

Друга такава къща в село Каменяк няма. Руждито се замогна покрай кмета на Бургас Димитър Николов. Първо му беше охрана, сега му работи във фирмата, казват местни хора, близки до семейството на Хасан



В Агенцията по вписванията за седалище на „Дар-строй“ ООД е посочена бургаската ул. „Мара Гидик“ 8, етаж 3. На този адрес има единствено адвокатска кантора, а хората там се клеха, че никога не са чували за съседи строители или дистрибутори. Името на фирмата не им говореше нищо.
Като домашен адрес в национален строителен регистър пък същият Ружди беше посочил бургаския квартал „Ветрен“, улица „Българка“ 48 (там, през две пресечки, на 50 м разстояние, се намира и къщата на кмета Димитър Николов).  Установихме, че лице с такова име никога не е живяло тук. Дори успяхме да съберем информация, че той понякога се подвизава и с българско име, което използва според ситуацията – Ружен Емилов Хараламов. Като Ружен Хараламов го помнят и хора в периода, докато е засичан с кмета.
На 11 ноември, сряда около обяд, най-накрая открихме човека с двете имена пред новата му къща в Каменяк. Впрочем това не е къща, а сграда с характеристики на конак.
 „Не съм Ружди Хасан, него го няма. А вие се махайте веднага, нямате работа тук!“, развика се мъжът на екипа ни и се скри зад високата порта. След няколко минути излезе отново и доброволно разкри самоличността си. Очевидно беше провел телефонен разговор с някого и беше поискал съвет дали да си признае.
„Работим не само в Бургас, но и в други градове, правим детски площадки в цялата страна. Но не строим, дистрибутори сме на съоръженията, внасяме ги от Истанбул. С Атанас Бошев не сме се виждали от месец, защото работата малко поспря. Нямам офис в Бургас. Ако някой иска да се свърже с мен става само през сайта на „Дар строй“. Но сайтът временно не е активен, правим промени по него. Нашите обекти в Бургас са два или три, но продаваме уреди на всеки, който прояви интерес“, обясни Ружди-Ружен.
На въпрос обаче кога и като какъв е работил за кмета Димитър Николов, той отказа да отговори. Отмина въпроса ни с многозначителна усмивка.

Общинският съветник от ДПС в Айтос Ружди Хасан Ахмед (на снимката) също е тренирал борба и е завършил спортното училище в Бургас като съименика си Ружди Алиосман Хасан от село Каменяк. Докато се опитвахме да изясним колко са борците Ружди-Хасановци от ДПС в града, третият Ружди Хасан с презиме Алириза избяга през страничния вход на сградата на Бизнесцентъра




Когато гръм удари
В сряда, 11 ноември, в 16,16 часа, няколко часа след срещата ни с Ружди Хасан, на електронната поща на главния редактор Катя Касабова пристигна имейл от 4 страници, за който пресцентърът на кмета Димитър Николов настоя да бъде публикуван в целия му обем под заглавие "Опровержение". Текстът се отнася до приключила одитна проверка, възложена от кмета по повод публикацията ни от миналия брой, без да са упоменати имената на одиторите. Уточняваме, че публикуването на опровержение в подобен обем би отнело една цяла вестникарска страница, каквато поради напредналия график за предпечат на броя, не можеше да бъде осигурен. Не отказваме правото на отговор на засегнатата страна, но бихме искали преди да тиражираме "опровержението" да получим разумни обяснения на  възникнали след вътрешния одит още по-смущаващи въпроси:
1.  Ако реализираните детски площадки, финансирани с бюджетни средства на Община Бургас са едва 31, както е посочено в одита, колко са останалите сходни обекти, реализирани с дарителски средства? Как са посочени и "поканени" фирмите-изпълнителки на тези обекти, имали ли са подизпълнители?
2. Защо в резултатите от одита липсват поръчките, изпълнени от "Олимпстрой"ООД с управител Стела Нейчева - годеница на Атанас Бошев? Това ООД, напр. е ремонтирало покрива на Обредния дом в гробищния парк на Бургас, две читалища и едно училище?
3. Имат ли връзка "Олимпстрой" и  "Дар-строй" с ремонта и изграждането на тротоари в съставните селища?
4. Настояваме да видим как са сключвани договорите по рамковите споразумения за поддържане на озеленени площи и паркова мебел, с какви процедури по реда на ЗОП  са провеждани, има ли обявления за тях? Колко от поръчките са с пряко договаряне?
5.  Един пример: ако истанбулските катерушки на "Дога парк" и "Дар-строй" са поставени само на един обект в Меден рудник, както се твърди в "опровержението", тогава защо от същите катерушки има в ЦДГ"Радост" и в ОДЗ-6 в жк"Изгрев" и какво още са вършили тези две фирми и "Олимпстрой" в тези две детски заведения? Какви разплащания е правила с тях Общината? Защото ние разполагаме с десетки подобни конкретни въпроси.  
6. Освен, че одиторите не са установили нарушения от страна на зам.кмета Костадин Марков, ние не разбираме кое точно се опровергава от изнесените твърдения на автора. Настояваме за конкретика и яснота!


В категории: Разследвания

31
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
31
Шери
03.12.2009 07:43:55
0
0
Заставам зад Вас госпожо Пенева, браво , но ще се присъединя към vikito, че само разлайвате кучетата и керванът а керванът продължава да си върви и нищо не се случва или променя. И за потвърждение и ще Ви помоля да погледнете в сайта на АОП обявлението за обществена поръчка № 00797-2009-0046 на община Бургас и я разгледайте по- подробно. Тя намирисва яко та чак ми сълзят очите. Ако нещо не Ви е ясно моля пишете във форума ще ви разязня.
30
Поетесата
27.11.2009 16:43:00
0
0
Къф си ти, бе???Само аз мога да пиша така по форумите
29
Нежен поет
27.11.2009 16:37:00
0
0
Деца играят на площадките, катерушките са в небитието
луната огря парка
а вселената се напука
от толкова мъдрост чорапите свистят
логичното е в мрака на съзнанието,
пролет пукна


Благодаря за вниманието
ей това четете а не да мислите групости само
28
Нежен поет
27.11.2009 16:36:58
0
0
Деца играят на площадките, катерушките са в небитието
луната огря парка
а вселената се напука
от толкова мъдрост чорапите свистят
логичното е в мрака на съзнанието,
пролет пукна


Благодаря за вниманието
ей това четете а не да мислите групости само
27
Nezavisim
20.11.2009 07:15:38
0
0
Доколкото ми е известно Валери Симеонов осъди за клевета не въпросния вестник, а издателя му и то напълно основателно.
26
vikito
20.11.2009 07:00:20
0
0
защо си чешите само езиците ,а нищо не се променя.20 год. една и съща песен се пее,а всичко е по-зле от татово време.ГЕРБ обърка предизборните обещания с фантазии.
25
vikito
20.11.2009 07:00:18
0
0
защо си чешите само езиците ,а нищо не се променя.20 год. една и съща песен се пее,а всичко е по-зле от татово време.ГЕРБ обърка предизборните обещания с фантазии.
24
Тропси
19.11.2009 20:20:16
0
0
Въпросното лице /задник по-точно/ нещо се е разпищолило и тук.И ако не спре да копва разни оди за пръднята и срането, вземете му публикувайте тук IP-адреса и му забранете достъп до вашия сайт.Лудостта не трябва да се поощрява, правите му лоша услуга като го оставяте.
23
хопси до независим
19.11.2009 16:02:39
0
0
Този,който Валери Симеонов се опита да осъди за вестник ли го смяташ?И е много наивно да наричаш въпросното лице журналист.
22
до независим
19.11.2009 15:30:28
0
0
Това ,че никой вестник не може да носи отговорност, го обясни на Валери Симеонов, който се пробва да осъди вестник и бургаски журналист, защото не му харесало това, което е публикувано.
21
Nezavisim
18.11.2009 08:16:10
0
0
Става ми смешно като чета, че "Кметът на Бургас Димитър Николов и заместникът му
Костадин Марков завеждат дела за клевета срещу вестник "Десант" дело за клевета." Явно не знаят и никой не им е казал, че в България вестник не може да носи наказателна отговорност, но както и да е. Не мога да разбера за каква клевета ще го водят това дело. В края на краищата в статията само се изнасят факти без да се правят квалификации. Цялата работа ми прилича на "гузен негонен бяга". Начина по който са възлагани обществените поръчки не е незаконен. Не е и незаконно подизпълнителите да са все едни и същи фирми.Наредбата за малките обществени поръчки го позволява. Въпроса е защо изграждането на детските площадки не е обединено в една или няколко обществени поръчки така, че за тях да трябва да се проведе конкурс. Но това е въпрос на целесъобразност. Или както казва един човек с голяма нужда сега народен представител от парламентарната група на ГЕРБ: "Законно е, но е неморално според мен."
20
до софиянката
18.11.2009 06:44:51
0
0
Дано никога не Ви се налага да ходите в Украйна за това,за което той е отишъл???????Бъдете здрава.
19
софиянка
17.11.2009 17:14:06
0
0
Каква пресконференция,бургаският кмет се размотава втори ден в София,викали го нещо тук да дава обяснения.Даже се блъснах в него,ама няма да кажа къде да не излезе че клюкаря.Приятелчето му пък дето му е заместник, забравих му името - някаква Маца беше,хукнало за Украйна.Май там ще откара доста време.И няма да може да даде своя глас за Мартин Димитров на 29.11.А пък Мартин Димитров казал - не ме интересува,който каквото си е дробил сега ще си го сърба и отказал да затъва сам за ония пари,заради които Маца е в Украйна.
В Бургас сте голяма работа,дай ви само водевилни герои да ковете.Ние сега ще гледаме сеир и чакаме поредната серия от сапунката по бургаски.И ще пускаме залози този път Бойко Борисов ще ръкопляска ли или ще пляска...непослушни дупета.
18
наблюдател
17.11.2009 12:20:08
0
0
Браво на вестник "Десант" и на Севдалина Пенева за смелата статия.....Въобще да не ти пука какво казва кмета и зам. кметта за делата, защото и двамата са толкова мазни и страхливи и много добре знаят, че ако се разрови дейността на община Бургас за последните две години, това което ти си изнесла като далавера ще е само малка капчица в морето......И двамата особено Коца Маца много добре знаят как изгониха инвеститорите от Бургас с търговете за техни хора, с плана за ОУП и "спрените" разрешения, които се даваха за включване в регулация с кметска заповед и за поканата към арх. Йовчев за смешния бъдещ център на Бургас с реманта на улици и булеварди с озеленяване......Абе въобще здраво крадене.....А момата да си спомни как даде колодрума като общински съветник по времето на Йоан - въобще какво да очакваш от такъв човек.....Всъщност цял понеделник чаках пресконференцията на Коце Маца и момата, а тя така и не се състоя..........Как ли ще реагира Бойко Борисов като разбере какви ги е вършела в Бургас бургаската маца и момата..........А за платените клакьори на Коца маца Вълчо кой беше там със страшното име и оня смешник Тодор Иванов има няма още десетина дена ще сте във фирма бургаско СДС и после шута в задника и тогава единият адвокат пак на БСП другият ще прави свирки, а жена му домакинката в община Бургас ще му приглася........
17
наблюдател
17.11.2009 12:19:51
0
0
Браво на вестник "Десант" и на Севдалина Пенева за смелата статия.....Въобще да не ти пука какво казва кмета и зам. кметта за делата, защото и двамата са толкова мазни и страхливи и много добре знаят, че ако се разрови дейността на община Бургас за последните две години, това което ти си изнесла като далавера ще е само малка капчица в морето......И двамата особено Коца Маца много добре знаят как изгониха инвеститорите от Бургас с търговете за техни хора, с плана за ОУП и "спрените" разрешения, които се даваха за включване в регулация с кметска заповед и за поканата към арх. Йовчев за смешния бъдещ център на Бургас с реманта на улици и булеварди с озеленяване......Абе въобще здраво крадене.....А момата да си спомни как даде колодрума като общински съветник по времето на Йоан - въобще какво да очакваш от такъв човек.....Всъщност цял понеделник чаках пресконференцията на Коце Маца и момата, а тя така и не се състоя..........Как ли ще реагира Бойко Борисов като разбере какви ги е вършела в Бургас бургаската маца и момата..........А за платените клакьори на Коца маца Вълчо кой беше там със страшното име и оня смешник Тодор Иванов има няма още десетина дена ще сте във фирма бургаско СДС и после шута в задника и тогава единият адвокат пак на БСП другият ще прави свирки, а жена му домакинката в община Бургас ще му приглася........
16
abvgdev
17.11.2009 09:15:02
0
0
Абе какво се занимавате да коментирате глупостите на болните мозаци в СКАТ и тоя смешен вестник Десант с реален тираж около 100 броя :) Оставете ги тези смешници те ще изчезнат сами от медииното пространсво.Нормалните граждани не обръщат никакво внимание на плюнките на Касабов .Слушат го няколко малоумниците а му вярват не повече от десетина души .Те са история :)
15
Искрен
17.11.2009 00:51:17
1
0
Поздрави Севдалина! Доста труд сте хвърлила. Странни връзки имал кмета на Бургас...Мръсна работа. Където е ДПС вони...
14
16.11.2009 23:28:05
0
0
Краде си кмета. Какво да прави? Да не е станал кмет да работи за 1000 лв. заплата. Нека си краде и да се надява, че както винаги кучетата ще си лаят но кервана ще върви. Бодигарда,Жоро Манев и доста други крадат от нашите пари и му се отчитат. И ще го правят,докато върхушката на кмета се ползва от медиен комфорт, както досега. Да са живи и здрави да си харчат откраднатото от нас!
13
Иван Киселов
16.11.2009 22:10:19
0
0
Да, Ружди Алиосман Хасан беше охрана и возеше сегашния кмет на Бургас Николов докато той беше дирекор на завод Победа. Работя за един от дистрибуторите на Победа и съм ги виждал заедно няколко пъти
12
хопси
16.11.2009 16:07:19
0
0
Малиииии!Мичето ,ако чуе че др. в-ци не останаха ще видите вий като развей ония ми ти златни коси.
11
16.11.2009 15:39:44
0
0
Е И?!
ЗАВЕЖДАТ, НЕ Е КАТО ДА СА ЗАВЕЛИ, ИДИОТ! КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН, ХОДИ ГИ ПИТАЙ ЗА КОЛКО ПАРИ Е ИСКА.И ДА КАЖАТ НОМЕРА НА ПРЕПИСКАТА В СЪДА.
А ЗА МАТЕРИАЛИТЕ, НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ.ОТ КОГО ДА КРАДАТ,ТО ДРУГИ ВЕСТНИЦИ В ТОЯ ГРАД ВЕЧЕ НЯМА.
10
Мале Касапка ако види!
16.11.2009 15:38:55
0
0
Моля моля - крадлив вестник на материали и снимки. Ей ся Касапка ви пръсна задниците - онзи ден побърка шефовете на "168 часа" заради Бисерка Борисова дето им преписа за сифилистичката.На вас обаче ще ви разкатае фамилиите
9
вижте www.burgas24.bg
16.11.2009 15:35:56
0
0
0 Кметът на Бургас Димитър Николов и заместникът му Костадин Марков завеждат дела за клевета срещу вестник "Десант", съобщава Дарик радио. Вестникът е популрен и с наглостта си да краде материали и снимки от други бургаски медии. Повод за действията на кмета и заместника му са две последователни статии, които изнасят факти за връзки на Марков с фирми, спечелили поръчки за ремонт на детски площадки в града и бивш бодигард на Николов, който в момента е управител на една от фирмите. "Ние носим отговорност за действията си пред компетентните органи, Община Бургас е прозрачна и отворена и за медии, и за граждани, но авторите и разпространителите на клеветите също ще носят своята отговорност, но в съда. Въпреки, че всички обществени поръчки се качват в сайта на Общината и всеки би могъл да се запознае с тях, от днес те ще се изпращат и на имейлите на бургаските медии", заявяват Димитър Николов и Костадин Марков в становище, разппространено от пресцентъра на общината.
8
Пуканки
16.11.2009 13:10:52
0
0
Еха! Дискусията в коментарите по-интересна от статията[bouncing]
7
Кака Сийка
16.11.2009 10:51:19
0
0
И какво сега, пет минути слава имах и Севдалинчето ми я отне!
Все ще се намери някоя жена да ме засенчи, ей!
Тъкмо се влюбих в едно айпи и реших да го преследвам до гроб и то взе, че залитна по друга.
Абе Лекия, ти тая явно добре я познаваш. Да не ти е изпълнявала и на теб команда "мирно", а? Съмнявам се да те взема на сериозно, смешник!
6
лекия
16.11.2009 10:33:40
0
0
О, прощавай ако съм те засегнал :D не знам за кой Тошко бленуваш, аз те гледах снощи случайно по СКОТ и трябва да ти кажа, че бях отвратен от помията.. а даже няма какво да коментирам Касабов - този човек толкова се вживява в ролята, че май вече не е добре.
От приятели съм запознат със скандалите който съчинявате и за това си губя времето да коментирам тук. Тебе не те мисля Севдалинче, ти си платена и ще си седнеш мирно като мине кампанията. Но от доста време искам да се отърве Бургас и България от тия арогантни измамници и фалшиви националисти.
5
Тошко Иванов
16.11.2009 10:22:31
0
0
Тошко изумява ме това, че все още не можеш да разбереш, че каквито и имена да пишеш тук, IP адреса ти се вижда и много лесно се разбира кой си :)).Но ти сега ще искаш да ти обяснявам какво е IP адрес, но няма да се хабя, защото това е пряко твоите интелектуални способности да го проумееш. Обаждането ти в предаването "Паралакс" беше ритуално самоубийство за теб, защото няма човек който да не разпозна гласа ти, особено като започна да въртиш и сучеш колко обичаш Коце Маца защото назначи жена ти за домакинка в Община Бургас и успиаваш да откраднеш някой лев от касата на СДС.
За другата платена клакьорка Вълчо Чолаков с ник ZZTop, колкото и да пишеш коментари от различни адреси по форумите вече ти открих всички постоянни IP адреси, т.е. и да си сменяш ника всеки път ще ти публикувам новите имена :))
До ник "Вуйчо Страхил" в превод Стоян Атанасов - дръж до последно, че нещо започва да се изхлузва килимчето с далаверката под краката ти :)) колкото и да пишеш e-mail от името на дъщеря ти Александра, винаги ще простира безкрайната простотия която само ти можеш да сътвориш!
А Коце Маца като го хванаха да краде е редно, не повече да се оклепа и да рие върху гърба си както прави в момента а да се махне от тая община и да ходи да се развива като професионалист в сферата която най умее, а именно интригите :))
4
лекия
16.11.2009 10:07:07
0
0
Севдалинче, доста смешно е да си коментираш по статиите сама.. иначе добре си се кръстила с този селски прякор. Дано парите, които ти плащат за тези евтини скандали ти стигнат да изкараш лютата зима. И те съветвам да смениш професията - с тия момчета дето си се хванала не очаквай постоянни доходи - като сменят плочата ще останеш на сухо.

По принцип се изкушавам да коментирам и външния ти вид, но те хората сами те виждат. Касабов с шизофреничната вдигната вежда както и да е, но що ти трябва да се излагаш и ти с тия смешници? Няма ли по-нормална работа за теб??
3
Кака Сийка
16.11.2009 09:38:58
0
0
Лекия, ти май сън не си спал, да дебнеш кога ще пуснат тоя материал в сайта, та пръв да се изакаш. Браво, все някой трябва да е пръв в простотията. Сега чакам и другите клакьори на Коце и Митенце да се намърдат тук.
Само кака да ви каже, и многото весебла накрая уморява. Тъй че айде по-кротко вече и вземете свършете някоя работа, за която наистина ще ви плащат.
2
лекия
16.11.2009 09:21:48
0
0
Чета цялата статия и не откривам нищо конкретно като обвинения, никакви документи не виждам приложени??? Като правите "разследвания" се налага да бъдете по-конкретни, защото е лесно да се съчиняват измислици и да се украсяват със слухове.

Цялата тая кампания ми изглежда доста фалшива, може би за да прикрият героите Симеонов, Касабов и прочие, че подмениха вота на хората, гласували за тях?!
1
лекия
16.11.2009 09:13:01
0
0
Чета цялата статия и не откривам нищо конкретно като обвинения, никакви документи не виждам приложени??? Като правите "разследвания" се налага да бъдете по-конкретни, защото е лесно да се съчиняват измислици и да се украсяват със слухове.

Цялата тая кампания ми изглежда доста фалшива, може би за да прикрият героите Симеонов, Касабов и прочие, че подмениха вота на хората, гласували за тях?!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки