Линка омая местен управник


17 Юли 2009, Петък


Скандално известната със странните си видеоизяви Линка Чуткина, назначена наскоро като нотариус в Несебър, вкара в мрежата си управник от местно значение. Влюбеният, запленен от чара и сексапила на юристката ръководи атрактивна община от черноморското крайбрлжеие. От близкото му обкръжение обаче, до момента нямало нито една похвална дума за новото му увлечение. Негови подчинени даже роптаели съвсем неприкрито за ежедневните бягства на шефа им в отдалечения Несебър, само за да се любува на магнетичната дама.
Името на Чуткина нашумя преди месец след бурен скандал около клипове с порно привкус, разпространени в мрежата. Завъртането им в интернет съвпадна с постъпването й на работа в богатия Несебър.


Автор: Силвестър Славов

Линка Чуткина е бивш председател на Общинския съвет в Съединение – Пловдивско, от квотата на СДС. Докато звездата ръководи общината, се забърква в няколко криминални инцидента. Запалени са два нейни лични автомобила, най-вероятно заради конфликт на интереси. След последните местни избори тя едва успява да стане общински съветник, но реално е изритана от политиката на община Съединение, защото е отхвърлена и неглижирана от кмета, общинската администрация и общинските съветници.
След провала на родна земя тя решава да се прехвърли на морския бряг и така прави гигантски скок от Съединение в Несебър. Назначението й според останалите участници в конкурса е скандално и неаргументирано, заради което в момента те го обжалват.



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки