Валери Симеонов в искрен разговор от дома си


Валери Симеонов в искрен разговор от дома си
21 Октомври 2021, Четвъртък


С Венера Тодорова си пасваме, защото характерът й е като моя, споделя кандидатът за президент от Патриотичния фронт Валери Симеонов

Автор: Десант

С Венера Тодорова си пасваме, защото характерът й е като моя и истината е над всичко. Това сподели пред бТВ кандидатът за президент от Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Тя не цепи басма на никого, включително и на мен, добавя той.

„Когато се налага, не му спестявам нищо. Той е чудесен човек! Доста хора не го оценяват, защото е искрен, откровен, а доста политици са фалшиви герои“, каза пък Венера Тодорова.

Те живеят в апартамент в столичния квартал Изток.

Под наем сме, защото така се стекоха обстоятелствата, споделя лидерът на НФСБ и добавя, че тя е жената на живота му.

Венера Тодорова е до бившия заместник-председател на парламента и в партийния живот. Водач е на листа на Патриотичния фронт, уточнява репортерът Стоян Георгиев.

„Ние сме заедно и в живота, и в политиката. Споделяме и коментираме всичко. Тя е безпристрастен съдник на медийните ми изяви и на политическите решения. Интелигентен човек е и се съобразявам със съветите й“, казва Валери Симеонов.

Той споделя, че вечер, когато са заедно с Венера й свири на китара, но отказва да демонстрира музикалния си талант пред камерата на бТВ.

Опитвам се да правя това, за което преди не ми е стигало времето, когато бях по-млад, добавя лидерът на патриотите.

„Свирил съм в рок група, когато бях млад. Обожавам планината и през отпуските ходя в Родопите. За мен това е най-красивата планина. Обходил съм ги във всички посоки по няколко пъти“, разказва той.

„Обичам възрожденската литература. Обожавам Николай Хайтов, както и Иван Хаджийски, а това което той е установил за психологията на българския народ, е изключително актуално днес“, изтъкна Симеонов.

Той прекарва четири дни от седмицата с Венера в София и три с родителите си в Бургас. Баща му е на 93 години, а майка му – на 91.

„Имам болна майка, на която трябва да обръщам внимание. Обикновено съм при нея в събота, неделя и в понеделник“, споделя кандидатът за президент.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки