„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ осигуриха безплатни правни консултации в Бургас


„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ осигуриха безплатни правни консултации в Бургас
30 Юни 2021, Сряда


Юристите в НФСБ регулярно дават безплатни съвети на граждани, които не могат да си позволят адвокатски услуги

Автор: Силвия Горанова

Кандидатът за народен представител от листата на „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас - юристът Антон Стоянов, се ангажира безвъзмездно с няколко заплетени казуса. Те бяха споделени от граждани на Бургас и Поморие, които се възползваха от безплатните правни консултации, организирани от патриотичната коалиция на 29 юни.

Някои от хората пък бяха дошли в този ден да изплачат болката си от ниските пенсии.

Доволни сме от консултацията, г-н Стоянов ни върна надеждата, че не всичко е загубено по нашия имотен проблем, който ни мъчи от години. Дано всичко стигне до истинския край и правдата накрая излезе наяве“, коментира Никола Георгиев от Поморие.

„Стандартът се вдига от ден на ден, пенсиите са малки и ние изнемогваме. Може да се каже, че има геноцид спрямо нас“, оплака се Денка Петкова от Бургас. Тя разказа за своя приятелка, която има 51 години трудов стаж и взима пенския от едва 316 лева. Самата Денка има 45-годишен стаж. Нейната пенсия е 370 лева. С тези пари дори не можем да си покриваме елементарните нужди, това не е редно, каза жената.

Тя поиска гаранции от „Българските патриоти“, че ще продължат битката си за по-добър жизнен стандарт и по-високи доходи на най-неоправданите в държавата – пенсионерите, които са дали здравето си, трудили са се неуморно, плащали са си чинно данъците, но не получават адекватно отношение.

„Целта на тези срещи е да се даде правна консултация на хора, които нямат възможност да платят за адвокат. От друга страна – да помогнем на тези граждани, които са минали по трънливия път на бюрокрацията в административната и в съдебната система. Да им се даде правилна насока, за да могат да решат проблемите си“, обясни кандидатът за народен представител Антон Стоянов.

Правните консултации не са кампанийна инициатива на партия Национален фронт за спасение на България, която е част от коалицията на Българските патриоти. Юристите в НФСБ регулярно дават безплатни съвети на граждани, които не могат да си позволят адвокатски услуги.

Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ се явява на изборите на 11 юли с номер 16 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки